Romeco Impact - Constructii case si amenajari interioare, Buftea / Ilfov Afisari: 734
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 352
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ghiocelului, Nr.7, Buftea, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0763267775 ; 0730206692
-------------------------
Web: Internet
  email: office@constructiicaseamenajari.ro
  site: www.constructiicaseamenajari.ro

 
Instalatii sanitare  
Detalii  video  

Confortul si utilitatea unei locuinte sunt date adesea de calitatea amenajarilor interioare si de performanta diferitelor tipuri de instalatii sanitare cu care aceasta este prevazuta. Instalatiile au rolul de a asigura tranzitul apei si a agentului termic atat in interiorul cat si in exteriorul casei dumneavoastra. De fapt toate tevile, racordurile, robinetii, cada, vasul de toalet sau boilerele reprezinta parti componente ale unei instalatii sanitare menajere. Pentru a avea certitudinea ca totul va functiona ireprosabil si pentru a deservi cat mai bine nevoile familiei dumneavoastra se recomanda proiectarea si montarea unei instalatii sanitare doar de catre specialist.

In functie de locul in care vor fi amplasate se remarca doua categorii principale de instalatii: instalatii sanitare pentru spatii exterioare si instalatii sanitare pentru interior.

Componentele unei instalatii sanitare

O instalatie clasica, de uz gospodaresc este compusa de regula din tevi de alimentare cu agent termic - tevile folosite pentru calorifere, tevi si conducte de admisie - pentru alimentarea cu apa potabila si conducte de evacuare sau scurgeri - componente specifice unei instalatii sanitare de canalizare.

Inainte de a alege tipul de teava pentru realizarea unei instalatii sanitare vor trebui estimate temperatura, presiunea si tipul lichidului ce va strabate fiecare conducta in parte, precum si locul in care aceata va fi instalata.  

Se recomanda utilizarea de tevi confectionate din material plastic pentru instalatii sanitare de transport a apei reci sau pentru evacuarea apelor uzate. Pretul scazut si flexibilitatea ridicata fac din acest tip de conducte alegerea potrivita pentru orice locuinta.

Tevi din polipropilena pentru transportul apei calde si a celei reci catre chiuvete, calorifere si boilere. Acestea sunt frecvent utilizate in realizarea de instalatii sanitare datorita proprietatilor fizice avantajoase. Nu se topesc, sunt flexibile si au o rezistenta crescuta la inghet.

Pentru tronsoanele de instalatii sanitare cu presiune ridicata se recomanda utilizarea conductelor confectionate din otel laminat. Rezistenta la presiuni ridicate si durata mare de viata (peste 50 de ani) le fac alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa investeasca in instalatii sanitare de calitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video