Fierar.eu Afisari: 375
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 105
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ion Mihalache , nr. 67, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0769157527; 0761338033
-------------------------
Web: Internet
  email: fierareu@gmail.com
  site: www.fierar.eu

 
Usi  
Detalii  video  

Daca inainte elementele din fier forjat erau disponibile doar pentru cei din aristocratie, deoarece erau foarte costisitoare, astazi oricine isi poate innobila locuinta cu elemente si decoratiuni din fier forjat. Pe langa multe altele, noi va oferim usi fier forjat, executate pe gustul dumneavoastra si in armonie cu restul trasaturilor arhitecturale ale casei. Aceste produse reprezinta o forma de durabilitate, o forma de exprimare a artei, dar si a claitatii si rafinamentului.

Caminul dumneavoastra este mai sigur si mai protejat cu aceste usi fier forjat, dar in acelasi timp capata un aspect plin de eleganta si unicitate. Dumneavoastra propuneti modelul , iar noi il vom executa cu o deosebita atentie pentru fiecare detaliu. De asemenea, va putem oferi consultanta in cazul in care nu sunteti siguri ce decizie sa luati astfel incat produsul comandat sa fie in perfecta armonie cu arhitectura fatadei. Nici culoarea nu trebuie neglijata, tocmai de aceea veti putea alege din mai multe nuante disponibile.

In ceea ce priveste modelele clasice de usi fier forjat, acestea sunt caracterizate de elemente spiralate, aflate in simetrie si atinse usor de stralucirea bronzului, cuprului sau argintului. Constructiile mai moderne se inspira din arhitectura contemporana, adica tehnici de imbinari simetrice si asimetrice a elementelor din fier forjat.

Prin urmare, dati frau liber creativitatii si intoarceti-va in timp, comandand aceste usi fier forjat realizate cu o deosebita pricepere de catre mesterii nostri. Casa dumneavoastra va capata un aer distins, iar investitia va merita toti banii pe termen lung!

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video