Fierar.eu Afisari: 375
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 105
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ion Mihalache , nr. 67, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0769157527; 0761338033
-------------------------
Web: Internet
  email: fierareu@gmail.com
  site: www.fierar.eu

 
Porti  
Detalii  video  

Porțile din fier forjat semnifica prima conexiune cu anumite persoane înainte de intrarea lor în locuința. Porțile din fier forjat au un aspect aparte și sunt utilizate pentru a crea un decor complex și de cele mai multe ori unicat; deoarece fiecare om are un alt simț estetic. Porțile din fier forjat dau un aspect aparte locuinței, acestea impresionează prin rafinamentul clasic și inspiră eleganță și totodată un sentiment impunător de siguranță. Acestea sunt alegerea perfectă atat pentru aspectul unic cât și pentru durabilitatea și rezistența lor.

Fierul forjat are mai multe avantaje si de aceea cei care isi doresc o porta strasnica, apeleaza la acest metal. Printre avantaje se afla faptul ca este potrivit oricarei decoratiuni interioare sau exterioare datorita elegantei si aspectului placut. Este mult mai rezistent in comparatie cu fierul clasic deoarece nu rugineste si este si foarte usor de intretinut. Pentru curatarea portii nu aveti nevoie decat de apa si sapun, murdaria fiind indepartata cu mare usurinta. Pe langa acestea, o poarta din fier forjat va rezista factorilor externi precum ploaia, inghet – dezghet, raze UV etc fara a se degrada in timp.

Frumusetea acestui metal se datorează maleabilitatii; fierul forjat poate fi sudat foarte usor, dar ramane in acelasi timp rezistent. De asemenea, nuantele acestuia variaza , incepand de la negru sau galben brun, pana la roscat sau chiar violet inchis. De aceea, fierul forjat este alegerea ideala daca va doriti niste elemente de decor cat mai originale si de efect.

Firma noastră deține un portofoliu impresionant de articole realizate din fier forjat. Elementele din fier forjat pe care vi le oferim sunt potrivite atât pentru amenajări interioare, cât și pentru amenajări exterioare. Utilizăm piese din fier forjat de cea mai bună calitate care se disting prin rezistentă,eleganță și rafinament. Pentru firma noastră fiecare proiect este unic așa cum sunt și clienții, așadar le oferim clienților noștri un plan stabilit cu grijă, consultare gratuită incă din primul moment, modificări ale modelului standard, alegerea nuanței potrivite cât și garanție după executarea lucrării.

Asadar, va oferim servicii complete pentru realizarea acestor porti fier forjat: consultanta, masuratori, proiectare, executie, finisaj si desigur, venim si va montam poarta. Cromatica va fi aleasa de catre dumneavoastra, astfel incat sa se potriveasca cu restul elementelor de la casa si gradina, iar montarea portii va fi efectuata in mai putin de o zi. Prin urmare, personalizati-va casa si gradina cu porti fier forjat fabricate la cele mai inalte standarde!

Mai jos vă prezentăm câteva modele de porți din fier forjat. Mentionăm că se pot face și modificări la modelele de porți prezentate, în funcție de gusturile clientului sau puteți veni dumneavoastră cu orice fel de model după care  vom executa porțile din fier forjat dorite.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video