Aperitiv: -Salam de Sibiu -Salam sasesc -Sunca de curcan -Rulada taraneasca cu piept de curcan -Rulou sunca praga cu salata de cruditati -Bacon -Muschiulet de porc afumat -Kaizer -Tartina cu somon -Icre de Manchuria -Ciuperci umplute cu cascaval -Chiftelute cu susan -Dobos -Branza (oaie ,vaca,bivolita,rafaelo) -Rosii -Castraveti -Ardei gras -Masline Peste: -Rondele somon sau dorada la gratar -Buchet legume sau cartofi nature -Salata verde -Lamaie Sarmale: 5 sarmale,kaizer cu mamaliga si ardei iute Friptura: -Pui crizantema -Muschi de porc impanat -Frigarui asortate -Cartofi taranesti,cartofi curozmarin,cartofi pai,cartofi cu usturoi,piure(la alegere) -Salata de vara asortata,muraturi asortate,ardei copti. Inclus in pretul meniului trei cafele,cascada de fructe,tort,sampanie,salatini,covrigei,alune. Pentru masa de prezidiu este inclusa stiuca umpluta Minim 75 persoane Avans 10% |