Estetika Profesional - Cursuri in domeniul frumusetii Afisari: 44
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 2739
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Postavarului, Nr. 15, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0743758036; 0736434921; 0740835675
-------------------------
Web: Internet
  email: cursuriestetika@yahoo.com
  site: www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro
www.estetikaprofesional.ro

 
CURSUL DE COAFURA IN ARAD Pret: 1.500,00 RON
Detalii  video  

ESTETIKA PROFESIONAL va prezinta

CURSUL DE COAFURA IN ARAD

Acesta meserie este una dintre cele mai frumoase meserii dar si una dintre cele mai grele. Este nevoie de determinare, ambitie si putin talent. Este o meserie tehnica care trebuie studiata si invatata, trebuie stapanita bine , pentru a putea lucra in mod profesional si binenteles pentru a putea culege si roadele, acesta meserie fiind printe cele mai banoase.

Importanta ingrijirii parului in complexul de elemente care constituie stilul unei persoane, a fost deseori afirmat. O coafura potrivita poate fi privita ca o incununare a personalitatii unei persoane. Ea poate conferi confort psihic si incredere in sine, conditii absolut necesare in societatea zilelor noastre. Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon :0749-611.206,0743-758.036 adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video