Work Test Sma, Bucuresti - Renovari si amenajari locuinte si spatii comerciale Afisari: 1318
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 650
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Esarfei, Nr. 46, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724021393; 0213351214
-------------------------
Web: Internet
  email: office@worktest.ro
  site: www.worktest.ro

 
Montaj tavan rigips  
Detalii  video  

ontaj Tavane Rigips

Un tavan perfect reprezinta o finisare dorita in amenajarea oricarei locuinte. Tavanele completeaza designul de interior al oricarei camere, fiind acel element care confera o atmosfera deosebita prin modernismul, inovatia si potrivirea cu toate celelalte elemente de decor.

Din acest motiv executia tavanelor trebuie sa fie impecabila si in deplina concordanta cu originalitatea ideilor dumneavoastra.

Pentru ca ne dorim o transparenta totala a lucrarilor pe care le efectuam, va punem la dispozitie 2 ghiduri PDF din care puteti afla exact cum lucram, respectand intocmai indicatiile trasate chiar de compania RIGIPS.

Astfel din primul ghid - cel din stanga - puteti afla cum sa va faceti chiar si singuri montajul tavanului din rigips.

Al doilea ghid - cel din dreapta - este un ghid pentru tavane rigips mai tehnic, de acolo puteti afla exact etapele urmate de echipa noastra.

Tavane Rigips pe Structura Metalica

Atunci cand tavanul dvs este foarte denivelat sau cand doriti izolare fonica si termica, puteti apela la montajul unui tavan fals din rigips. Acesta se monteaza pe structura metalica simpla pentru dimensiuni de pana la 20mp, sau structura metalica dubla, cu ranforsare, pentru dimensiuni peste 20mp.

 

Tavane Casetate

Tavanele casetate sunt folosite in special pentru amenajarea spatiilor cum sunt: birouri, supermarketuri, showroom-uri, spatii industriale etc. Se apeleaza la acest tip de tavan pentru cazurile in care e nevoie sa se poata umbla in spatele tavanului, unde se pot afla conducte, aparatura etc.

Placile metalice sunt realizate din aluminiu si otel, avand avantajul durabilitatii si al rezistentei mari la umiditate. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are latimi de T15 sau T24.

Va stam la dispozitie pentru montaj tavane rigips personalizate cu cele mai bune sfaturi si idei decorative pentru o lucrare perfecta!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video