AGENTIA DE TURISM LUSIANA TRAVEL Afisari: 199
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 107
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Zizinului, nr.30, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0731833201; 0268582443
-------------------------
Web: Internet
  email: office@oferte-agentia-lusiana.ro
  site: www.oferte-agentia-lusiana.ro

 
Croaziera Alaska  
Detalii  

Croaziera in Alaska& California

program avion 14 zile

7 nopti cu pensiune completa in Alaska, la bordul croazierei de lux Celebrity Millennium 5*

 

Ziua 1. BUCURESTI - SEATTLEIntalnire in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Seattle, via Londra. Se calatoreste pe timp de zi. Sosim in Seattle in cursul dupa-amiezii. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Seattle.

Ziua 2. SEATTLE - VANCOUVERMic dejun. Cu o abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, o vibranta viata culturala, important centru universitar, Seattle este si locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Nintendo, Sturbucks sau Boeing. Vom face un tur panoramic, vizitand Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill. Optional, putem vizita Fabricile Boeing, o calatorie fascinanta prin istorie si tehnologie. Continuam itinerariul spre nord, trecand frontiera in Canada ( aprox 4 ore ). Sosire si cazare in Vancouver, cea mai larga zona metropolitana din vestul Canadei. Cazare Vancouver.

Ziua 3. WELCOME ON BOARD!Mic dejun. In ciuda faptului ca e un oras tanar, cu o istorie notabila care nu depaseste 100 de ani, Vancouver ofera un caleidoscop de atractii. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. Dupa turul de oras, ne deplasam in terminalul portului pentru formalitatile de imbarcare pe croaziera. Bun venit la bord ! Vasul paraseste Vancouver la ora 16.30. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 4. SPRE ALASKA… INSIDE PASSAGEPrima zi ne-o vom petrece pe ocean, navigand spre tinuturile boreale ale Alaskai. Vom traversa Inside Passage, culoar de-a lungul coastei sudice a Alaskai, printre mii de insule si insulitie care formeaza arhipeleagul, oferind privelisti fascinante. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu facilitatile acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante cu bufet deschis 24 de ore, artere comerciale si numeroase baruri. Seara va asteapta diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si, bineinteles, discoteca. Alaska este cel mai mare stat al Statelor Unite din punct de vedere al suprafetei geografice, de doua ori cat marimea Texax-ului, o exclava despartita de 800 km de teritoriul canadian fata de cel mai nordic stat american. ( A fost cumparata de la Imperiul Rus in anul 1867, pe o suma derizorie care astazi este echivalenta cu aprox. 70 centi pe hectar !). Teritoriul a suferit transformari administrative fundamentale de-a lungul timpului, devenind, datorita frumusetii inegalabile a peisajelor naturale, una din cele mai exotice atractii turistice din lume. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 5. KETCHIKAN, ALASKASosim dimineata in primul port din acest itinerar magnific, in pitorescul Ketchikan, un orasel rustic din sudul Alaskai, inconjurat de munti cu piscuri inzapezite. De aici incepe voiajul nostru in regiunile arctice, printre ghetari maiestosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare. Creek Street, principala strada din centrul orasului si cea mai populara zona turistica se afla la cateva minute de mers pe jos de locul unde este ancorat vasul. Nu trebuie ratat Totem Heritage Center, muzeu in care este expusa cea mai mare colectie de totemuri autentice din lume, precum si un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska. Plecare la ora 15.00. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 6. ICY STRAIT POINT, ALASKAOra 8.00 vasul acosteaza in Icy Strait Point, asezare populata de cea mai mare comunitate de amerindieni Tilgit din Alaska. Vom petrece o zi intreaga in acest colt mirific, avand prilejul sa observam, intr-o plimbare pe tarm de-a lungul oceanului, faimoasele balene cu cocoasa, orci, lei de mare etc. Excursiile organizate ofera posibilitati multiple de a ne apropia de natura virgina, putand alege o aventura pe apa, pe uscat sau in aer, survoland cu avioneta Parcul National Glacier Bay. Parcul cuprinde 10 mii de km patrati de salbaticie arctica, cu fiorduri inguste marginite de munti abrupti si ghetari amenintatoari, fiind parte din patrimoniul mondial UNESCO. Frumusetea peisajelor, survoland fiordurile cu imensele calote de gheata pe care se odihnesc foci sau vidre, este covarsitoare iar traseul pe deasupra rezervatiei virgine este o experienta de o viata. O atractie aparte sunt balenele cu cocoasa sau ursii grizzly, care pot fi adesea vazuti. Parasim Icy Strait Point la ora 18.00.

Ziua 7. JUNEAU, ALASKASosim la ora 7.00 in capitala Alaskai, Juneau. Vom avea o zi intreaga la dispozitie sa exploram acest oras minunat, care, paradoxal, nu este legat prin drumuri de restul tarii, accesul facandu-se doar pe calea aerului si pe apa. Oras cu o clima oceanica subarctica, marginit de lanturi muntoase inalte si de Pacific, Juneau se remarca printr-un farmec specific, cu strazi neaglomerate, piete largi, aerisite, fiind un punct de oprire obligatoriu printre turistii care ajung in Alaska. Centrul este compact si accesibil pietonal, aici gasindu-se diverse magazine cu suveniruri locale. Insa marea atractie o constituie Ghetarul Mendenhall, falnic si grandios, la care se poate ajunge intr-o excursie cu autocarul sau cu elicopterul. O alta excursie fascinanta este o plimbare cu vaporasul prin stramtoarea Padurii Tongass, pana la minele originare de aur de altadata, locuri istorice care au determinat in trecut o frenezie teribila in goana continua dupa metalul galben. Vasul ridica ancora la ora 20.30. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 8. SKAGWAY, ALASKAOra 7.00 ajungem in Skagway, oras situat intr-o regiune montana fermecatoare, cu piscuri inalte, caderi de apa care strapung crevasele ghetarilor si relicve din vremea cautatorilor de aur ( cheechako ). Trenul restaurat, cu cel mai ingust ecartament din lume, altadata servind industria minelor de aur din regiunea Yukon, te poarta intr-un traseul de o frumusete coplesitoare, strabatand peisajele magnifice din White Pass, dincolo de frontiera cu Canada. Turistii pot opta de asemenea pentru plimbari cu barca sau cu caiacul in Gracier Bay sau sa viziteze Rezervatia de vulturi golasi. Parasim portul la ora 16.00. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 9. HUBARD GLACIER, ALASKA

Vasul ancoreaza dimineata la Hubbard Glacier, unul din putinii ghetari din lume care nu se misca in pasul obisnuit glaciar. Monumental si dramatic, ghetarul inainteaza constant, intr-un ritm atipic, putand la un moment dat sa blocheze intrarea in Russel Fjord, creand astfel cel mai mare lac glaciar din toate timpurile. Priviti atent, puteti fi martorii unui moment crucial din istoria geologica a planetei ! De oriunde de pe puntea vasului se poate admira frumusetea magnifica a acestei minuni naturale, formata din 2000 km patrati de gheata albastra, translucida. Turistii pot experimenta un strigat la unison, al carui zgomot reverbereaza aerul putand sa determine desprinderea de bucati mari de gheata din formatiunile glaciare, care se prabusesc in ocean. Ora 11.00 ridicam ancora cu destinatia Anchorage. Cazare la bord/pensiune completa.

Ziua 10. ANCHORAGE, ALASKAIn ultima zi din acest voiaj minunat ajungem la Anchorage, cel mai populat oras din Alaska. Putem alege un tur optional pentru a descoperi farmecul aparte al acestui oras nordic, sau putem opta sa participam la expeditii prin regiunile salbatice din jurul acestuia, unde vom avea prilejul sa admiram fauna rara, precum ursii bruni si ursii grizzly, elani etc. Transfer la aeroport si imbarcare in zborul de dupa-amiaza cu destinatia Los Angeles. Sosire L.A., transfer la hotel si cazare.

Ziua 11. LOS ANGELES – ‘The Land of Dreams’ Mic dejun. Los Angeles, orasul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atractii si tentatii, orasul care imbratiseaza si absoarbe ca intr-un creuzet quintesenta culturala a Americii, orasul al carui spirit a devenit o filosofie de viata: viseaza orice, totul este posibil ! Turul ne poarta prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive si Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorita uriaselor reclame colorate care acopera cladirile, loc in care se regasesc cluburi exclusiviste frecventate de staruri; Downtown cu ametitorii zgarie nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard in care stralucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului in filmografia de la Hollywood; Olvera Street – cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall - cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Dupa-amiaza libera. Cazare L.A.

Ziua 12. LOS ANGELES – ‘Universal Studios’Mic dejun. Astazi, optional, vom face o excursie inedita la ‘Universal Studios’, prilej de a urmari in diverse reprezentatii animatronice uimitoarele efecte speciale si trucaje folosite in cele mai celebre filme americane. Cazare Los Angeles.

Ziua 13. GOOD BYE, AMERICA!Mic dejun. Timp liber in L.A. Pana la zborul de seara vom putea experimenta o escapada in legendarul Disneyland, cel mai mare parc tematic din lume, cu atractii pentru toate varstele. Seara transer la aeroport, imbarcare si zbor spre Europa. Noapte in avion.

Ziua 14. BUCURESTISosire in Londra si zbor in conexiune spre tara.

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

28 aug

1875 €

685 €

Reducere copii max 12 ani: 15% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

 

SERVICII INCLUSE:

● transport avion Bucuresti – Seattle / Anchorage – Los Angeles / Los Angeles – Bucuresti;● autocar / minibus modern, climatizat pe durata vizitelor si a transferurilor;● 7 nopti in croaziera cu pensiune completa in Alaska pe vasul Cellebrity’s Millennium 5*, in cabine duble interioare (vezi supliment cabine exterioare);● cazare 5 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte Seattle, 1 noapte Vancouver si 3 nopti Los Angeles;● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc);● ghid roman si ghizi locali in orasele vizitate (Washington, Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston, Seattle, Vancouver, Los Angeles)

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

● asigurarea medicala;● taxele de aeroport si securitate 450 €;● intrarile la obiectivele turistice;● taxa de viza SUA aprox 142 USD, taxa de programare interviu aprox 11 USD, taxa de viza Canada aprox 75 USD ( se achita la Banca Transilvania );● taxele portuare 195 €;● excursiile optionale;● bacsisurile de pe durata circuitului 15 € (bacsisurile pe durata croazierei se achita la sfarsitul croazierei la casieria vasului);● bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;● supliment optional cabina exterioara pe vapor 280 € ( fara balcon ), 790 € (cu balcon);● alte servicii decat cele mentionate. 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Boeing Factory in Seattle 40 €■ Anchorage Highlights 45 € ( include tur panoramic, bus la dispozitie pentru pastrarea bagajelor pana la transferul la aeroport – debarcarea din croaziera se face la ora 07.00 )■ Universal Studios ( include intrarea, transport, ghid ) 115 €

Excursiile pe durata croazierei se cumpara de la biroul de turism de pe vas.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
parcuri distractie  |  rethymnon  |  translucida   |  Acces piscina  |  Accesul orice ora din zi sau noapte  |  Activitati divertisment   |  Activitati comerciale  |  Aeroportul otopeni  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentii turism  |  Arome sauna  |  Art deco  |  Asigurare medicala  |  Atractie turistica  |  Atractii turistice  |  Autocar modern  |  Baie incalzit  |  Balene cu cocoasa  |  Baruri bucuresti  |  Bilete avion  |  Bilete avion rezervari  |  Cadouri copii  |  Cadouri cristal  |  Cadouri spa  |  Cadouri timp liber  |  Camera de adult  |  Camera de baie  |  Camere copii  |  Centru relaxare  |  Centrul orasului  |  Circuite exotice  |  Circuite grupuri turisti  |  Circuite turistice  |  Circuite turistice romania  |  Circuite turistice strainatate  |  Cluburi cabaret  |  Cluburi copii  |  Cluburi de noapte  |  Compania tarom  |  Companii croaziere  |  Cosmetica medicala  |  Cosmetica saloane  |  Croaziere lux  |  Croaziere mediterana  |  Cuba turism  |  Curs istoria modei  |  Deco style  |  Disneyland excursii  |  Dubrovnik sejururi  |  Efecte speciale   |  Excursii autocarul  |  Excursii grupuri  |  Expeditii turism  |  Experienta in yachting   |  Facilitati copii   |  Filme colectie  |  Fructe mare  |  Fructe proaspete  |  Hotel bar  |  Hotel jacuzzi  |  Hotel loc joaca  |  Hotel piscina  |  Hotel sauna  |  Hoteluri din bucuresti  |  Hoteluri din romania  |  Identitate produs  |  Insotitor de grup   |  Insula mediterana  |  Insula creta   |  Insule magazine  |  Istanbul sejururi  |  Itinerarii croaziera  |  Lac universal  |  Lanturi comerciale  |  Locuri distractie  |  Locuri joaca  |  Los angeles  |  Magazine suveniruri  |  Marci pentru copii   |  Marea egee  |  Marea mediterana  |  Masaj cu apa  |  Masaj exotic   |  Masaj hotel  |  Meniu copii  |  Mers pe jos  |  Minute de masaj  |  Monte carlo  |  Muzica clasica  |  Muzica de relaxare  |  Muzica divertisment  |  Muzica live  |  Muzica populara  |  Muzica spectacole  |  Muzica teatru  |  Muzica veche  |  Nisip transport  |  Obiective turistice  |  Obiectivele turistice   |  Oferte asigurari  |  Oferte turism  |  Oferte turistice  |  Oras modern  |  Orchestra muzica populara  |  Palatul topkapi  |  Palma de mallorca  |  Pamukkale   |  Pensiune completa  |  Pensiune fitness  |  Pensiune masaj  |  Pensiune piscina  |  Pensiune sala relaxare  |  Pensiune sauna  |  Pensiune turistica  |  Perle cultura  |  Perle mallorca  |  Piscina adulti  |  Piscina aer liber  |  Piscina apa mare  |  Piscina copii  |  Piscina interioara  |  Piscina jacuzzi  |  Piscina mare  |  Piscine spa  |  Plajele orasului  |  Plati taxe  |  Plimbari parc  |  Plimbari pensiune   |  Punct atractie turistica  |  Rau de mare  |  Restaurante specific american  |  Rezervari la restaurante   |  Sala fitness  |  Saloane de masaj  |  Sardinia   |  Sejur bulgaria  |  Sejururi bulgaria  |  Sejururi europa  |  Sejururi grecia  |  Sejururi paris  |  Sejururi romania  |  Sejururi ski  |  Sejururi strainatate  |  Sejururi turcia  |  Servicii arhitectura  |  Servicii divertisment  |  Servicii exclusiviste  |  Servicii securitate  |  Servicii securitate hoteluri  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Servicii turistice hoteluri  |  Servicii viza  |  Spectacole muzica  |  Teatru copii  |  Topkapi   |  Tour operator  |  Transfer aeroport  |  Transfer date  |  Transport aeroport  |  Transport autocar  |  Transport avion  |  Transport circuite turistice  |  Transport excursii  |  Transport national  |  Transport nisip  |  Transport turistic  |  Tratamente apa  |  Tratamente bord  |  Tratamente copii  |  Tratamente fitness  |  Tratamente frumusete  |  Tratamente relaxare  |  Tratamente spa  |  Tur oras  |  Turism grecia  |  Turism relaxare  |  Turism spa  |  Turism turcia  |  Vacante city break  |  Vacante cuba  |  Vacante exotice  |  Vacante grecia  |  Vacante paris  |  Vacante romania  |  Vacante turcia  |  Viata de noapte  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zbor deasupra marii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.