Alistar Security Afisari: 460
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Paza si protectie (agentii) Vizitatori: 235
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dimitrie Pompei, Nr.10 A, Cladirea Conect 1, et. 3, Sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0212640000; 0213114030
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alistar-security.ro
  site: www.alistar-security.ro

 
Alistar Security  
Detalii  video  

Compania noastră se clasează între primele firme de pază din România. Alistar Security monitorizează peste 16.000 de obiective pe tot teritoriul țării, ocupând poziția de lider în domeniul serviciilor de monitorizare și intervenție.

Serviciile noastre de securitate cu acoperire națională sunt disponibile în 245 de localități.

Alistar Security reunește un număr total de 3.500 de specialiști, coordonați de o echipă managerială cu peste 20 de ani de experiență în domeniul securității private. Peste 200 de echipaje auto și moto, peste 800 de agenti de intervenție cu atestat eliberat de Poliție sunt gata să acționeze în beneficiul clienților noștri.

Suntem pe locul 5 în topul celor mai mari companii de securitate în România, avem o cota de piață de 5% și avem peste 3000 de angajați.

Echipa managerială are o vastă experiență profesională, majoritatea activând în acest domeniu de peste 20 de ani. Sprijinim dezvoltarea fiecărui membru al echipei Alistar Security, iar în acest mod susținem evoluția profesională în cadrul societății. Alistar Security încurajează deopotrivă tinerii și persoanele cu experiență vastă în domeniu să ocupe poziții importante în companie.

Pentru perfecționarea serviciilor oferite, echipa Alistar Security participă la cursuri internaționale de pregătire și la competiții internationale între firme de pază.

Echipajele Alistar Security sunt sprijinite de Poliție, Jandarmerie, Salvare și Pompieri, în baza protocoalelor de colaborare încheiate cu instituțiile statului.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video