O.M.O. CONFIDENTIAL RO Afisari: 240
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Detectivi particulari Vizitatori: 103
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Caraiman , nr. 15, corp C5, et. 1, birou 11, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0725482270
-------------------------
Web: Internet
  email: office@omo-confidential.ro
  site: www.omo-confidential.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Agentia de detectivi O.M.O. CONFIDENTIAL RO a fost acreditata in Romania in 2010, experienta profesionala si cazuistica diversificata permitand recunoasterea ei in plan international in anul 2012.

La acest moment, agentia actioneaza in plan national si international cu profesionisti ai filajului, investigatiilor private si tehnicii operative, formati anterior in context guvernamental.

O.M.O. CONFIDENTIAL RO ofera o gama de servicii diversificata, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru cele fizice, filajul, investigatia, infiltrarea, instalarea si utilizarea tehnicii specifice fiind doar elementele de baza in rezolvarea unui caz. Combinarea acestora cu initiativa, analiza rapida si obiectiva a starii de fapt din teren, proiectata pe un grad maxim de mobilitate ii permite rezolvarea pragmatica a oricaror comenzi de informatii.

Rapoartele oferite la finalizarea cazurilor sunt concrete, cu date certe si probe foto, video și audio. Continutul rapoartelor este legal si poate fi utilizat inclusiv la nivel de instanta judecatoreasca.

Relatia clientului cu agentia de detectivi este protejata de discretie si confidentialitate, O.M.O. CONFIDENTIAL RO actionand in cooperare cu clientul pe tot parcursul cazului.

Pentru propriul necesar de expertiza, dar si pentru nevoile colaterale ale clientilor, agentia de detectivi a incheiat parteneriate cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, precum si cu experti din domenii asociate activitatii investigative.

Calitatea serviciilor prestate de agentia de detectivi a fost auditata si certificata de organismul international LLOYD’S REGISTER (in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008).

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video