Miller - Tamplarie PVC si geamuri termopan Gealan, Giurgiu Afisari: 300
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 139
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti, bl. 61 /2 D, Parter, Giurgiu, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0246230017; 0769630157
-------------------------
Web: Internet
  email: office@termopane-constructii.ro
  site: www.termopane-constructii.ro

 
Miler - detalii firma  
Detalii  video  

Înfiintata în 1996, SC MILER SRL este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul lucrarilor de tamplarie si dulgherie.MILER SRL dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Firma SC MILER SRL este formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou. Firma noastra realizeaza lucrari publice in domeniul: constructii civile si industriale, fiind specializata in prelucrarea de PROFILE PVC GEALAN.Producem TERMOPANE GEALAN (PROFILE PVC GERMANIA) o marca binecunoscuta in Europa, care prin buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cat si prin lunga durata de viata a acestui profil si-a castigat un loc in Top Producatori Profile PVC Europeni.

Obiective

Obiectivul societatii noastre este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii. Modelele si dimensiunile produselor putandu-se stabili la comanda in functie de preferintele clientului.In speranta ca cererea noastra va fi oportuna va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promptitudinea noastra.

Localizare

Firma functioneaza in localitatea Giurgiu, jud.Giurgiu , str . Bucuresti BL 61 /1 D parter

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video