RESTAURANT KING'S STONE Afisari: 307
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 73
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Victoriei, nr. 26,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213153399; 0724776655
-------------------------
Web: Internet
  email: kingsstonerestaurant@gmail.com
  site: www.kingsstone.ro

 
Evenimente  
Detalii  

MENIU ALTE EVENIMENTE(nunți, mese organizate)





Toate meniurile includ apã platã, mineralã şi cafea la discreţie.

Capacitate restaurant: maxim 100 locuri.





Varianta 1

240 lei/pers.



Gustare rece ,,AMBASADRICE’’• ruladã din piept de curcan cu fistic şi carote• ruladã din file de porc cu Royal de pui şi spanac• barchete cu mousse de somon• avelinã din salatã de icre de ştiucã pe lãmâie• terinã din ficãţei de curcã cu şuncã de Praga şi caise confiate• cocktail de fazan pe rondea de kiwi• coşulete din castraveţi cu mousse de afumãturã şi caşcaval• roşie cu cremã Feta• mãsline• cruditãţi decorative

PÃSTRÃV LA GRÃTAR şi ½ lãmâie în staniol• garniturã: broccoli, carote şi porumb



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau variantã simplã - 5 bucãţi



FILE DE PORC (la grãtar) şi PULPÃ SUPERIOARÃ DE PUI (la cuptor)• garniturã: cartofi înãbuşiţi cu rosmarin şi caşcaval ras• salatã de varzã albã şi roşie cu mãrar

Chifle: 4 bucãţi

Varianta 2

250 lei/pers.



GUSTARE RECE• trandafir de somon afumat pe rondea de lãmâie• terinã de prepeliţã cu sos remoulade• ruladã din piept de pui cu jambon şi mãsline• ruladã din file de porc în trei culori (spanac, morcov şi ou) ,,Traviata”• parfait din ficat de gâscã• tartinã din swaiter cu mousseline de Parma• ruladã din şuncã de Praga cu Feta şi mãsline• cruditãţi decorative (roşie, castravete, ardei gras)



FILE DE TILAPIA PARIZIAN cu ½ lãmâie (în staniol)• garniturã: legume breze cu oţet balsamic



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



MUŞCHI DE PORC ÎMPÃNAT (cu slãninã afumatã şi usturoi), PIEPT DE CURCAN (la grãtar), CÂRNÃCIORI• garniturã: cartofi copţi cu tzatziki• salatã verde cu castraveţi şi mãrar



Chifle: 4 bucãţi

Varianta 3​

210 lei/pers.



GUSTARE RECE RUSTICÕ trandafiri din salam de Sibiu• rulouri din şuncã cu salatã a la Russe• chifteluţe din piept de pui şi muschi de porc• pateu ţãrãnesc cu ficãţei de pui şi jambon/sos Berner• caşcaval afumat• avelinã din salatã de icre de crap pe rondea de lãmâie• rondea din hering marinat pe pat de cruditãţi cu lãmâie• roşie cu dantelã din castravete verde şi umplutã cu brânzã Feta şi mãrar• mãsline, ardei gras



FILE DE ŞALÃU PARIZIAN CU SOS DE LÃMÂIE/CLIN DE LÃMÂIE• garniturã: legume mexicane şi orez sãlbatic



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



MUŞCHIULEŢ DE PORC ŞI PIEPT DE PUI  (la grãtar)• garniturã: cartofi ţãrãneşti• murãturi asortate



Chifle: 4 bucãţi



Varianta 4

220 lei/pers.



GUSTARE RECE • carpaccio Bresaola (canapea de salatã, parmezan şi oţet balsamic)• tartar de somon fumme cu pulpã de crab• mini rulouri din şuncã de Praga cu pepene galben, parmezan, urdã pe rondea de kiwi• terinã din pulpã de iepure şi piept de curcan cu sos tartar• ruladã din brânzeturi fine cu şuncã şi caşcaval afumat• buturugã din castraveţi verzi cu roşioare cherry şi mozzarela• mãsline umplute



FILE DE BUTTERFISH LA GRÃTAR şi ½ lãmâie• garniturã: broccoli şi carote cu unt şi verdeaţã



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



MUŞCHIULEŢ DE PORC şi PIEPT DE PUI (la grãtar)• garniturã: cartofi Anna (tãiaţi feli şi prãjiţi, aromaţi cu usturoi şi rozmarin)• salatã iceberg cu lãmâie, ulei de mãsline şi mãrar



Chifle: 4 bucãţi

Varianta 5

220 lei/pers.



GUSTARE RECE CLASICÕ ruladã din piept de pui în douã culori• ruladã de porc florentinã cu spanac şi ou• tort din salam de Sibiu cu brânzeturi fine• terinã de mânzat cu sos tartar• choux umplut cu tartar de ton• aspic de curcan cu hrean• roşie cu pastã de brânzã• cruditãţi decorative



FILE DE SOMON LA GRÃTAR CU SOS OLANDEZ CU CREVEŢI ŞI CAPERE

• garniturã: cartofi Georgette (cuburi mici, prãjiţi, cu verdeaţã şi condimente)• clin de lãmâie



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



COTLET DE PORC şi RULADÃ DE CURCAN CU CIUPERCI• garniturã: cartofi Chateau, mãr copt• salatã iceberg cu sos de muştar



Chifle: 4 bucãţi



Varianta 6

230 lei/pers.



GUSTARE• tartinã cu trandafir de somon• tarteletã cu mouse de tilapia şi icre de capelin• ruladã din şuncã şi caşcaval cu brânzã Feta• ruladã din file de porc florentinã• ruladã din piept de curcan cu ouã şi carote• rilet de ratã cu ficãţei de curcã şi sos bernez• roşie cu dantelã din castravete verde şi cremã de brânzã• mãsline• cruditãţi decorative



DORADA LA GRATAR CU SOS LEMON• garniturã : broccoli şi carote• clin de lãmâie



DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



FILE DE PORC, PULPÃ DE PUI (dezosatã), CÂRNÃCIORI OLTENEŞTI – la grãtar• garniturã: cartofi Chateau cu verdeaţã şi condimente• murãturi asortate



Chifle: 4 bucãţi



​Varianta 7

180 lei/pers.

GUSTARE RECE

• chifteluţe din piept de pui cu ghimbir• rulou din şuncã de Praga cu salatã a la Russe• rilet de porc cu sos tartar• ruladã din piept de pui cu spanac şi morcovi• roşie cu cremã Feta şi mãrar• mouse de afumãturã cu caşcaval pe rondea de castravete• cruditãţi decorative• mãsline



FILE DE COD ALASKA PARIZIAN CU SOS DE CRUSTACEE, LÃMÂIE ŞI USTUROI• garniturã: sote de carote si broccoli• clin de lãmâie



SARMALE ÎN FOI DE VARZÃ (5 buc)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute



CEAFÃ DE PORC LA GRÃTAR, PULPÃ DE PUI SUPERIOARÃ (la cuptor, cu ierburi aromate)• garniturã: cartofi Chateau cu verdeaţã şi condimente• salatã de varzã albã cu morcovi şi mãrar



Chifle: 4 bucãţi

 

Varianta 8

190 lei/pers.



GUSTARE RECE• canapea cu mouse de somon• avelinã din salatã de icre de capelin• ruladã de pui cu jambon şi ciuperci• choux cu cocktail de pasãre• ruladã de porc cu ou şi spanac• rillet de porc• roşie cu cremã Feta• mãsline• cruditãţi decorative

FILE DE TILAPIA PARIZIAN CU DOVLECEI LA GRÃTAR

SARMALE ÎN FOI DE VARZÃ (5 buc)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute



CEAFÃ DE PORC LA GRÃTAR, PIEPT DE PUI LA GRÃTAR• garniturã: cartofi înãbuşiţi cu rozmarin• salatã de varzã albã cu morcovi

Chifle: 4 bucãţi

Varianta 9

170 lei/pers.



GUSTARE RECE

• ardei gras cu zacuscã• terinã de Feta cu mãsline• aspic de curcan• tort Doboş• rulou de şuncã cu salatã a la Russe• choux cu cocktail de pui• ruladã de pui cu spanac şi morcovi• ruladã de porc cu ciuperci• cruditãţi decorative

FILE DE PANGASIUS CU GARNITURÃ DE CARTOFI NATUR ŞI LÃMÂIE

DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi



MUŞCHI ÎMPÃNAT, PIEPT DE PUI LA GRÃTAR

• garniturã: cartofi prãjiţi• salatã de murãturi asortate

Chifle: 4 bucãţi





Varianta 10

170 lei/pers.



GUSTARE RECE

• pateu ţãrãnesc• ruladã de pui cu jambon şi mãsline• rulou din şuncã cu a la Russe• choux cu cocktail de pui• terinã de brânzã cu ardei gras şi caşcaval• ruladã de porc florentinã• roşie cu vinete• castravete cu Feta şi susan prãjit• cruditãţi decorative



FILE DE TILAPIA PE CANAPEA DE LÃMÂIE/LEGUME SOTE/CIUPERCI PRÃJITE/OREZ ALB ŞI LÃMÂIE

DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi

MUŞCHIULET DE PORC LA GRÃTAR, PULPE DE PUI LA GRÃTAR CU METR D’HOTEL ŞI ROZMARIN

• garniturã de cartofi ţãrãneşti• salatã de varzã roşie cu morcovi



Chifle: 4 bucãţi

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
fasole verde cu sos picant  |  sos vin alb  |  Antricot cu sos vin si piure  |  Ardei copt otet  |  Ardei gras  |  Ardei gras galben  |  Ardei gras rosu  |  Ardei gras verde  |  Ardei iute  |  Armagnac coniac brandy  |  Arome iaurt  |  Bors de ciuperci   |  Borsuri ciorbe supe  |  Cafea rece  |  Cafea verde  |  Carne curcan  |  Carne porc fasole   |  Carne pui  |  Carne scoici  |  Carne strut productie authtona  |  Cartofi cu ciuperci  |  Cartofi cu ou si bacon la cuptor  |  Cartofi cu rozmarin   |  Cartofi natur   |  Casa de piatra  |  Cascaval afumat  |  Castravete verde   |  Castraveti in otet  |  Castraveti murati  |  Chifle susan  |  Chiftelute piept de pui  |  Chiftelute asortate  |  Chiftelute ciuperci  |  Chiftelute cu susan   |  Chiftelute susan  |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan fasole  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci sote   |  Ciuperci umplute  |  Ciuperci umplute cu cascaval  |  Cocktail de fructe   |  Cocktail de fructe de mare  |  Cocktail din fructe mare   |  Cocktail vanilie  |  Cocktailuri organizari  |  Cotlet porc  |  Culori ulei  |  Dovlecei cu cascaval si rosii  |  Fasole verde  |  Fasole verde ciuperci  |  Ficat pui  |  File cod alaska  |  File crap  |  File de cod cu ciuperci   |  File de cod cu legume  |  File de pangasius  |  File peste  |  File piept pui  |  File porc  |  File somon  |  Fistic  |  Fructe mare  |  Fulgi cartofi  |  Fulgi de parmezan   |  Fulgi porumb  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gogosari in otet  |  Gogosari murati  |  Gustare pui  |  Hering marinat  |  Hering marinat file  |  Hrean otet  |  Iaurt caise  |  Iaurt fructe  |  Iaurt gras  |  Icre de crap  |  Icre somon  |  Ierburi aromate  |  Ierburi decorative  |  Industria cosmetica ulei strut  |  Industria farmaceutica ulei strut  |  Jambon afumat  |  Kaizer afumat  |  Lapte ulei migdale  |  Legume asortate  |  Legume ciuperci  |  Legume curry  |  Legume la gratar  |  Legume sote  |  Meniu pui  |  Mese rustic  |  Miez dovleac  |  Miez floarea soarelui  |  Morcovi fulgi  |  Muschi file  |  Muschi file afumat  |  Muschiulet porc   |  Muschiulet de porc impanat   |  Muschiulet porc  |  Mustar clasic  |  Mustar dijon  |  Mustar hrean  |  Mustar iute  |  Mustar usturoi  |  Orez cu legume  |  Orez fructe mare  |  Orez iute  |  Orez piept pui  |  Orez rosu  |  Otet balsamic  |  Paste somon  |  Paste somon portocale  |  Pastrama porc  |  Pastrama de porc afumata   |  Pastrama de strut  |  Pastrama pui  |  Pepene galben  |  Peste afumat  |  Peste marinat  |  Piept curcan  |  Piept de pui ca in provence   |  Piept de pui cu broccoli  |  Piept de pui cu ciuperci   |  Piept de pui dezosat   |  Piept de pui la gratar   |  Piept pui  |  Piure cartofi  |  Piure de spanac cu usturoi   |  Piure fructe  |  Piure legume  |  Piure mere  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate ciuperci  |  Preparate cuptor  |  Preparate iaurt  |  Preparate legume  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Pui ardei iute  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu fasole verde   |  Pui cu spanac  |  Pui haiducesc   |  Pui legume  |  Pulpe de pui cu susan  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Restaurant clasic  |  Restaurant rustic  |  Rosie cu vinete   |  Rulou cu hrean   |  Rulouri ciuperci  |  Salam copt  |  Salam de sibiu   |  Salam porc  |  Salam rustic  |  Salam sibiu  |  Salata de cartofi  |  Salata de castraveti  |  Salata de castraveti cu mere  |  Salata de castraveti murati  |  Salata de fructe  |  Salata de hering   |  Salata de portocale si mere  |  Salata de rosii  |  Salata fructe  |  Salata pui  |  Salata pui parmezan  |  Salata sezon  |  Salata ton  |  Salata verde cu castraveti   |  Salate acrituri  |  Salate aperitiv  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Salate vinete  |  Sarmale  |  Seminte ardei  |  Seminte castraveti  |  Seminte dovleac  |  Seminte floarea soarelui  |  Seminte porumb  |  Seminte rosii  |  Somon afumat   |  Somon file afumat  |  Somon fumme  |  Sos chilli  |  Sos mustar  |  Sos salata usturoi  |  Sos tartar  |  Sos usturoi  |  Sosuri ciuperci  |  Sosuri legume  |  Sote de ciuperci  |  Sote de legume   |  Spanac cu ciuperci   |  Spanac cu rosii   |  Tort trandafiri  |  Trandafir de sibiu   |  Trandafir salam sibiu  |  Trandafiri   |  Ulei cocos  |  Ulei de rozmarin   |  Ulei floarea soarelui  |  Ulei susan  |  Usturoi fulgi  |  Verde fistic  |  Vin alb  |  Vin orez  |  Vin rosu  |  Vinete ca in provence  |  Vinete cu orez si portocale  |  Vinete umplute  |  Zarzavat ciorbe  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.