LB Events - Bucuresti Afisari: 517
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Agentii organizare nunti-servicii complete Vizitatori: 154
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Regina Maria, nr. 68-70, Sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723508466; 0752415851; 0314256223
-------------------------
Web: Internet
  email: office@lbevents.ro
  site: www.lbevents.ro

 
Formatii de muzica populara  
Detalii  video  

Orchestra de muzica populara alcatuita din tineri interpreti ai instrumentelor folclorice traditionale, abordeaza un repertoriu variat, acoperind toate zonele folclorice ale tarii. Orchestra de muzica populara a realizat numeroase inregistrari la radio si televiziune, discuri si CD-uri.

Ansamblul Artistic Ciocarlia detine cea mai indelungata prezenta folclorica romaneasca. Repertoriul "Ciocarliei" cuprinde piese vocale, instrumentale, orchestrale si de balet din toate zonele folclorice ale Romaniei. Astazi, membrii ansamblului, sunt prezenti, prin spectacole si concerte, pe scenele Bucurestiului si ale tarii precum si la receptii in onoarea unor delegatii si personalitati ale vietii politice si sociale din tara si din strinatate. Ansamblul efectueaza numeroase turnee peste hotare, lasand peste tot o excelenta impresie artistica. In ultimii cinci ani, a intreprins turnee prin tari ca Franta, Belgia si Germania (2001), Grecia, Iugoslavia si Ungaria (2002).

TARAFUL NICU SUTIC (format din membri ai Ansamblului Ciocarrlia) Membri: solista vocal, solist vioara, pian electric, saxofon, acordeon, clarinet Repertoriu: muzica de petrecere, muzica, lautareasca, populara.

Taraful NICU SUTIC este format din membri ai Ansamblurilor Folclorice Cununa Carpatilor si Ciocarlia si are in componenta: solist/solista vocal, vioara, clape, clarinet/saxofon, acordeon, tambal, contrabas.

Taraful Nicu Sutic abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.

Ansamblul folcloric "CUNUNA CARPATILOR" a luat fiinta in anul 1947, avand in componenta sa tineri artisti si instrumentisti, dansatori, solisti vocali, care sub conducerea competenta a unor specialisti au pregatit si prezentat pe parcursul anilor numeroase spectacole de o incontestabila valoare artistica, ce le-au facilitat trecerea de la statutul de amatori la cel de ansamblu profesionist.

Calitatea artistica a spectacolelor, varietatea repertoriala, cromatica costumelor, maiestria interpretativa au facut ca Ansamblul folcloric "CUNUNA CARATILOR" sa reprezinte cu succes folclorul romanesc cu a sa spiritualitate in formele cele mai autentice, pe scene din: Europa,

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video