Baroc - Jaluzele, copertine, storuri, Suceava Afisari: 539
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 232
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Marasesti , Nr.1, Suceava, judetul Suceava
-------------------------
Phone: Telefon
  0744698176 ; 0230522266
-------------------------
Web: Internet
  email: barocsv@yahoo.com
  site: www.jaluzele-rolete-suceava.ro

 
Inchideri Terase  
Detalii  video  

Inchideri terase: Prin aceste sisteme de inchideri terase, veti avea ocazia de a va bucura de terasa dumneavoastra indiferent de anotimp. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceste sisteme sunt dotate cu un sistem retractabil de inchidere. In cadrul utilizarii acestui sistem veti avea ocazia de a proteja terasa de vant, ploi sau zapada. Sistemele de acest tip sunt realizate dintr-un material din plastic transparent ce imita geamul.

Rulou transparent: Acesta varianta de inchidere presupune un sistem de protectie vertical, format dintr-un material din plastic transparent, rezistent la conditii de vant, ploi sau zapada. Se regaseste in forma casetata si necasetata. Acest sistem se poate utiliza pentru inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, cafenle sau restaurante. De asemenea se poate utiliza si ca perete despartitor in cadrul unui spalatorii sau alte locatii de acest tip.

Capse si bride: Utilizand aceasta solutie, veti beneficia de o modalitate practica, aspectuoasa si avantajoasa in ceea ce priveste pretul. Aceasta varianta reprezinta o modalitate de protectie a teraselor, bazata prin ancorarea materialului cu capse si bride.

Copertine transparente  cu capse  si  bride  pentru  terase  si  foisoare

Rulouri  transparente  necasetate  pentru  terase  si  foisoare.

Rulouri  transparente  casetate  pentru  terase  si  foisoare.

Rulouri  transparente  necasetate  cu  actionare cu  arc.

Inchiderea  teraselor  cu folie transparenta  cu  capse si  bride ,  rulourile transparente  sunt o solutie economica si eficienta pentru inchiderea foisoarelor, balcoanelor si a teraselor.  Folia  transparenta  pentru inchiderea teraselor este o excelenta alegere a proprietarilor de afaceri care doresc sa isi inchida spatiul destinat clientilor fumatori sau nefumatori pe timpul rece.

Aceste  prelate  transparente  sunt destinate inchiderii foisoarelor, teraselor si locurilor care in general sunt expuse  intemperiilor : vant, ploaie, viscol, zapada, temperaturi  scazute.

Prelatele  transparente  sunt  confectionate din PVC transparent  tip  Cristal  cu o grosime de 0,8 mm fiind  conturate  cu  material   PVC  cu insertie textila , de diverse  culori (  maro,  alb,  gri, negru, etc. ) Sunt cunoscute si sub denumirea de pereti de vant ( rezista la vanturi  de  circa 100 km/ora).

Folia  transparenta  CRISTAL folosita este un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru stabilitate la actiunea razelor solare, grosimea fiind de 0.8mm iar greutatea specifica – 1020g/m. Transparenta este aproape echivalenta cu cea a unui geam normal. Latimea unei role de folie Cristal este de 1370mm iar pentru a crea un rulou de dimensiune mai mare se lipesc doua sau mai multe fasii de 1370 mm. Folia  transparenta  CRISTAL  este  tratata contra  razelor  ultraviolete ( UV )  si  deci  are stabilitate  mare  in timp  a  transparentei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video