Fierar.eu Afisari: 375
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 105
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ion Mihalache , nr. 67, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0769157527; 0761338033
-------------------------
Web: Internet
  email: fierareu@gmail.com
  site: www.fierar.eu

 
Scari fier forjat  
Detalii  video  

Atunci cand ne proiectam scari din fier forjat , trebuie sa acordam atentie fiecarui detaliu. In cazul in care avem o casa cu etaj sau mai multe etaje, atunci vor exista si scari fier forjat. Acestea pot fi infrumusetate cu ajutorul unei balustrade din fier forjat sau pot fi realizate chiar acestea din fier forjat. Desigur, atunci cand vorbim despre scari fier forjat ne referim atat la cele interioare, cat si la cele exterioare, insa lucrurile nu difera prea mult.

Scarile din fier forjat este mai mult decat o simpla legatura de acces dintre doua etaje. Aceasta trebuie proiectata de catre un specialist in domeniu si poate deveni elementul central al locuintei. Cu putina inventivitate, sub scari fier forjat, poate fi chiar si un loc de depozitare pentru lucrurile care stau aruncate prin casa sau orice altceva. Materialele pe care le putem folosi la construirea unei scari fier forjat sunt numeroase, insa trebuie avut in vedere mai ales mana curenta si conformarea generala. In ceea ce priveste tipul de scari fier forjat, acestea se aseamana stilului mediteranean, fiind extrem de elegante si rezistente in timp.

Scarile fier forjat fara balustrade sunt un adevarat pericol pentru copii si batrani, de aceea mana curenta sau balustrada este un element care nu trebuie sa lipseasca. In ceea ce priveste scarile de exterior, acestea pot fi executate integral din fier forjat, fiind foarte rezistente si in acelasi timp estetice sau in combinatie cu lemn, alte materiale.  Specialistii nostri va ajuta cu proiectarea, executia , dar si montarea acestor scari, urmand toate cerintele dumneavoastra.

Asadar, in cazul in care va doriti un model de scari fier forjat, consultati catalogul nostru!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video