Aperitiv: -Salam de Sibiu,sasesc,rustic(la alegere) -Sunca presata -Sunca presata de curcan -Kaizer -Bacon -Chiftelute cu susan -Dobos -Rulada taraneasca cu piept de curcan -Salata de cruditati -Icre -Branza (la alegere: oaie,vaca,bivolita) -Cascaval -Rosi -Castraveti -Ardei gras -Masline Peste -Pastrav sau salau (pane sau gratar) -Cartofi nature,buchet legume,salata de vara asortata(la alegere) -Lamaie Sarmale: 5 sarmale,kaizer cu mamaliga si ardei iute Friptura -Ceafa de porc la gratar -Gordon bleu -2 Mici -Cartofi taranesti,cartofi la tava,cartofi cu rozmarin(la alefere) -Salata de varza,asortata de vara,muraturi(la alegere) Inclus in pretul meniului doua cafele,salatini,covrigei,alune. Pentru masa de prezidiu este inclus un cocos copt Minim 75 persoane Avans 10% |