Alistar Security Afisari: 460
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Paza si protectie (agentii) Vizitatori: 235
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dimitrie Pompei, Nr.10 A, Cladirea Conect 1, et. 3, Sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0212640000; 0213114030
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alistar-security.ro
  site: www.alistar-security.ro

 
Pază cu agent  
Detalii  video  

Alistar Security îți asigură consultanță pentru identificarea soluțiilor optime privind paza și protecția familiei, proprietății și bunurilor tale.

Agenții de pază Alistar Security dețin certificate de calificare și atestate obținute în domeniul pază și protecție, în urma absolvirii cursurilor de calificare profesională, cu durata de minimum 90 zile, în conformitate cu prevederile art. 41 din Legea nr. 333/2003. Compania noastră desemnează pentru îndeplinirea serviciului de pază doar agenți de securitate care au capacitate fizică excelentă și aviz psihologic.

Personalul de pază participă periodic la sesiuni de pregătire, antrenându-se în spiritul acțiunii rapide și eficiente pentru asigurarea securității obiectivelor pe care le protejează. De asemenea, Alistar Security dispune de o echipă de inspectori de securitate care se ocupă exclusiv de controlul activității personalului de pază din obiective.

Activitatea agenților de pază se desfasoară pe baza unor proceduri specifice definite pentru fiecare obieciv în parte. Atunci când situația o impune, ei au rolul de a avertiza, soma, îndeparta sau imobiliza persoanele care încearcă să pătrundă ilegal pe proprietatea ta. Agentul poate solicita prin intermediul dispeceratului, prezența la obiectiv a echipajelor de intervenție rapidă Alistar Security.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video