Alistar Security Afisari: 460
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Paza si protectie (agentii) Vizitatori: 235
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dimitrie Pompei, Nr.10 A, Cladirea Conect 1, et. 3, Sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0212640000; 0213114030
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alistar-security.ro
  site: www.alistar-security.ro

 
Servicii Paza si protectie  
Detalii  video  

Alistar Security iti asigura consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia familiei, proprietatii si bunurilor tale. 

Agentii de paza Alistar Security detin certificate de calificare si atestate obtinute in urma absolvirii cursurilor de calificare profesionala, cu durata de minimum 90 zile, in conformitate cu prevederile art. 41 din Legea nr. 333/2003. Compania noastra desemneaza pentru indeplinirea serviciului de paza numai agenti de securitate care au capacitate fizica corespunzatoare si aviz psihologic.

Personalul de paza participa periodic la sesiuni de pregatire, antrenandu-se in spiritul actiunii rapide si eficiente pentru asigurarea securitatii obiectivelor pe care le protejeaza. De asemenea, Alistar Security dispune de o echipa de inspectori de securitate care se ocupa exclusiv de controlul activitatii personalului de paza din obiective.

Activitatea agentilor de paza se desfasoara pe baza unor proceduri specifice definite pentru fiecare obieciv in parte. Atunci cand situatia o impune, ei au rolul de a avertiza, soma, indeparta sau imobiliza persoanele care incearca sa patrunda ilegal pe proprietatea ta. Agentul poate solicita prin intermediul dispeceratului prezenta la obiectiv a echipajelor de interventie rapida Alistar Security.

Agentii Alistar Security au un set de aptitudini si abilitati care ii califica pentru executarea serviciilor de paza si protectie:  forta si rezistenta fizica, viteza de reactie, gandire selectiva, atentie distributiva, disciplina, punctualitate, constiinciozitate, politete, tact si discretie. Ei sunt pregatiti in vederea acordarii primului ajutor si sunt instruiti in vederea comunicarii si interactiunii adecvate cu clientul.

In eventualitatea producerii unor calamitati naturale, agentii Alistar Security sunt gata sa actioneze alaturi de personalul clientului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in zona de responsabilitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video