Aperitiv: -Salam de Sibiu -Salam sasesc -Sunca de curcan -Rulada taraneasca cu piept de curcan -Rulou sunca praga cu salata de cruditati -Bacon -Muschiulet de porc afumat -Kaizer -Tartina cu caviar -Icre de Manchuria -Ciuperci umplute cu cascaval -Chiftelute cu susan -Dobos -Branza (oaie ,vaca,bivolita,rafaelo) -Rosii -Castraveti -Ardei gras -Masline Peste: -Rondele de somon -Calamar inele si fructe de mare la alegere -Buchet de legume,legume gratinate,cartofi nature(la alegere) -Lamaie -Salata verde Sarmale: -5 sarmale,kaizer cu mamaliga si ardei iute Friptura: -Muschi de vita la gratar -Medalion de porc -Frigarui pui sau gordon bleu -Cartofi la tava,piure,cartofi cu rozmarin,cartofi englezesti,cartofi pai,carof umplut(la alegere) -Salata de vara asortata,muraturi asortate,ardei copti (la alegere) Inclus in pretul meniului trei cafele,cascada de fructe,tort,sampanie,salatini,covrigei,alune. Pentru masa de prezidiu este inclus purcelus de lapte Minim 75 persoane Avans 10% |