Fierar.eu Afisari: 375
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 105
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ion Mihalache , nr. 67, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0769157527; 0761338033
-------------------------
Web: Internet
  email: fierareu@gmail.com
  site: www.fierar.eu

 
Garduri  
Detalii  video  

Daca in trecut fierul forjat era vazut ca un simplu metal brut, a carei destinatie era industria metalurgica, in zilele noastre acesta este folosit la fabricarea multor elemente decorative, de interior si exterior, precum garduri fier forjat. Indiferent de modelul pe care vi-l doriti pentru imprejmuirea gradinii, acesta poate lua orice forma.

De ce ati alege garduri fier forjat pentru gradina dumneavoastra? In primul rand, acestea au o structura solida, care rezista la toti factorii de mediu si cei mecanici. In functie de inaltime, acesta va protejeaza casa si reduce riscul unei tentative infractionale. Pentru o protectie si mai mare, majoritatea clientilor opteaza pentru instalarea gardurilor pe un soclu din beton. De asemenea, din punct de vedere al aspectului estetic, gardurile realizate din fier forjat se bucura de un mare succes. Acestea pot fi unicate, variantele posibile pentru fabricarea gardurilor fiind nelimitate.

Pentru a face cea mai buna alegere, echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi si idei in materie de estetica, constructivitate si rezistenta. Specialistii nostri vor proiecta un gard fier forjat care sa se potriveasca perfect cu locuinta, dar si care sa va asigure intimitate fata de privirile trecatorilor.

Dumneavoastra ne oferiti ideile, iar noi trecem la treaba! Dupa stabilirea detaliilor si proiectarea gardului, echipa noastra se va ocupa de executia, grunduirea si vopsirea modelului pentru care ati optat. Prin urmare, va asteptam cu o gama larga de garduri fier forjat executate la cele mai inalte standarde de calitate!

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video