Supermob - Mobilier personalizat la comanda, Ramnicu Valcea Afisari: 266
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Mobilier la comanda Vizitatori: 108
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea lui Traian, Nr. 316, Rm. Valcea, judetul Vilcea
-------------------------
Phone: Telefon
  0250717691; 0722469838; 0250717691
-------------------------
Web: Internet
  email: office@supermob.ro
  site: www.supermob.ro

 
Despre SuperMob  
Detalii  video  

Supermob SRL a fost infiintata in anul 2000, iar din anul 2001 a fost preluata de actualul propietar care a implementat un program si un mediu de lucru extrem de flexibil insa riguros totodata si aplecat catre cerintele pietei, aceast lucru permitand o continua dezvoltare a societatii dar mai ales o stabilitate care a conferit incredere si seriozitatea afacerii atat partenerilor comerciali dar mai ales clientilor, care dea lungul timpului au ramas fideli produselor si serviciilor noastre

Avem un fundament solid datorita experientei si portofoliului generos care ne recomanda, dar si echipei care formeaza nucleul acestei societati si care a ramas aproape aceeasi in decursul timpului, fapt ce ne permite sa abordam fara rezerve aproape orice fel de lucrare.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, va dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil creand piese si ansambluri de mobilier personalizate, adaptate spatiului si cerintelor fiecarui client.

Analizam cu atentie cererile clientilor nostrii si verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactie beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Produsul final va imprumuta din personalitatea si stilul de viata al clientului, va fi adaptat si incadrat perfect in spatiul caruia i-a fost destinat.Datorita feroneriilor folosite si a accesoriilor de inalta calitate, mobilierul dumnevoastra va avea un grad de utilitate extrem de ridicat fapt ce ii confera mobilierului produs de SUPERMOB SRL o functionalitate si o rezistenta crescuta adaugandu-i totodata si un plus de valoare incontestabila.

Incercam si reusim sa realizam un mobilier de o inalta calitate si durabilitate, dar si sa cream totodata o amenajare armonioasa cu spatii de destindere si relaxare, de intimitate si design ce corespunde cerintelor si exigentelor clientilor nostrii.

Proiectam si producem mobilier modern si elegant, contemporan si fascinant, confortabil, versatil si complet, la noi putand comanda un mobilier care se potriveste stilului dumneavoastra de viata. Indiferent de cine este clientul nostru, de gusturile lui, de stilul de viata si de preferinte, de dimensiunile camerei si de buget, la SUPERMOB SRL veti gasi intotdeauna solutia potrivita pentru productia mobilierului visat!

Mobilierul produs de SUPERMOB SRL promoveaza bunul gust si incearca sa ofere o nota unica si rafinata celor pentru care conteaza spatiul in care traiesc. De aceea oferim o serie de servicii care sa-i multumeasca pe clientii nostrii, asigurand o buna imagine a companiei noastre.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video