Detoxamin Afisari: 521
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Medicina naturista Vizitatori: 199
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0768587777
-------------------------
Web: Internet
  email: coribiba@yahoo.com
  site: www.farma-plant.com

 
Detoxamin Basic Capsule Pret: 50,00 EUR
Detalii  

D

escoperiri stiintifice care care au schimbat istoria umana!DETOXAMIN – Produs 100% NaturalContine ZEOLIT, procesat cu ajutorul NANOTEHNOLOGIEI.Cel mai eficient tratament de DETOXIFIERE !Fabricat in Austria!1. Cum functioneaza2. De ce avem nevoie de o detoxifiere a organismului cu Zeolit?3. Cand avem nevoie de detoxifierea organismului?4. Eficienta Zeolitului din DETOXAMIN5. NANOTEHNOLOGIA6. Istoria DETOXAMIN . Studii asupra TMAZ (zeolit activat tribo-mecanic)7. Recomandari Detoxamin8. Detoxamin testimoniale

In Romania sunt inregistrati peste 400.000 bolnavi de cancer din care peste 5.000 sunt copii, peste 70 % din cazurile de cancer fiind diagnosticate in faza incurabila. Aproximativ 4.5 milioane de persoane sunt afectate zilnic direct sau prin persoane apropiate care sufera de cancer

Cancerul nu asteapta sa implinesti o anumita varsta. Cancerul poate fi o experianta tulburatoare a ta, a familiei tale sau a prietenilor tai. Cancerul poate veni cand te astepti mai putin. Schimba-ti atitudinea, fa-ti analizele la timp, foloseste aceste produse de prevenire si combatere si tine legatura cu medicul tau! În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt, aceste terapii pot omorî un individ mai repede decât cancerul în sine.

Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente minerale naturale care au la baza Zeolit cu efecte UNICE asupra organismului uman!NU toate suplimentele indicate pentru cancer sunt sigure!Cateva suplimente naturale indicate pentru lupta impotriva cancerului au potentialul de a fi toxice si ar trebui probabil sa fie folosite dupa recomandarea unui naturist sau a unui medic.

Conform FDA (Food and Drugs Administration), Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate.In urma studiilor toxicologice a fost demonstrat ca Zeolitul, nu este toxic.

Zeolitul este un mineral, de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, “piatra care fierbe”. Acest mineral este recunoscut ca fiind un material cu proprietati remarcabile de schimb ionic, care elimina metalele grele si toxinele cu o structura microporoasa care asigura o mare capacitate de absorbtie selectiva.

Datorita structurii lor specifice,  moleculele de Zeolit sunt denumite si “molecule sita”. Aceste  “molecule sita”,  incarcate negativ,  atrag precum un magnet toate tipurile de toxine incarcate pozitiv. Moleculele de Zeolit au de asemenea, abilitatea unica de a mentine aceste toxine captive, ca intr-o cusca,  pana la eliminarea lor din organism prin urina sau scaun.

Toxinele in organism se acumuleaza prin alimentatie si apa.

Prezenta toxinelor in organism stopeaza absorbtia calciului, fierului si potasiului, nutrienti importanti pentru metabolism.  Analiza parului, testul urinei si al sangelui pot sa furnizeze o lista detaliata a toxinelor metalice si nivelurile lor. Daca va simtiti sanatatea mai precara decat in mod normal : agravarea bolilor, letargie, energie slaba, si probleme de memorie, sigur aveti nevoie imediat de o reteta de detoxifiere.Moleculele de metale toxice, cum ar fi cele de aluminiu si bariu din componenta produselor iradiate, invadeaza celulele umane si desfasoara o “distrugere moleculara”. Aceasta “distrugere” consta in  inlocuirea moleculelor minerale importante  din celulele umane cu molecule toxice in celulele gazda.

Prin aceasta inlocuire se ajunge la un proces distructiv la nivel celular,  astfel formandu-se tumorile (cancer). Din cauza acestei inlocuiri este nevoie urgent de un agent de curatare (pt. eliminarea metalelor toxice). Mai mult, terapia prin agenti de curatare stimuleaza si circulatia sangelui care este eficienta si in tratarea sclerozei, prin eliminarea toxinelor care impiedica absorbtia calciului.

Amoniacul este de asemenea o alta toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos.

Nivelurile ridicate de amoniac in sange sunt caracteristicile disfunctiei ficatului.

Mii de oameni cu boli la ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac în sânge. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sânge dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Amoniacul care ramâne neprocesat, pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sângelui, ajungând pâna la sistemul nervos central.Cel mai mult amoniac din organism se formeaza cand proteinele sunt descompuse de o bacterie neprietenoasa in intestine.

De asemenea se formeaza datorita unor paraziti, drojdii sau mucegaiuri. Toate aceste organisme produc amoniac ca reziduu. Si cum candida este mai mereu supradezvoltata,  invadeaza imediat organismul cuiva afectat de cancer, deci cu siguranta ca acel organism are un nivel ridicat de amoniac.

Un ficat sanatos transforma amoniacul în uree care ulterior este eliminata prin urina. Zeolitul are aceasta abilitate importanta de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Reducerea amoniacului este si si un bonus pentru o digestie sanatoasa, slabirea patofenilor si parazitilor precum si recolonizarea bacteriilor benefice.

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt iradiate sau sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului cu Zeolit este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului cu Zeolit fiind cu atat mai necesara.

Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac din detoxifierea organismului o obligatie pentru omul modern. Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice.

Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. In aceste conditii, detoxifierea organismului este mai mult decat necesara.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice cu Zeolit este obligatorie. 

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului este o necesitate.

Faceti o cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient. Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului.

Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare vorbesc despre detoxifierea organismului obligatorie. Persoanele carora le este recomandata detoxifierea organismului au un miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului.

Urmati o cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi.

Detoxifierea organismului este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate.

Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit este indicata si in multe afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este foarte indicata in sustinerea organelor foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului – „groapa de gunoi“ a organismului  este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului.Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian.

Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului.

Prin detoxifierea organismului cu Zeolit, intelegem procesul de, neutralizare si eliminare a toxinelor din organism. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.

In eficienta curatirii organismului cu Zeolit foarte importanta este calitatea Zeolitului (tufa de zeolit). Exista foarte multe tipuri de zeoliti dar doar unul se foloseste in terapie:clinoptilolit. Producatorul austriac al capsulelor cu zeolit din linia DETOXAMIN controleaza periodic calitatea clinoptilolitului, folosind doar tufe de Zeoliti cu proprietati deosebite.

De asemenea PROCEDEEUL DE PRELUCRARE este crucial pentru EFICIENTA ZEOLITULUI. Cativa producatori de Zeolit, proceseaza Zeolitul brut folosind caldura, altii folosind procesul chimic. Ambele metode reduc eficacitatea zeolitului.

Prelucrarea Zeolitului din linia DETOXAMIN se face prin NANOTEHNOLOGIE.Procesul tehnologic patentat de micronizare, nanotehnologia, garanteaza un grad maxim de eficacitate a Zeolitului din seria Detoxamin.

In Romania nu exista nici un producator de medicamente care sa foloseasca NANOTEHNOLGIA. Aceasta tehnologie de prelucrare este extrem de scumpa si din acest motiv este putin folosita.

Detoxamin este fabricat sub licenta doar in Austria, unde sunt inregistrate ca produse medicale si fac obiectul unor diverse cercetari clinice, datorita efectelor pe care le au asupra starii generale de sanatate si asupra tabloului clinic al pacientului. Produsele se exporta in toate tarile Uniunii Europen

• In fiecare zi nanomedicina si biologia moleculara contribuie la noi descoperiri despre functiile celulare

• In consecinta cunostiintele noastre asupra diverselor boli si metode de tratament trebuiesc schimbate

Nanotehnologia,  se bazeaza pe procedeul de dezintegrare al particulelor solide cu ajutorul accelerarii centrifugate, prin dirijarea si coliziunea controlata a particulelor de materiale care se prelucreaza. Particulele componente din rocile minerale folosite, in timpul procesului de fabricare a produselor Detoxamin se unesc unele cu altele sub un unghi bine determinat, ceea ce duce la o miscare relativa a unei particule de-a lungul suprafetei altei particule.

O astfel de procedura de prelucrare a mineralelor in conditii mecanizate de ciocniri reciproce si frecare in intervale de timp foarte scazute(0.0001-0.001s) conduce la aparitia unei suprafete specifice de particule cu un diametru extrem de redus (mai mici de 1NM) fiind astfel foarte active din punct de vedere biologic si cu un PH stabil de 7.48. Practic, mineralele supuse prelucrarii prin acest Activator Tribomecanic isi maresc suprafata specifica de aproape 10 ori (nano-tehnologie). Astfel, toate propritatile Zeolitului prelucrat prin nanotehnologie sunt  imbunatatite de 10 ori!  Din acest motiv Detoxamin este atat de eficient!

Tehnologia de producere a produselor din seria Detoxamin este inregistrata si patentata la Institutul European de Patentari de la Munchen.

In urma procesarii, Zeolitul Activat Tribo Mecanic capata noi proprietati

• Activarea tribo-mecanica îi amplifică acţiunea biofizică, lucru dovedit prin măsurători. Nu are efecte chimice, nici farmacologice

• Detoxamin actioneaza numai biofizic prin acţiunea biofizică, el controlează cresterea, diviziunea si diferentierea celulară (protejarea si regenerarea)

• Detoxamin are o capacitate mult mărită de schimb ionic (ioni de potasiu, sodiu, magneziu si calciu)

• Absoarbe amoniacul din intestinul gros si din intestinul subtire

• Absoarbe metalele grele  plumb, arseniu si cadmiu

• Antioxidant enzimatic

• Absoarbe acidul gastric

• Reduce aciditatea în organism, reglează valoarea pH-ului

In anii ’90, la sectia de Medicina Moleculara a Institutului “Ruder Boskovici” din Zagreb, Croatia, a aparut un lot de “pacienti” cu totul neobisnuiti… 22 de caini splendizi, foarte iubiti de stapanii lor, dar bolnavi de diferite forme de cancer.Multi dintre ei ajunsesera in faza terminala, fiind incapabili sa mai manance normal sau chiar sa se miste, iar medicii veterinari epuizasera tot arsenalul medicamentos. Ultima solutie ramasa, aplicata de catre oamenii de stiinta de la institutul croat, a fost zeolitul.  Pacientii latratori au primit vreme de trei luni cantitati cuprinse intre 0,6 si 3,6 grame de zeolit pe zi, iar rezultatele au fost uluitoare. Din cele 22 de animale bolnave cancer, nu mai putin de 14 au raspuns foarte bine la tratament, tumorile intrand in remisie si chiar disparand complet. Rezultatul i-a bulversat pe oamenii de stiinta: Desi studiul era facut pe un lot minuscul, incredibilul procentaj de 63% (!) ca raspuns favorabil la tratamentul bolii canceroase nu fusese atins niciodata, de nici un medicament, fie el de medicina umana sau veterinara (granita dintre medicina umana si cea veterinara este mult mai “subtire” decat s-ar putea crede, asa incat rezultatele cercetatorilor croati au facut valuri mari in lumea stiintifica).

Au urmat zeci de studii facute pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pe animale de experiment, chiar si pe loturi mici de pacienti umani, pentru a demonstra eficienta zeolitului in boala canceroasa. Iar rezultatele sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de greu de “inghitit” de catre o parte a comunitatii stiintifice internationale, devotata industriei medicamentelor de sinteza.

Zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza foarte favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

Administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefica pentru prevenirea bolii canceroase, dar si a bolilor tumorale in general. Pentru aceasta capacitate de preventie, “vinovata” este in primul rand calitatea extraordinara a zeolitului de a scoate din organism substantele cu potential cancerigen. Insa acelasi zeolit are si efect imunostimulator (ajutand organismul sa elimine din start celulele maligne), precum si efecte antitumorale directe.

In comparatie cu zeolitul neactivat, marimea medie a particulelor TMAZ este de 10 ori mai mic in timp ce suprafata specifica rezultata creste proportional. Examinarile au demonstrat influenta pozitiva TMAZ asupra activitatii microbiologice, in special asupra activitatii anumitor bacterii, din domeniul alimentatiei si dietei. S-a demonstrat impiedicarea foarte eficienta a dezvoltarii unor bacterii precum Lactobacillus Brevis, Escherichia Coli si Salmonella. Rezultatele arata ca efectul TMAZ pe aceleasi tipuri de bacterii sunt diferite, depinzand de cantitatea de TMAZ, de felul si numarul initial de bacterii cat si de timpul de incubare.

Prof. Dr Kresimir Pavelic seful Clinicii de Medicina Moleculara – Instiutul Ruder Boskovic. “Substanta activa din Zeolit are un grad ridicat de schimb de ioni in urma unei proceduri speciale de obtinere. Procedura astfel mentionata mareste capacitatea de absorbtie de lichide a suprafetei pe care actioneaza, marindu-i astfel incarcarea electrica, eliberandu-se legaturile cristaline de apa din interiorul structurilor ceea ce duce intr-un final la marirea capacitatii de schimb de ioni. Zeolitii activi au o actiune foarte benefica in lupta cu diferitele boli. Fiind un puternic stabilizator al reactilor de oxido-reducere si un remarcabil  adjuvant pentru majoritatea bolilor cronice incurabile a fost  si este folosit cu succes de pacienti bolnavi de cancer tratati la diferite clinici private din toata lumea. Nu este de mirare ca cele mai mari companii farmaceutice din lume incearca sa produca medicamente care sa regleze efectul proceselor de oxido-reducere la nivel celular.”

Prof Dr Ulrich von Sass, Vicepresedinte IVCK : „Ca raspuns la intrebarea daca un doctor poate sa recomande Detoxamin pacientilor sai, nu pot fi decat de accord, mai ales daca pacientii sufera de cancer. Parerea mea personala este ca Detoxamin ar trebui administrat in faza incipienta a bolii dar si in situatii grave Detoxamin a fost de un real ajutor. Rezultatele prelimininare au dovedid ca TMAZ este de un real succes acolo unde medicina nu poate interveni.

Aceste boli cronice au in comun aceeasi cauza si anume faptul ca acele celule afectate incearca sa revina la conditia lor initiala. Ele se desprind si devin autonome, ceea ce inseamna ca ele incearca sa traiasca fara oxigen. Obiectivul lor este sa se desprinda de celelalte celule, pentru a deveni independente ca si in cazul formelor de viata primitive. Acest lucru e posibil numai in apa. Pentru a trai in apa, celula trebuie sa se degenereze si sa isi reduca PH-ul cat mai aproape de concentratia apei al carei PH normal este 7.0. PH-ul normal al organismului uman are valoarea de 7.4 si chiar o mica modificare de 0.1 poate conduce la probleme severe ale sanatatii. Acest lucru inseamna ca celulele independente au un PH cu o valoare mai mica decat valoarea normala a celulelor ce le inconjoara. O asemenea celula creeaza asa numitul “mediu acid”. In comparatie cu celulele normale, celula incepe sa se divida, sa dea nastere altor celule cu PH scazut. Aceasta boala e progresiva, avanseaza pe zi ce trece si este cel mai bine vizibila in cazul tumorilor. Cel mai teribil este faptul ca odata ce o celula devine anormala, ea nu mai poate creea alte celule normale, ceea ce inseamna ca interventia medicala din exterior este necesara pentru ca boala sa nu se inrautateasca. Aceasta interventie se poate face in diferite moduri. Medicina conventionala incearca sa taie aceste celule pe cale chirurgicala sau sa le distruga cu ajutorul anumitor substante. Deoarece acest tip de tratament este foarte dur exista pericolul ca si celalalte celule sanatoase sa fie distruse. Alte tratamente in afara de indepartarea pe cale chirurgicala sau distrugerea lor nu se cunosc pana in prezent. Aici intervine substanta de care vorbeam anterior TMAZ. Ideea este de a nu distruge celulele degenerate, ci de a nu le mai hrani. Acest lucru este realizabil prin normalizarea PH-lui, pe de o parte, iar daca nu se poate se urmareste moartea celulei afectate prin normalizarea PH-ului mediului in care ea traieste. Ambele metode s-au dovedit a fi folositoare in vitro. Folosirea unui proces atestat ca activarea Tribo-mecanica a permis imbunatatirea unei substante non-toxice naturale  Zeolitul- care este in stare sa patrunda in membrana celulelor. Problema medicinei conventionale este ca nu se poate face diferenta intre celulele normale si cele anormale, deoarece celulele cu PH schimbat isi pastreaza structura lor initiala si corpul nu le recunoaste pentru a le putea distruge. Aceasta substanta aduce PH-ul celulelor la un nivel normal asa ca nu e nevoie sa se faca o diferenta intre celulele anormale si cele sanatoase. Rezultatul consta in aducerea la normal a PH-lui mediului in care se reproduc acestea. Deoarece celulele corpului au o durata de viata limitata, celulele degenerate mor in 6 saptamani fara a se mai reproduce. Concluzionez ca aceasta metoda este foarte buna si ca acest TMAZ nu face decat sa imbunatateasca vizibil starea organismului.Inca o data, datorita sarcinii sale ionice, zeolitul este atras doar de catre celulele canceroase. Desigur, cu cat exista mai mult cancer in organism, cu atat este nevoie de mai mult TMAZ.”

Prof. Dr. Slavko Ivkovic – specialist in medicina interna, membru al Academiei Europene de Medicina Interdisciplinara, vicepresedinte al Institutul de Nanomedicina “Klinomed” din Berlin a publicat in ultimii 10 ani peste 20 de lucrari stiintifice internationale despre TMAZ:

-“TMAZ – noul antioxidant” Paris, 2002 Congresul mondial pe tema radicalilor liberi si a stresului oxidativ

-“Stresul oxidativ in bolile maligne si efectul TMAZ” San Antonio, SUA, 2002 Congresul american pe tema stresului oxidativ-

“TMAZ in diabet” Seatle, SUA, 2003 Congresul american pe tema stresului oxidativ

-“Efectul TMAZ asupra cailor de transmitere a semnalului de moarte programata a celulelor” California, SUA, 2005 Congresul mondial de nanotehnologie si aplicatii ale nanotehnologiei in medicina

Iata un Raport Oficial al Prof Dr. Slavko Ivkovic privind :Aplicarea Detoxamin asupra a 280 de pacienti suferinzi de diferite boli canceroase, lupus, viroza, diabet hepatita B si C.Au fost pusi sub supraveghere :Un prim grup de pacienti bolnavi de cancer la san, la plamani, la prostata, la ficat, cat si cei care aveau tumori pe creier in stadiile I si III. Toti acesti pacienti fusesera supusi tratamentelor de chimioterapie si terapie radianta, terapii care au dus la aparitia anemiei si a deficitului de leucocite si trombocite. Starea generala era foarte proasta, pacientii foarte slabiti si suferind de dureri.

Al 2 grup de pacienti erau bolnavi de lupus si viroza pulmonara

Al 3 grup erau pacienti bolnavi de diabet , hepatita B si C.

Administrarea TMAZ (Detoxamin capsule)Primul grup de pacienti a luat in medie 15 capsule/zi iar pacientii foarte bolnavi au luat pastile si in timpul noptii.

Aceia care faceau chimioterapie luau 20 capsule/pe z

Celui de al doilea grup i s-a prescris o doza de 12 capsule/z

Celui de al treilea grup i s-a prescris o doza de 10 capsule/zi

 

Primele efecte:

Conditia generala in cazul tuturor pacientilor s-a imbunatatit dupa primele 3 zile de tratament. La cei care faceau chimioterapie s-a remarcat faptul ca ciupercile din cavitatea bucala au disparut si au putut astfel suporta mai usor chimioterapia.

Indicatori medicali:

- La primul grup de pacienti s-au masurat indicatorii biochimici. S-a demonstrat ca acele celule rosii si albe ale sangelui precum si trombocitele s-au normalizat dupa 7 zile de tratament. Dupa aproximativ 15 zile, nivelul AST. ALT si gammaGT s-a normalizat dar ce este cel mai important este faptul ca LDH-ul s-a normalizat intr-un mod rapid. In 2 cazuri de pacienti cu boli la ficat s-a observat reducerea lichidelor din stomac astfel incat starea generala a organismului s-a imbunatatit. Starea generala a tuturor pacientilor s-a imbunatatit, acestia au luat in greutate si au inceput sa aiba pofta de mancare.- La cel de al doilea grup pe langa indicatorii biochimici s-au masurat si indicatorii functionali ai plamanilor cat si necesitatea de O2 a organismului. S-a observat ca enzimele si LDH s-au normalizat si capacitatea de contractie a muschilor inimii a crescut.- La cel de al treilea grup de pacienti starea s-a imbunatatit dupa cateva zile de administrare a cate 10 pastile de Detoxamin. Pacientii bolnavi de hepatita B si C au avut parte de o normalizare rapida a gradului de enzime.

Cele mai recente rezultate cu privire la succesele produsului Detoxamin ne vin de la clinica din Villach- Austria, de la seful cilinicii Dr Wolfgang Thom. Cercetarile clinice bazate pe 2000 de cazuri concrete au fost rapandite in numeroase tari. “TMAZ diminueaza dezvoltarea celulelor cancerigene in vitro, reduce dezvoltarea unor tumori la soarecii de laborator si in cazul tumorilor la caini.Persoanele bolnave de ficat au avut diaree pentru o perioada scurta de timp. Dupa 3 zile de tratament starea tuturor pacientilor s-a ameliorat. Pacientii tratati prin chimioterapie au semnalat o disparitie a ciupercilor din cavitatea bucala, reducandu-se necesitatea chimioterapiei. Anumiti indicatori s-au normalizat (SE, E, L, TR, gammaGT, AST, ALT, LDH). In majoritatea cazurilor, cererea de analgezice s-a diminuat semnificativ. Depresiile si insomniile au disparut. Pacientii care erau sub tratament cu raze X si chimioterapie au avut o imbunatatire a conditiilor generale, durerile au fost reduse si revenirea la normal s-a produs destul de rapid”.

Cele mai recente rezultate cu privire la cresterea imunitatii vin de la Dr.Damir Žabčić, conducătorul org. internaţionale pentru teste clinice pe TMAZ. Rezultatele din Austria sunt cele mai noi dovezi că Detoxamin este un antioxidant puternic. „Măsurătorile, explică Dr. Žabčić, s-au efectuat pe 55 persoane sănătoase, iar testul se numeşte TAS (statut antioxidant total). Testul arată starea sistemului intern de apărare a organismului de bolile posibile, iar rezultatele obţinute arată o creştere a valorii TAS la subiecţi cu 37%, după o cură de o luna de zile cu Detoxamin – 12 caps/zi. În primele 2  săptămâni ale curei, creşterea medie a valorii TAS la cele 55  persoane a fost de 17%. Doar pentru comparaţie, vit. C pe o perioadă similară ridică valorile TAS cu 3%, iar vit. E  cu 2%. Ceea ce înseamnă că Detoxamin  este un antioxidant mai puternic decât orice alt antioxidant cunoscut  şi asta, de aproape 10 ori mai puternic decât vit.  C.

 

 

- in mod deosebit persoanelor cu imunitate scazuta, ca imunostimulator!

- detoxifierea organismului,

- absorbtia toxinelor din toate organele interne si eliminarea lor prin urina sau scaun.

- regleaza nivelul pH-ului la nivel celular

- inlaturarea si prevenirea radicalilor liberi reactivi

- eliminarea  stresului oxidativ

- ca mijloc ajutator in chimioterapie, in bolile grave (canceroase, virale etc.)

Cum se administreaza Detoxamin

O capsula contine, 266.5 mg de zeolit,143.5 mg dolomit (calciu, magneziu) si 90 mg celuloza . Se recomanda administrarea Detoxaminului inaintea mesei cu jumatate de ora.

Intoxicatia cu metale grele – plumb, mangan, mercur, cadmiu etc. care ajung in organismul nostru datorita poluarii apei, aerului, solului si deci a alimentelor. Studiile facute pe esantioane reprezentative arata ca in organismele a peste 25% dintre noi, procentajul acestor metale grele este depasit. Iar consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale.  Pentru prevenirea acestor afectiuni se recomanda o cura, se recomanda o cura  60 de zile, cu Detoxamin, din care se iau cate 6 capsule pe zi. Zeolitul este numit de catre oamenii de stiinta si “capcana de metale grele”, Datorita structurii sale moleculare tip “cusca” zeolitul absoarbe toxinele din organism prinzandu-le in structura sa moleculara, fiind apoi eliminat impreuna cu ele prin scaun.

Intoxicatia cu pesticide - aceste substante ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana. Mai ales in Romania, unde in ultimul deceniu s-au importat fara scrupule legume, fructe si carne imbibate cu pesticide, provenite din tari non-UE, unde nu sunt respectate nici un fel de norme, intoxicatia cu pesticide fiind o problema reala. Aceste substante chimice, folosite pentru cresterea productivitatii agricole, ajunse in organismul uman, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu DETOXAMIN, din care se iau cate 6 capsule pe zi, timp de 3 luni,  este un mijloc de interventie rapid si eficient. De asemenea se recomanda ca alimentatia sa fie cat mai “curata”, consumandu-se fie hrana certificata biologic, care a aparut si la noi in tara, fie din mica agricultura autohtona, unde invazia de chimicale inca este foarte limitata.

Intoxicatie cu xenoestrogeni – este un cuvant compus, provenind din grecesul “xenos”, adica strain si “estrogen”, adica hormon feminin, fiind vorba asadar de hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele in crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din peturi si din diferitele vase in care se depoziteaza apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand in buna masura explozia de cazuri deinfertilitate din ultimele doua decenii. Si acesti xenoestrogeni pot fi eliminati cu ajutorul Detoxaminului. Se recomanda o cura de 4 luni de zile, timp in care se iau cate 8-10 capsule pe zi, pe stomacul gol.

Iradiere – intr-un studiu de medicina experimentala, facut la un institut de cercetari din Cehia, in 1995, animalele de experienta, intoxicate in prealabil cu cesiu radioactiv, au fost impartite in doua loturi: cele din primul lot au fost tratate cu zeolit, in timp ce animalele din lotul martor au fost hranite normal. La masuratorile facute la o saptamana, la doua saptamani si la sase saptamani dupa inceperea experimentului, s-a remarcat la animalele din lotul tratat cu zeolit ca eliminarea cesiului radioactiv a fost de doua ori mai rapida decat la lotul martor.Ca atare, zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda o cura de 4 luni, timp in care se iau cate 12 capsule pe zi, pe stomacul gol, de preferinta seara, inainte de culcare.Pentru prevenirea cancerului se recomanda cate 2 cure pe an, ambele a cate 2 luni de zile, timp in care se administreaza 6 capsule pe zi. 

Cancer de prostata – in studiile de medicina experimentala, tratamentele cu TMAZ aplicate in tumorile maligne ale prostatei (adenocarcinoame) au avut o eficienta extraordinara. In multe cazuri, administrarea zeolitului in mod repetat conduce la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. Unii cercetatori sunt de parere ca administrarea TMAZ activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care declanseaza moartea programata (apoptoza) a celulei maligne. Se tine o cura  de 2 luni, timp in care se iau cate 12 capsule pe zi. Dupa cura cu Detoxamin, se face o pauza de 12 zile, dupa care tratamentul se reia, in total putandu-se face 5 cure cu zeolit pe an. 

Cancer de piele – tratamentele interne cu TMAZ si-au dovedit eficienta in mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Se tin cure cu o durata de 3 luni, timp in care se administreaza cate 3 capsule de zeolit, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa. Extern, se aplica Detoxamin pudra pe zonele afectate de doua ori pe zi. 

Cancer pulmonar -. Cert este, ca in prezent sunt foarte multe cazuri de pacienti care dupa ce au urmat cure repetate cu Detoxamin au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Se administreaza cate 10-12 capsule pe zi, in cure de 3 luni de zile, urmate de 15  zile de pauza, dupa care tratamentul se reia. Este un tratament extrem de eficient si in cazul bolnavilor care au fumat, zeolitul ajutand la detoxifierea rapida a organismului. 

Cancer bucal si faringian – se face acelasi tratament cu Detoxamin ca la cancerul pulmonar. Pentru a creste eficienta terapeutica a Detoxaminului, se consuma si multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de patrunjel, de cartofi cruzi), sucuri de zarzavaturi (patrunjel, leustean, telina, frunze de morcov), cereale fierte si mixate (hrisca, grau si ovaz, in special). O alimentatie corecta, cu un aport nutritiv suficient si care, pe de alta parte, sa poata fi ingerata si asimilata de bolnav, este esentiala in boala canceroasa cu aceasta localizare.

Cancer la san – studii clinice efectuate in Croatia au demonstrat faptul ca administrarea zeolitului inhiba vascularizarea si cresterea tumorilor mamare. Se pare ca TMAZ impiedica si receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel sunt impiedicate sa se inmulteasca. Se recomanda cura cu o durata de 3 luni, timp in care se administreaza intern, cate 12-15 capsule de pe zi. 

Boala canceroasa, in general –  rezultate studiilor arata ca acest Detoxamin este o speranta si in tratarea cancerului intestinal, genital, precum si in leucemia acuta si in cea cronica. Ca adjuvant in tratarea acestor afectiuni se recomanda curele cu o durata de 3 luni de zile, timp in care se iau de la 12-20 capsule pe zi in functie de gravitatea cancerului. De regula, intre doua cure se lasa o pauza de 15  zile. In timpul si dupa chimioterapie ajuta la: reducerea nevoii de analgezice si narcotice, reducerea si indepartarea lichidului din cavitatea abdominala, cresterea nivelului de celule rosii in sange. Se intrerupe administrarea Detoxamin cu 2 zile inainte de inceperea chimioterapiei si se poate relua dupa 2 zile de la terminarea chimioterapiei. 

Diaree, infectii intestinale – studii clinice, facute in spitale din Cuba (tara unde infectiile intestinale sunt o problema de sanatate publica importanta) au obiectivat o puternica actiune curativa a zeolitului in cazul acestor boli. Administrarea de zeolit normalizeaza flora bacteriana a intestinului, ajuta organismul sa lupte cu virozele care ataca tubul digestiv, reduce inflamatia la nivelul intestinului, reduce volumul si fetiditatea gazelor. Se tin cure de 14 zile (28 de zile in cazurile cronicizate), timp in care se administreaza 10-12 capsule de zeolit pe zi. 

Gastrita hiper-acida si ulcer gastric - la multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de TMAZ a ameliorat clar simptomele dureroase. Detoxaminul normalizeaza secretiile digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Cert este ca un tratament de 2-4 saptamani, timp in care se iau 6-8 capsule de zeolit pe zi, are un efect foarte benefic in cazul acestor afectiuni. Rezultate bune s-au obtinut chiar si in administrarea in timpul crizelor de gastrita, in multe cazuri Detoxaminul ajutand la ameliorarea durerii. 

Deficiente imunitare – intr-un studiu facut intr-o policlinica particulara din Germania, unui numar de 61 de pacienti le-au fost administrate 8 capsule de Detoxamin, vreme 6-8 saptamani. Analizele facute dupa si in timpul acestui tratament au aratat ca administrarea de TMAZ duce la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii. Mai mult, la nici unul dintre pacienti nu s-a constatat vreun efect advers in urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetarile de laborator facute in Croatia, care au aratat ca administrarea de zeolit ajuta si la cresterea numarului de anticorpi, care sunt “armele chimice” cu care lupta sistemul imunitar impotriva infectiilor si a proliferarii celulelor canceroase. 

Infertilitate la barbati - dezintoxicarea facuta prin administrarea Detoxaminului este o foarte buna premiza pentru tratarea sterilitatii masculine. Aceasta, deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Iar Detoxaminul este poate cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism. Se tin doua cure, a cate 3 luni fiecare, timp in care se iau cate 8 capsule pe zi. Intre cele doua cure se face o pauza de minimum 20 de zile. 

Guta, acumulari de uree in organism – se tin cure cu zeolit, cu o durata de 2 luni, timp in care se iau zilnic cate 6-8 capsule din acest mineral. Detoxaminul are o mare eficienta in tratamentul acestor afectiuni, deoarece are pur si simplu capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism si de a o elimina prin scaun. Este un tratament foarte valoros si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale, deoarece eliminarea ureei nu se face pe cale renala, solicitand rinichii, zeolitul exercitand el insusi functia de “filtrare”. 

Autism , tot mai multi parinti din Statele Unite (tara in care aceasta boala este o problema tot mai grava, datorita amplorii pe care a capatat-o in ultimii ani) au observat transformari extraordinare la copiii lor, in urma curelor cu  Detoxamin. La unii copii autisti, cu varsta peste patru ani, carora le-au fost administrate cate 2-3 capsule pe zi, in cure de 2 luni de zile, urmate de 30-60 de zile de pauza, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema disparitiei complete a autismului, in schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili si-au ameliorat sensibil starea. Oamenii de stiinta pun rezultatele incurajatoare obtinute pe seama normalizarii secretiilor de neurotransmitatori sau chiar pe seama eliminarii din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele care sunt in stransa legatura cu bolile sistemului nervos. 

Hepatita virala - studiile de medicina au demonstrat faptul ca administrarea de Detoxamin are efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al zeolitului sunt incurajatoare. Pacienti cu hepatita virala de tip C, si-au ameliorat considerabil starea de sanatate, in urma curelor repetate cu Detoxamin. Se recomanda cura de 3 luni, timp in care 10 capsule pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor principale.Detoxamin contribuie la imbunatatirea conditiilor generale de functionare si ajuta la enzimele ficatului (AST si ALT, gammaGT) in atingerea unor valori normale. Senzatia de oboseala cat si gazele stomacale au disparut si dupa o luna de tratament cu Detoxamin, s-a redus semnificativ GOT, GPT, GT si bilirubina. 

Infectiile virale – se iau zilnic 6 capsule de Detoxamin, un tratament durand 2  luni de zile si fiind repetat dupa o pauza de minimum 2 saptamani. Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat atat o actiune antivirala directa a TMAZ (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor etc.), cat si o imbunatatire substantiala a imunitatii sub actiunea acestui mineral,  administrandu-se cate 6 capsule pe zi, ca doza de intretinere,  pentru prevenirea bolilor. 

Diabet - Detoxamin regleaza nivelul de zahar din sange.Prin imbunatatirea circulatiei reduce complicatiile diabetului. 24 de pacienti dependenti de insulina, care au fost tratati prin administrarea orala a cate 8 capsule Detoxamin pe zi timp de 2 luni, au aratat o reducere semnificativa a glucozei din sange cat si o necesitate scazuta de administrare a medicamentelor pentru insulina. Dintre acestia, 2 pacienti au incetat terapia antidiabet si acum se  afla numai la regim.” Studiu clinic realizat de Dr. Slavko I. 

Boli ale sistemului cardiovascular Detoxamin  ajuta la normalizarea batailor inimii prin normalizarea tensiunii arteriale Se recomanda 3 cure de cate 2 luni cu 6 capsule pe zi cu o pauza de 15 zile intre cure.Detoxamin regleaza presiunea sangelui 

Dereglari ale sistemului nervos central Detoxamin ajuta la eliminarea tremuratului (Parkinson).  Regleaza tensiunea musculara, ajuta in eliminarea spasmelor musculare si reduce riscul de atacuri epileptice. Detoxamin are un efect remarcabil si in cazul multiplelor scleroze in stadiu incipient, cat si in stadiu avansat. Un efect pozitiv a fost remarcat de asemenea si in cazul distrofiilor musculare progresive aflate in stadiu incipient 

Imunitate scazuta: 2 capsule de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa timp de 3 luni, recomandat impreuna cu IPOD. Cand pacientul este intr-o stare grava, doza zilnica de antioxidante ar trebui sa creasca, dar trebuie avut in vedere faptul ca antioxidantii au cele mai bune efecte atunci cand se administreaza pentru prevenirea  bolii si nu in ultimul stadiu al bolii. Pentru rezultate excelente, se administreaza de 3-4 ori pe zi. Daca e necesar, doza poate fi marita pana la 10-15 pastile pe zi, pe o perioada lunga de timp.

Manea Dan  Craiova

59 ani, diagnosticat cu TBC pulmonar in 2001, apoi glomerulonefrita cronica

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
sistemul nervos central   |  structuri metalice speciale   |  vase de sange  |  Absorbant natural  |  Absorbtia metalelor grele  |  Absorbtia toxinelor  |  Activarea apei moleculare   |  Aditivi alimentari  |  Aditivi prelucrare  |  Aditivi vin  |  Administrare eficienta  |  Administrare medicamente  |  Administrare vase  |  Administrarea antibioticelor  |  Administrarea tratamentului prescris  |  Afectiuni ale inimii  |  Afectiuni ale pielii  |  Afectiuni ale plamanilor  |  Afectiuni ale sistemului nervos  |  Afectiuni ale sistemului nervos central  |  Afectiuni circulatorii  |  Afectiuni colon  |  Afectiuni cronice tratamente  |  Afectiuni de prostata  |  Afectiuni inflamatorii  |  Afectiuni intestin  |  Afectiuni medicale   |  Afectiuni prostata  |  Afectiuni renale   |  Afectiuni vasculare  |  Agent curatare  |  Ajutor eficient   |  Alergice la alimente  |  Alimentari apa  |  Alimentatia umana  |  Alimentatie pesticide  |  Alimentatie publica  |  Alimentatie sanatoasa  |  Alimente baza  |  Alimente copii  |  Alimente naturale  |  Alte suprafete  |  Aluminiu pudra  |  Amelioratori alimentari  |  Amigdalite tratament  |  Analiza corporala  |  Analiza pielii   |  Antibiotic natural  |  Antibiotice caini  |  Anxietate tratamente  |  Apa fierbinte  |  Apa in exces  |  Apa masa  |  Apa moleculara din sange   |  Apa plata  |  Apa potabila  |  Aparitia erectiei  |  Aparitia bacteriilor  |  Aparitia bolilor in culturi   |  Aplica exterior  |  Aplicatii clinice  |  Aplicatii industriale  |  Aplicatii speciale spitale  |  Artrita tratamente  |  Asigura culturile de cereale  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Bacterii probiotice   |  Baza de tratament  |  Baza legume mancare  |  Baza penisului  |  Boala grava   |  Boala parkinson  |  Boli ale ficatului  |  Boli alergice  |  Boli cancerigene  |  Boli cronice   |  Boli dentare:  |  Boli digestive  |  Boli interne  |  Boli intestinale  |  Boli nervoase frica  |  Boli piele  |  Boli plamani tratamente  |  Boli pulmonare  |  Boli renale  |  Boli virale  |  Bolile ficatului  |  Bronsite tratament  |  Calciu organism   |  Calciu ionic  |  Calciu ionic analize laborator  |  Calciu magneziu  |  Calciu total  |  Calciu vitamine  |  Caldura in afara corpului  |  Caldura radianta  |  Cancer in toate stadiile  |  Cancer san  |  Candida tratament  |  Cangur produse carne  |  Carne mici  |  Categorii de produse  |  Cavitatii bucale  |  Celule de sarcina   |  Celule sanatoase  |  Celule stem  |  Celule stem hematopoietice  |  Celulele canceroase  |  Celulele imunitare  |  Celulele moarte  |  Celulele organismului  |  Celulele stem  |  Cereale copii  |  Cereale cu legume  |  Certificat international vaccinare animale  |  Chimice produse  |  Chimioterapie  |  Clinica veterinara  |  Clinici medicale  |  Clinici private  |  Combatere boli  |  Componente industriale  |  Componente metalice  |  Componente structuri metalice  |  Conservanti alimentari  |  Constipatie tratament naturist  |  Contine substanta activa   |  Controlul intern  |  Controlul placii bacteriene  |  Controlul poluarii  |  Controlul poluarii apei  |  Controlul stresului  |  Corpului fizic   |  Cosmetice copii  |  Cosmetice corp  |  Cresterea in greutate   |  Cresterea potentei  |  Cresterea tensiunii arteriale  |  Culturi grau  |  Culturile de cereale  |  Culturile de legume  |  Culturile de legume si cartofi  |  Cura de detoxifiere  |  Cura detoxifiere  |  Curatare cu bacterii   |  Curatare suprafete metal  |  Curatare suprafete piatra  |  Curatare textile  |  Curatarea mecanica suprafetei vopsit  |  Curatenie sticla   |  Curele piele  |  Curele piele  |  Depozite carne   |  Depozite produs   |  Dereglari hormonale  |  Deseuri agricole  |  Deseuri industriale  |  Deseuri metale  |  Deseuri plastic poluare  |  Detergenti alimentari  |  Detergenti intretinere  |  Detergenti vase  |  Detoxamin capsule  |  Detoxifiere  |  Detoxifierea organismului  |  Dezintoxicarea organismului   |  Dezvoltarea bacteriilor  |  Dezvoltarea fatului  |  Dezvoltarea sistemului imunitar  |  Diabet tratamente  |  Diaree si constipatie  |  Distrugere a parazitilor  |  Distrugerea bacteriilor  |  Distrugerea virusurilor  |  Distrugerea celulelor grase  |  Donatori voluntari celule stem  |  Doza zilnica recomandata  |  Dureri de stomac  |  Dureri dentare  |  Dureri musculare  |  Durerile musculare  |  Dus bucal  |  Efecte benefice  |  Efecte nocive  |  Efecte speciale   |  Efecte terapeutice  |  Ejacularea prematura  |  Elimina stresul  |  Elimina toxinele  |  Eliminare toxine   |  Eliminarea apei toxinelor  |  Eliminarea toxinelor   |  Eliminarea celulelor moarte  |  Eliminarea celulelor moarte piele  |  Eliminarea stresului  |  Eliminarea toxinelor  |  Eliminarea toxinelor din organism  |  Eliminarea unor celule grase  |  Enzime digestive  |  Evolutia sarcinii  |  Extracte naturale  |  Extracte plante  |  Fabricare cereale  |  Fara greturi  |  Fara interventie chirurgicala  |  Farmaceutice produse  |  Faza de sinteza  |  Filtrare a aerului  |  Filtrare apa  |  Filtre apa  |  Flora bacteriene  |  Fluxul de sange  |  Fructe mare  |  Fructe proaspete  |  Ganoderma lucidum  |  Gazda parazitilor  |  Gaze industriale  |  Gaze speciale  |  Germeni porumb  |  Greutate moleculara  |  Guta tratamente  |  Hepatita cronica  |  Hepatita cronica tratamente  |  Hepatita virala  |  Herpes tratament  |  Hormoni de crestere  |  Hrana animale  |  Hrana caini  |  Igiena urechilor   |  Implant volumul sanului  |  Imunitate scazuta   |  Indulcitori alimentari  |  Infectii tip herpetic  |  Infectii bacteriene   |  Infectii cronice  |  Infectii cutanate  |  Infectii cutanate, acnee  |  Infertilitate tratamente  |  Inflamatii ale mucoaselor  |  Ingrijire copii autism  |  Ingrijire corporala  |  Ingrijire medicala  |  Ingrijire persoane  |  Ingrijire personala  |  Inlocuire dinti lipsa  |  Inlocuire tablou electric  |  Insuficienta renala   |  Intarirea sistemului imunitar  |  Interiorul celulelor  |  Interiorul intestinului  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie rapida  |  Interventii situatii urgenta  |  Intestinul gros  |  Intretinere aplicatii  |  Intretinere corporala  |  Intretinere piatra  |  Intretinere suprafete piatra  |  Ioni negativi liberi  |  Laborator analiza medicala  |  Laborator clinic  |  Lactate produse  |  Laptisor matca  |  Legume prajite  |  Legume proaspete  |  Linia corpului  |  Lucrari agricole  |  Lucrari industriale  |  Lucrari laborator  |  Lucrari mecanizate  |  Lucrari sub apa  |  Magneziu vitamine  |  Masa musculara  |  Masa sticla  |  Material special  |  Materiale aplicatii industriale  |  Mecanica generala  |  Medicina copii  |  Medicina de copii  |  Medicina familiei  |  Medicina generala  |  Medicina interna  |  Medicina laborator  |  Medicina veterinara  |  Mediu intestinal   |  Memorie mecanica   |  Metabolism celular  |  Metabolismul carbohidratilor  |  Metale grele   |  Metale grele si grasimi  |  Metalele grele  |  Metode hormonale  |  Metode tratament diaree  |  Miros neplacut  |  Moara cereale  |  Moarte clinica  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  |  Modul de pe masina  |  Mure  |  Nastere apa  |  Neutralizare deseuri  |  Neutralizare deseuri medicale  |  Nivel de absorbtie  |  Nivel de componenta  |  Nivel glucoza sange  |  Nivele conventionale  |  Nivelul apei  |  Nivelul colesterolului  |  Nivelul corpului fizic  |  Nivelul de oxigen in corp   |  Nivelul mineralelor  |  Nivelul penisului   |  Nivelul solului  |  Numarul celulelor grase  |  Obezitate tratamente  |  Oboseala cronica  |  Organele corpului  |  Organele hepatice  |  Organisme autonome asigurari sociale  |  Otel inoxidabil   |  Oxigen celular   |  Pacienti cu afectiuni cronice grave  |  Pacientii cu afectiuni cronice  |  Pana energie  |  Particulele de apa  |  Parul barbatilor  |  Parul in exces   |  Pastile infertilitate  |  Pastile tratare diaree  |  Perioada medie   |  Persoane in varsta ingrijire  |  Pesticide  |  Ph acid in corp  |  Piele normala  |  Pielea in exces   |  Plante uscate  |  Plombele dentare  |  Plombele dentare cu mercur  |  Pneumonie bacteria legionella  |  Pofta de mancare  |  Policlinica veterinara  |  Prelucrare cereale  |  Prelucrare peste  |  Prelucrare piatra  |  Prelucrare produse lactate  |  Prelucrarea produselor lactate  |  Presiunea apei  |  Prezenta bacteriilor  |  Prezenta parazitilor  |  Prezenta virusurilor  |  Prim ajutor  |  Primul ajutor  |  Probleme cu erectia  |  Probleme digestive  |  Probleme hepatice  |  Probleme metabolism  |  Probleme obezitate  |  Probleme psihologice   |  Probleme renale  |  Problemelor musculare  |  Procedura generala  |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri cosmetice  |  Proces de detoxifiere  |  Procesul de imbatranire  |  Producatori cosmetice  |  Produs de baza in alimentatia  |  Produs lichid  |  Produse de curatenie  |  Produse cereale  |  Produse cosmetice barbati  |  Produse cosmetice minerale  |  Produse cosmetice naturale  |  Produse cresterea parului  |  Produse cresterea potentei  |  Produse curatenie  |  Produse de corp  |  Produse detoxifiere  |  Produse din metal  |  Produse fara zahar  |  Produse farmaceutice  |  Produse industriale  |  Produse ingrijire copii  |  Produse ingrijire corporala  |  Produse ingrijire personala  |  Produse intretinere  |  Produse lactate  |  Produse metalice  |  Produse naturale  |  Produse naturiste  |  Produse omega  |  Produse organice  |  Produse organice pentru corp   |  Produse pentru slabit  |  Produse proaspete  |  Produse slabit  |  Produse specifice industriei farmaceutice  |  Produse textile  |  Produse tratament cancer  |  Produse tratamente corp  |  Produse tratarea apei  |  Produse uscate  |  Produsele lactate  |  Protectie agentii  |  Protectoare hepatice   |  Proteinele din carne  |  Psoriazis tratamente  |  Radicali liberi  |  Raze de actiune  |  Reactivi laborator  |  Recomandari   |  Reducere a radicalilor liberi   |  Regenerarea celulelor nervoase  |  Regenerarea ficatului  |  Registrul national donatorilor celule stem  |  Reumatism tratamente  |  Rezistenta organismului la infectii  |  Rezistenta sexuala  |  Sanatate plante culturi agricole  |  Sanatate publica  |  Seminte flori  |  Seminte germeni  |  Seminte porumb  |  Seminte rosii  |  Sine aluminiu  |  Sine metalice  |  Sinuzita tratament  |  Sistem nervos central  |  Sistemul cardiovascular   |  Sistemul digestiv  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul nervos  |  Sistemul nervos central  |  Sistemul osos  |  Solicitate frecvent   |  Specialist medicina familiei  |  Stare generala sanatate  |  Starea pacientului   |  Starea sanatatii pacientului  |  Starea sistemului imunitar  |  Starea sistemului nervos  |  Stari de voma   |  Stem celule  |  Stimuleaza erectia  |  Stimuleaza sistemul imunitar  |  Strat subtire de bacterii   |  Stres fizic  |  Stresul cotidian  |  Stresul si lipsa somnului   |  Stresului cotidian  |  Structuri metalice  |  Structuri metalice industriale  |  Studii mediu  |  Studiile clinice  |  Substante biologic active  |  Substante cancerigene  |  Substante chimice   |  Substante chimice cosmetice  |  Substante chimice detergenti  |  Substantele chimice  |  Sucuri fructe  |  Sucuri legume  |  Sucuri proaspete  |  Sucuri proaspete din legume  |  Suplimente minerale  |  Suprafete metalice  |  Supraponderalitate tratament  |  Supraveghere persoane  |  Sursa energie  |  Tehnologia medicala   |  Tehnologie curatare  |  Terapia durerii  |  Terapie afectiuni dentare  |  Terapie caldura  |  Terapie corporala  |  Terapie oxigen  |  Terapii naturale  |  Teste apa potabila  |  Teste cutanate  |  Teste de sarcina  |  Teste memorie  |  Teste sanatate  |  Teste sange  |  Teste urina  |  Timpul somnului  |  Toata suprafata  |  Transmiterea infectiilor hepatice virale  |  Transport rapid  |  Tranzit intestinal   |  Tranzit romania materiale radioactive  |  Tratament acnee  |  Tratament antibiotic  |  Tratament cu antibiotic   |  Tratament cu medicamente  |  Tratament detoxifiere  |  Tratament diaree  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament impotenta  |  Tratament infertilitate  |  Tratament migrene  |  Tratament naturist  |  Tratament negi   |  Tratament vitamine  |  Tratamente apa  |  Tratamente constipatie cronica  |  Tratamente conventionale  |  Tratamente copii  |  Tratamente cosmetice  |  Tratamente cosmetice basic  |  Tratamente dentare  |  Tratamente efect nutritiv  |  Tratamente enzime  |  Tratamente gastrita  |  Tratamente hemoroizi  |  Tratamente psoriazis  |  Tratamente pulmonare  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul bolilor pulmonare  |  Tratamentul de curatare   |  Tratamentul dezechilibrelor hormonale  |  Tratamentul infertilitatii cuplului  |  Tratamentul sterilitatii  |  Tratarea bolilor pielii   |  Tratarea bolilor rinichi  |  Tratarea cancerului  |  Tubul digestiv   |  Tulburari circulatorii  |  Tulburari de ciclu   |  Tulburari de somn  |  Tulburari de vedere  |  Tulburari emotionale  |  Tulburari fiziologice  |  Tumori  |  Tumori colon  |  Tumori maligne  |  Tumorile de sarcina  |  Urina cu sange  |  Utilizare a produsului   |  Vase de sange  |  Vase renale  |  Vasele de sange  |  Vezica biliara  |  Viata lunga de functionare  |  Vin masa  |  Vin romania  |  Vindecarea organismului  |  Volumul celulelor grase  |  Volumul parului   |  Zahar pudra  |  Zonele dureroase   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.