MENIU ALTE EVENIMENTE(nunți, mese organizate) Toate meniurile includ apã platã, mineralã şi cafea la discreţie. Capacitate restaurant: maxim 100 locuri. Varianta 1 240 lei/pers. Gustare rece ,,AMBASADRICE’’• ruladã din piept de curcan cu fistic şi carote• ruladã din file de porc cu Royal de pui şi spanac• barchete cu mousse de somon• avelinã din salatã de icre de ştiucã pe lãmâie• terinã din ficãţei de curcã cu şuncã de Praga şi caise confiate• cocktail de fazan pe rondea de kiwi• coşulete din castraveţi cu mousse de afumãturã şi caşcaval• roşie cu cremã Feta• mãsline• cruditãţi decorative PÃSTRÃV LA GRÃTAR şi ½ lãmâie în staniol• garniturã: broccoli, carote şi porumb DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau variantã simplã - 5 bucãţi FILE DE PORC (la grãtar) şi PULPà SUPERIOARà DE PUI (la cuptor)• garniturã: cartofi înãbuşiţi cu rosmarin şi caşcaval ras• salatã de varzã albã şi roşie cu mãrar Chifle: 4 bucãţi Varianta 2 250 lei/pers. GUSTARE RECE• trandafir de somon afumat pe rondea de lãmâie• terinã de prepeliţã cu sos remoulade• ruladã din piept de pui cu jambon şi mãsline• ruladã din file de porc în trei culori (spanac, morcov şi ou) ,,Traviata”• parfait din ficat de gâscã• tartinã din swaiter cu mousseline de Parma• ruladã din şuncã de Praga cu Feta şi mãsline• cruditãţi decorative (roşie, castravete, ardei gras) FILE DE TILAPIA PARIZIAN cu ½ lãmâie (în staniol)• garniturã: legume breze cu oţet balsamic DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi MUŞCHI DE PORC ÎMPÃNAT (cu slãninã afumatã şi usturoi), PIEPT DE CURCAN (la grãtar), CÂRNÃCIORI• garniturã: cartofi copţi cu tzatziki• salatã verde cu castraveţi şi mãrar Chifle: 4 bucãţi Varianta 3 210 lei/pers. GUSTARE RECE RUSTICÕ trandafiri din salam de Sibiu• rulouri din şuncã cu salatã a la Russe• chifteluţe din piept de pui şi muschi de porc• pateu ţãrãnesc cu ficãţei de pui şi jambon/sos Berner• caşcaval afumat• avelinã din salatã de icre de crap pe rondea de lãmâie• rondea din hering marinat pe pat de cruditãţi cu lãmâie• roşie cu dantelã din castravete verde şi umplutã cu brânzã Feta şi mãrar• mãsline, ardei gras FILE DE ŞALÃU PARIZIAN CU SOS DE LÃMÂIE/CLIN DE LÃMÂIE• garniturã: legume mexicane şi orez sãlbatic DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi MUŞCHIULEŢ DE PORC ŞI PIEPT DE PUI (la grãtar)• garniturã: cartofi ţãrãneşti• murãturi asortate Chifle: 4 bucãţi Varianta 4 220 lei/pers. GUSTARE RECE • carpaccio Bresaola (canapea de salatã, parmezan şi oţet balsamic)• tartar de somon fumme cu pulpã de crab• mini rulouri din şuncã de Praga cu pepene galben, parmezan, urdã pe rondea de kiwi• terinã din pulpã de iepure şi piept de curcan cu sos tartar• ruladã din brânzeturi fine cu şuncã şi caşcaval afumat• buturugã din castraveţi verzi cu roşioare cherry şi mozzarela• mãsline umplute FILE DE BUTTERFISH LA GRÃTAR şi ½ lãmâie• garniturã: broccoli şi carote cu unt şi verdeaţã DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi MUŞCHIULEŢ DE PORC şi PIEPT DE PUI (la grãtar)• garniturã: cartofi Anna (tãiaţi feli şi prãjiţi, aromaţi cu usturoi şi rozmarin)• salatã iceberg cu lãmâie, ulei de mãsline şi mãrar Chifle: 4 bucãţi Varianta 5 220 lei/pers. GUSTARE RECE CLASICÕ ruladã din piept de pui în douã culori• ruladã de porc florentinã cu spanac şi ou• tort din salam de Sibiu cu brânzeturi fine• terinã de mânzat cu sos tartar• choux umplut cu tartar de ton• aspic de curcan cu hrean• roşie cu pastã de brânzã• cruditãţi decorative FILE DE SOMON LA GRÃTAR CU SOS OLANDEZ CU CREVEŢI ŞI CAPERE • garniturã: cartofi Georgette (cuburi mici, prãjiţi, cu verdeaţã şi condimente)• clin de lãmâie DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi COTLET DE PORC şi RULADà DE CURCAN CU CIUPERCI• garniturã: cartofi Chateau, mãr copt• salatã iceberg cu sos de muştar Chifle: 4 bucãţi Varianta 6 230 lei/pers. GUSTARE• tartinã cu trandafir de somon• tarteletã cu mouse de tilapia şi icre de capelin• ruladã din şuncã şi caşcaval cu brânzã Feta• ruladã din file de porc florentinã• ruladã din piept de curcan cu ouã şi carote• rilet de ratã cu ficãţei de curcã şi sos bernez• roşie cu dantelã din castravete verde şi cremã de brânzã• mãsline• cruditãţi decorative DORADA LA GRATAR CU SOS LEMON• garniturã : broccoli şi carote• clin de lãmâie DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi FILE DE PORC, PULPà DE PUI (dezosatã), CÂRNÃCIORI OLTENEŞTI – la grãtar• garniturã: cartofi Chateau cu verdeaţã şi condimente• murãturi asortate Chifle: 4 bucãţi Varianta 7 180 lei/pers. GUSTARE RECE • chifteluţe din piept de pui cu ghimbir• rulou din şuncã de Praga cu salatã a la Russe• rilet de porc cu sos tartar• ruladã din piept de pui cu spanac şi morcovi• roşie cu cremã Feta şi mãrar• mouse de afumãturã cu caşcaval pe rondea de castravete• cruditãţi decorative• mãsline FILE DE COD ALASKA PARIZIAN CU SOS DE CRUSTACEE, LÃMÂIE ŞI USTUROI• garniturã: sote de carote si broccoli• clin de lãmâie SARMALE ÎN FOI DE VARZà (5 buc)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute CEAFà DE PORC LA GRÃTAR, PULPà DE PUI SUPERIOARà (la cuptor, cu ierburi aromate)• garniturã: cartofi Chateau cu verdeaţã şi condimente• salatã de varzã albã cu morcovi şi mãrar Chifle: 4 bucãţi Varianta 8 190 lei/pers. GUSTARE RECE• canapea cu mouse de somon• avelinã din salatã de icre de capelin• ruladã de pui cu jambon şi ciuperci• choux cu cocktail de pasãre• ruladã de porc cu ou şi spanac• rillet de porc• roşie cu cremã Feta• mãsline• cruditãţi decorative FILE DE TILAPIA PARIZIAN CU DOVLECEI LA GRÃTAR SARMALE ÎN FOI DE VARZà (5 buc)• mãmãliguţã, costiţã şi ardei iute CEAFà DE PORC LA GRÃTAR, PIEPT DE PUI LA GRÃTAR• garniturã: cartofi înãbuşiţi cu rozmarin• salatã de varzã albã cu morcovi Chifle: 4 bucãţi Varianta 9 170 lei/pers. GUSTARE RECE • ardei gras cu zacuscã• terinã de Feta cu mãsline• aspic de curcan• tort Doboş• rulou de şuncã cu salatã a la Russe• choux cu cocktail de pui• ruladã de pui cu spanac şi morcovi• ruladã de porc cu ciuperci• cruditãţi decorative FILE DE PANGASIUS CU GARNITURà DE CARTOFI NATUR ŞI LÃMÂIE DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi MUŞCHI ÎMPÃNAT, PIEPT DE PUI LA GRÃTAR • garniturã: cartofi prãjiţi• salatã de murãturi asortate Chifle: 4 bucãţi Varianta 10 170 lei/pers. GUSTARE RECE • pateu ţãrãnesc• ruladã de pui cu jambon şi mãsline• rulou din şuncã cu a la Russe• choux cu cocktail de pui• terinã de brânzã cu ardei gras şi caşcaval• ruladã de porc florentinã• roşie cu vinete• castravete cu Feta şi susan prãjit• cruditãţi decorative FILE DE TILAPIA PE CANAPEA DE LÃMÂIE/LEGUME SOTE/CIUPERCI PRÃJITE/OREZ ALB ŞI LÃMÂIE DUET DE SARMALE (3 în foi de viţã de vie, 2 în foi de varzã)• mãmãligã, costiţã şi ardei iute, iaurt (la boluri)sau varianta simplã - 5 bucãţi MUŞCHIULET DE PORC LA GRÃTAR, PULPE DE PUI LA GRÃTAR CU METR D’HOTEL ŞI ROZMARIN • garniturã de cartofi ţãrãneşti• salatã de varzã roşie cu morcovi Chifle: 4 bucãţi |