Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare pietra naturala Afisari: 329
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 146
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Muncii, Nr.66 (vis-a-vis de Power Belt), Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0724034457; 0745435755
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@piatranaturalacluj.com.ro
  site: www.piatranaturalacluj.com.ro

 
Piatra cubica Travertin Rustic Tumbled 15x15x3 cm:  
Detalii  video  

Travertin Rustic Tumbled 15x15x3 cm:  Pavajele din curtea dumneavoastra pot avea acum un aspect cu totul inedit. Daca doresti ceva cu adevarat deosebit, atunci poti alege piatra cubica Travertin Rustic Tumbled. Pentru pavaje si alei, aceasta piatra este special destinata traficului intens, avand o durabilitate exceptionala. Un avantaj al pietrei cubice este faptul ca se poate monta atat pe nisip cat si pe ciment sau pamant.

Piatra cubica reprezinta raspunsul la cautarile dumneavoastra in materie de amenajarile spatiilor exterioare. Din piatra cubica se pot realiza, in afara de alei pietonale si parcari si diverse structure ornamentale pentru gradina dumneavoastra.  Din motive estetice, de cele mai multe ori se recomanda si montarea bordurilor odata cu utilizarea pietrei cubice.

Odata utilizata, aceasta piatra va schimba infatisarea curtii dumneavoastra, oferindu-i un plus de personalitate. Piatra cubica confera rezistenta prelungita oricarei suprafete si ii ofera un colorit deosebit.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video