Pf Grozescu Ovidiu Arad - Service aer conditionat Afisari: 234
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 91
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Neptun, Nr 6 , Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0771164097 ; 0744867352
-------------------------
Web: Internet
  email: grozescuovidiu@yahoo.com
  site:

 
Despre noi  
Detalii  video  

Persoana fizica autorizata repar frigidere, congelatoare, instalatii aer conditionat, vitrine frigorifice, camere frigorifice garantie 12 luni.

  Aparatul de aer conditionat este defect? Nu mai raceste sau incalzeste incaperea uniform? Emana un miros neplacut?   Noi avem solutia! Fie ca este vorba de o simpla igienizare, de inlocuire piese sau de incarcare cu freon, noi va oferim servicii de calitate, profesioniste si promte. Ne ocupam de orice tip si gama de aparat de aer conditionat si va oferim suport tehnic si consultanta gratuita.

  Fie ca aveti un sistem complex de aer conditionat pentru o afacere sau o unitate interna mica, service-ul de aer conditionat ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de catre un exert in acest domeniu. Noi va putem oferi o gama completa de servicii de aer conditionat, incluzand reparatii ale aparatului de aer conditionat, mentenanta/intretinerea unui aparat sau montajul unui aparat nou. Puteti fi siguri ca orice problema aveti noi o vom rezolva cu profesionalism. Va putem oferi si contracte de intretinere/mentenanta a aparatelor de aer conditionat la un pret avantajos, prin care ne obligam sa va verificam regulat echipamentele si sa efectuam reparatii sau lucrari de intretinere, unde este cazul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video