Estetika Profesional - Cursuri in domeniul frumusetii Afisari: 44
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 2739
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Postavarului, Nr. 15, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0743758036; 0736434921; 0740835675
-------------------------
Web: Internet
  email: cursuriestetika@yahoo.com
  site: www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro
www.estetikaprofesional.ro

 
Cursul de coafor-stilist Brasov  
Detalii  video  

Estetika Profesional va prezinta

Cursul de coafor-stilist Brasov

Pe langa ambitia de a deveni un hair stylist cunoscut, mai ai nevoie de cateva talente cu care sa fii deja inzestrat. Fara ele nu spunem ca este imposibil, insa va fi cu siguranta mult mai dificil. Ca hair stylist va trebui sa fii mereu la curent cu noutatile, cu cele mai recente tunsori sau culori. Atunci cand te afli in aceasta dilema: de a alege sau nu meseria de hair-stylist, cel mai bine ar fi sa te duci pentru o zi intr-un salon si sa observi tot ce se petrece acolo. Gandeste-te daca tu ai putea sa imbini pretentiile clientei cu ceea ce stii sau ceea ce iti imaginezi ca va rezulta.

Atat timp cat o practici din pasiune si corect tehnic, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vei avea cliente intotdeauna. Cat priveste pasii pe care ar fi indicat sa ii urmezi, dupa terminarea primului curs, angajeaza-te intr-un salon modest, unde te poti forma, capatand experienta si indemanare. Incet, incet, vei vedea ca vei fi apreciat, vei avea clientela proprie si vei lua in considerare si cele doua posibilitati puse in balanta de multi specialisti in domeniu: deschiderea propriei afaceri sau angajarea intr-un salon de renume. Timpul, experienta si talentul tau isi vor spune cuvantul, indreptandu-te spre varianta cea mai potrivita. 

Inscrierile se pot face la numarul de telefon :0734/418.516,0743-758.036 adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/ si facebook : Estetika Profesional .

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video