Accademia Pizzaioli Bucuresti - Curs pizzar profesionist Afisari: 357
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 194
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Grigore Alexandrescu, nr. 8, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0742405668
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@accademia-pizzaioli.ro
  site: www.accademia-pizzaioli.ro

 
De ce sa alegi Accademia Pizzaioli ?  
Detalii  video  

UN SISTEM DIDACTIC TESTAT

 Cursul este unul intensiv, dureazã 40 de ore si îti va permite sã lucrezi imediat. Partea de teorie este necesarã pentru a cunoaste toate ingredientele folosite in prepararea aluatului. Vor fi prezentate si informatii despre utilizarea cuptorului de pizza si al echipamentelor cât si toate informatiile despre ornarea unei pizza si timpul de coacere.

 

NIVELUL DE PREGÃTIRE AL INSTRUCTORILOR

Instructorii nostri sunt profesionisti care au absolvit toate cursurile de specializare ale scolii noastre si care sunt prezenti la toate cursurile de actualizare a informatiilor noi din acest domeniu. În scolile noastre predau multi dintre cei mai buni instructori din lume, unii campioni italieni, europeni sau mondiali.

LIDERI IN FORMAREA PIZZARILORA

frecventa cursul de pizzar la Accademia Pizzaioli înseamnã a avea încredere în cel mai competent si autoritar partener din sectorul pizzeriilor si restaurantelor.

EXPERIENTA

Numele si sigla noastrã sunt noi, însã activãm  în acest domeniu de când au apãrut scolile de pizzari: peste 20 de ani în urmã. Noi suntem fondatorii primei scoli de pizzari din lume.

CERTIFICÃRI INTERNATIONALE DE CALITATE

Scoala noastrã detine douã certificãri internationale de calitate pentru activitatea de formare profesionalã:  UNI EN ISO 9001:2008 si UNI ISO 29990:2011 care sunt confirmate an de an de un organism de certificare independent pentru a garanta caliatatea activitatii de formare.

DIPLOME RECUNOSCUTE INTERNATIONAL

La finalul sesiunii de cursuri vei primi un Atestat Certificat de Accademia Pizzaioli, emis si semnat în Italia de presedintele si fondatorul acestei scoli, Enrico Famà. Acest atestat este recunoscut international si îti poate asigura un loc de muncã oriunde în lume.

 
Galerie foto (10)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
Prezentare video