CONVENIENT CONSULTING consultanta si consiliere Bucuresti Afisari: 209
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 75
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avrig, nr. 63,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314340561; 0720615062; 0742939072
-------------------------
Web: Internet
  email: consultantamediere@gmail.com
  site: www.convenient.ro

 
Contabilitate Bucuresti  
Detalii  video  

Lucrarile executate de catre societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti cu studii superioare si experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil, experienta acumulata in timp, in mai multe companii multinationale. Serviciile financiar-contabile oferite de echipa noastra de experti contabili se ridica la cel mai inalt nivel de profesionalism si etica, atentia fata de client fiind primordiala.Desi traim timpuri de recesiune economica, contabilitatea unei firme e necesara si obligatorie pentru a fi in acord cu legea si cu atat mai mult se cere colaborarea cu o firma de contabilitate specializata, cu echipa de profesionisti care sa caute si sa ofere cele mai bune solutii, perfect adaptate companiei, pentru ca dezvoltarea si ascensiunea economica a acesteia sa fie un succes garantat. Echipa noastra de specialisti in contabilitate sunt pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de inalta tinuta financiara.Specialisti in servicii contabileSuntem o echipa dinamica, orientata spre o mai buna comunicare cu clientul, spre o mai mare atentie atunci cand se fac intregistrari contabile, spre intelegerea activitatii clientului.Putem spune ca facem contabilitate care va ajuta cu adevarat si in acelasi timp respecta legea.Contabilitatea firmeiContabilitatea nu trebuie confundata sau redusa la intocmirea si clasarea documentelor  sau prezentarea unor cifre fara substanta , ci la conducerea financiara a societatilor spre un management financiar contabil de inalta clasa, intr-o maniera care sa corespunda exigentelor actuale: integrarea europeana, libera circulatie a bunurilor si a banilor, prezentarea cat mai  transparenta si rapida intr-un format usor de inteles a cifrelor din balanta de verificare, intarirea capacitatii financiare intr-o economie concurentiala si contiuna miscare.Expert-contabilExpertul contabil este acea persoană care are toate mijloacele ştiinţifice de a conduce procesul de contabilitate. Acest profesionist poate presta următoarele servicii: poate supraveghea, întocmi şi verifica situaţiile financiare, poate acorda asistenţă cu privire la modul de organizare a procesului contabil, poate efectua expertize contabile dispuse de organele de drept, poate face analize economico-financiare, precum şi evaluări patrimoniale. De asemenea activitatea expertului contabil vizează şi executarea de alte lucrări cu caracter financiar-contabil, de organizare administrativă şi informatică. În acelaşi timp, profesionistul contabil îndeplineşte, conform legii, atribuţiile prevăzute în mandatul de cenzor la societăţile comerciale.Reglementari ce tin de contabilitate

 

(1) Raspunderea pentru organizarea si conducerea contabilitatii la persoanele prevazute la art. 1 revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia gestionarii unitatii respective.

(2) Contabilitatea se organizeaza si se conduce, de regula, in compartimente distincte, conduse de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare.

(3) Contabilitatea poate fi organizata si condusa pe baza de contracte de prestari de servicii in domeniul contabilitatii, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

(4) Raspunderea pentru aplicarea necorespunzatoare a reglementarilor contabile revine directorului economic, contabilului-sef sau altei persoane imputernicite sa indeplineasca aceasta functie, impreuna cu personalul din subordine. In cazul in care contabilitatea este condusa pe baza de contract de prestari de servicii, incheiat cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, raspunderea pentru conducerea contabilitatii revine acestora, potrivit legii si prevederilor contractuale.

(5) Institutiile publice la care contabilitatea nu este organizata in compartimente distincte sau care nu au personal incadrat cu contract individual de munca, potrivit legii, pot incheia contracte de prestari de servicii, pentru conducerea contabilitatii si intocmirea situatiilor financiare trimestriale si anuale, cu societati comerciale de expertiza contabila sau cu persoane fizice autorizate, conform legii. Incheierea contractelor se face cu respectarea reglementarilor privind achizitiile publice de bunuri si servicii. Plata serviciilor respective se face din fonduri publice cu aceasta destinatie.

Firma de contabilitate ofera de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, fonduri nerambursabile.Firma de contabilitate vine in sprijinul afacerii dumneavoastra cu tarife competitive si flexibile, acestea putand varia in functie de tipul serviciului pe care il oferim, de volumul si de complexitatea afacerii dumneavoastra. Tarifele noastre pot fi transmise la cerere.Tarife contabilitate

  • firme fara activitate;
  • volum foarte mic (pentru 1-10 documente/luna);
  • volum mic (pentru 11-25 documente/luna);
  • volum mediu (pentru 26-50 documente/luna);
  • volum mare (pentru 51-75 documente/luna);
  • volum foarte mare (peste 75 documente/luna). 

Dosare TVA

La infiinarea societatea dvs este neplatitoare de TVA. Pentru a deveni platitoatre societatea trebuie sa depuna un dosar la ANAF si D088.

Dupa depunere exista 3 variante:Varianta I: Daca societatea indeplineste criteriile pentru inregistrare, ANAF aproba inregistrarea in scopuri de TVAVarianta II: Daca societatea nu indeplineste criteriile pentru inregistrare, ANAF respinge inregistrarea in scopuri de TVAVarianta III: Daca societatea indeplineste partial criteriile pentru inregistrare, ANAF transmite companiei o invitatie la sediul sau pentru furnizarea de informatii suplimentare.

Este necesar sa ne contactati pentru o oferta : office@tmttax.ro | tel. +4 0742 939 072“Un contabil bun este primul pas spre o afacere de succes!” Afacerea TA, Prioritatea NOASTRA!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video