Abian Instal - Comercializare cosuri de fum ceramice si de inox, Bucuresti Afisari: 219
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Sobe, semineuri Vizitatori: 115
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Traian, Nr.236, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769102027; 0212425098; 0318164907
-------------------------
Web: Internet
  email: office@abianinstal.ro; abianinstal@gmail.com
  site: www.abianinstal.ro

 
Montajul cosului de fum ceramic  
Detalii  video  

Dupa ce ati luat decizia unde va fi montat cosul de fum ceramic,trebuie efectuata betonarea solului in asa fel incat sa reprezinte fundatia cosului de fum ceramic!- grosimea ideala a solului betonat ar fi de min 20 cm ,cu fier armat.Daca in cazul in care nu exista aceasta fundatie pentru cosul de fum ceramic in casa sau exterior, trebuie executat ! Dar in asa fel incit sa fie rezistent si durabil cu fier armat incit cimentul sa nu lipseasca din beton , sa fie pus un pic mai mult din ciment decit invers .Este indicat sa nu puneti cosul de fum chiar lipit pe linga pereti ,fara loc de dilatare , in asa fel incit cosul ceramic sa aiba min.0.5 cm distanta de la pereti , loc de dilatare .!!! Elementele sint un pic conice din fabricatie prin procedeul numit vibropresare ,este indicat sa lasati loc de dilatare .

COSUL DE FUM CERAMIC SE MONTEAZA ASTFEL:

1. Element cu Picurator

2. Element cu Aerisitor-Antivacum

3. Elemente pentru usa de vizitare-curatare

4. Elementul de racordare cos ceramic-focar

5. Elemente prelungitoare pana la inaltimea     recomandata

6. Capacul cosului cu armatura din fier

7. Dispozitiv Anti-scantei impotriva funinginei aprinse

8. Palarie cos de fum ceramic- Pentru inaltarea elementului-Picurator de la nivelul solului este indicat sa fie montat un element Prelungitor ca primul element si dupa acest element sa fie pus elementul-Picurator . Dupa ce ati montat elementul-Picurator la locul potrivit cu adezivul CM 17 sau CM 16 , turnati in interiorul cosului de fum circular un beton simplu -normal sau adezivul din care montati cosul de fum , pina la nivelul picurator , astfel sa formati in interior-

SOLUL COSULUI DE FUM CERAMIC.

- Tuturor elementelor care urmeaza sa fie montate, este indicat sa fie pus suficient adeziv pe ambele parti ale elementelor incat sa se aseze fest una peste alta si sa aiba material suficient pe interior.Este indicat sa iasa adezivul din ambele parti Interior- Exterior.Dupa ce a iesit,adica s-a scurs adezivul in ambele parti in interior si exteriorul acestuia, ungeti adezivul iesit , incat sa fie

COMPACTE ambele elemente fixate una peste alta . Usa cosului cit si dispozitivul Antiscintei , Capacul cosului,toate astea se pot monta cu adezivul Cm 17 sau Cm 16.Dupa ce ati construit 2-2,5 m cos de fum fixati coltarele din aluminiu dupa ce tencuiti in exterior.

ATENTIE!-Nu turnati in locasul de armatura betonul lichid inainte sa se intareasca adezivul la montare , deoarece se va scurge afara lichidul turnat.Inainte de uscarea adezivului si intarirea acestuia sa nu uitati sa curatati locasul de armatura cu fierul pregatit pentru rezistenta cosului, dupa ce s-a intarit adezivul intre elemente puteti fixa fierul de armatura si turnati betonul lichid pe linga fier.Puneti fierul in locasul de armatura si miscati in sus si in jos pana se aseaza la locul lui.Nu turnati doar ciment lichid,se pune si nisip cu ciment si apa sau dizolvati adezivul cu multa apa si il turnati in locas incat sa se umple complet.Intretinere :Se intretine prin curatirea interiorului de cate ori este nevoie , minim de 2 ori pe sezon . Consultati hornarul specializat !!!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video