Degami - Casa de expeditie si transport ,Timisoara Afisari: 193
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 78
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ovidiu Cotrus , Nr.34, Chisoda, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0771292698; 0371432374
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@degami.ro
  site: www.degami.ro

 
Degami Timisoara - detalii firma  
Detalii  video  

Transport marfa international, grupaje, frigorific...Servicii de transport marfa in regim grupaj sau incarcari complete de tip FTL >

Degami Timisoara ofera servicii de transport marfa in regim de grupaj, transport frigorific sau incarcari complete din toata EUROPA.

Dispunem de mijloace de transport de mica si mare capacitate, volume si greutati care sa raspunda cerintelor de incarcare a diverselor tipuri de marfa, diferite gabarite sau frigorific. Concret, transportam marfuri periculoase si la temperatura controlata in regim de marfa la grupaj sau transport complet, inclusiv frigorific.

Degami Timisoara ofera servicii de agentie de transport si expeditie marfa in Europa. Oferim livrare atat intern cat si international de marfuri de orice fel cu livrare „door to door” sau transporturi direct in depozitul clientului.

Personalul nostru este pregatit sa ofere cele mai optime variante si cele mai sigure, in general putem transporta orice marfa. Va rugam sa consultati site-ul nostru, apoi luati legaura cu noi pentru a beneficia de preturi corecte, totodata va putem oferi informatii actualizate din aria de transport international de marfa, obisnuita sau transport frigorific.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video