Radnana Stiren Impex, Cluj-Napoca - Constructii cu cofraje din polistiren Afisari: 165
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii termice Vizitatori: 63
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Oasului, Nr. 365 , Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0764474839; 0740365757; 0784181010
-------------------------
Web: Internet
  email: peterbalika@gmail.com; cofraje@radnanastiren.com
  site: www.radnanastiren.com

 
Piscine cu cofraje din polistiren expandat  
Detalii  video  

 Betonul armat este un material care si-a dovedit calitatile de-a lungul ultimilor o suta de ani.Tunele, poduri, viaducte, sosele, in constructii nu exista domeniu in care sa nu fie utilizat.Noua tehnologie (structura din cofraje din polistiren) pastreaza atuurile traditionale ale betonului armat si adauga rapiditate si precizie pentru executia piscinelor.Sistemul bazat pe cofraje din polistiren este un sistem industrial de constructie a piscinelor din beton armat folosind cofraje care raman inglobate in peretii piscinei. In acest mod structura de rezistenta este ca un beton armat monolit iar izolatia termica foarte buna conduce la cresterea temperaturii apei cu 3...5 grade Celsius.

 

 Avantajele utilizarii cofrajelor din polistiren

 

 Prin utilizarea acestui sistem bazat pe cofrajele din polistiren beneficiem de o executie rapida de cofrare a peretilor renuntand la elementele traditionale de cofrare: cofrarea pe baza de cherestea si accesoriile adiacente(cuie, sarma etc).-Soliditate si rezistentaFolosirea betonului armat cu dozare de inalta calitate este o garantie ca piscina va dura la fel de mult ca si casa. Armaturile de otel din pereti si radier fac corp comun iar grosimea totala a peretilor este de 25 cm. Apa mai calda in piscina gratie stratului dublu de termoizolatie.-Raport pret / performanta Excelent.

 

   Etapele in executia unei piscine 

1. Stabilirea amplasamentului (cel mai insorit loc din curte);2. Trasarea (se va executa pe baza proiectului, prin marcarea cu var pe suprafata pamantului, a conturului piscinei, la care se va adauga inca o distanta de 1m roata perimetral. Aceasta distanta de 1m, este necesara atat pentru a se putea realiza cofrarea exterioara a peretelui piscinei cat si pentru o buna asezare a tubulaturii);3. Sapare + Taluzare (se recomanda saparea cu utilaje atat a gropii bazinului, cat si a caminului. Dupa efectuarea sapaturii este obligatorie operatia de taluzare a marginilor pentru a se evita accidentele din timpul executarii cuvei din beton);4. Asezare balast + Compactare (se va aseza pe fundul gropii un strat suport de balast ce va avea o grosime de 20 cm.).5. Turnare radier din beton armat. Se recomanda ca turnarea betonului sa fie continua. In cazul in care ea nu se poate realiza continuu va propunem o turnare succesiva (trebuie realizata la interval de maxim o zi) cu urmatoarele etape:    a. Turnare placa beton     b.Asezare plasa OB O8 cu ochiuri de 10cm (aceasta plasa va trebui sa asigure continuitatea placii de beton ce reprezinta fundul bazinului cu peretii bazinului.OB-ul se va fasona cu terminatii de minim 50 cm indoite la 90 care se vor lega ulterior cu armatura din pereti);    c.Asezare tevi PVC O50 (sifon + insuflatoare) pana la incinta tehnica (amplasarea conductelor se va face pe baza detaliilor din proiect. In dreptul sifonului se va aseza un cofrag cu dimensiunile de 35 x 35 cm);    e.Asezare plasa OB O 8 defazat fata de prima plasa;6. Turnare sapa egalizare (aceasta operatie se executa pentru a se putea realiza inclinarea fundului piscinei, precum si ca strat suport pentru hidroizolatie si termoizolatie, daca se doreste). 7. Cofrarea interioara;8. Sapa fund + Tencuiala interioara (in timpul acestei etape se vor monta insuflatoarele si sifonul)

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video