WELDPLAST TECHNOLOGY Afisari: 252
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Ecologie Vizitatori: 111
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Basarabia, nr. 1, Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0729542142
-------------------------
Web: Internet
  email: office@weldplast.ro
  site: www.weldplast.ro

 
Separatoare de grasimi  
Detalii  

Sunt folosite pentru a pre-epura apele provenite de la diverse obiective cum ar fi: bucatariile hotelurilor, pensiunilor, restaurante, abatoare, fabrici de procesare a carnii.

Grasimile sunt substante de origine vegetala si / sau animala, cu masa volumica mai mica de 0.95 g/cmc, care sunt partial sau total insolubile in apa si care sunt saponificabile. Separatorul de grasimi este definit ca o unitate sau ansamblu de unitati care au rolul de separare a grasimilor din apele uzate si de retinere a grasimilor separate, care cuprinde in general o trapa de namol, o camera de separare a grasimilor si daca este necesar un punct de prelevare a probelor.

Principul de functionare:Grasimile sunt substante de origine vegetala si / sau animala, cu masa volumica mai mica de 0.95 g/cmc, care sunt partial sau total insolubile in apa si care sunt saponificabile. Separatorul de grasimi este definit ca o unitate sau ansamblu de unitati care au rolul de separare a grasimilor din apele uzate si de retinere a grasimilor separate, care cuprinde in general o trapa de namol, o camera de separare a grasimilor si daca este necesar un punct de prelevare a probelor.

Apa uzata continand reziduri de uleiuri vegetale si animale este colecatata prin sistemul de canalizare si intra in separator printr-un dispozitiv de linistire uniformizare. Pe masura ce apa uzata curge lent si uniform prin corpul principal al separatorului, particulele grosiere si materiile solide in suspensie se decanteaza in partea inferioara (trapa de namol) formand un strat de namol iar grasimile, fiind mai usoare decat apa se ridica la suprafata. Datorita compartimentarii interioare si constructiei speciale a dispozitivului de iesire, este permisa numai evacuarea apei filtrate, namolul si grasimile fiind retinute in interior.

Proiectarea separatoarelor de grasimi este conditionata de Standardul European SR EN 1825, care se imparte in doua parti, precum urmeaza:

  • - SR EN 1825-1: Principii pentru proiectare, performante si incercari, marcare si controlul calitatii;
  • - SR EN 1825-2: Alegerea dimensiunilor nominale, montare, service si mentenanta;

 

 

Cele mai mici separatoare de grasimi (capabile sa preia un debit de circa 0.5 - 1l/s) au forma rectangulara, deoarece pot fi montate in spatii acoperite (direct sub ghiuveta din bucatarie sau in subsolul restaurantului) iar celelalte sisteme de separare a grasimilor din apa uzata care au o capacitate de separare mai mare, sunt proiectate in varianta cilindrica. S-a ales aceasta forma pentru a economisi spatiul de montare, prin instalarea lor subterana.

 

  • - Sunt proiectate conform standardelor europene;
  • - Testate la incarcari statice si dinamice;
  • - Manipulare simpla datorita greutatii reduse, oferita de materialul din care este confectionat
  • - Costuri de instalare scazute datorita livrarii asamblate, gata pentru montaj;
  • - Costuri de intretinere minime datorita suprafetei interioare rezistenta la coroziune si usor de curatat;
  • - Rezistenta indelungata datorita materialului din care sunt confectionate
  • - Foarte rezistente la coroziune bacteriana.
  • - Rezistente la temperaturi pana la 60 C
 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Acoperire piscina  |  Acoperire si protectie  |  Amenajari bucatarii  |  Apa masa  |  Apa potabila  |  Aparate sudura  |  Aparate sudura polietilena  |  Apei potabile  |  Aplicatii industriale  |  Aspirator piscina  |  Ateliere mecanice  |  Componente frigorifice  |  Componente mobilier  |  Conducte apa potabila  |  Conducte subterane  |  Controlul calitatii apei  |  Costuri mentenanta  |  Costuri de intretinere  |  Curatare bucatarii  |  Curatare cu bacterii   |  Curatare echipamente  |  Design tehnic  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente frigorifice  |  Echipamente frigorifice comerciale  |  Echipamente lucru  |  Echipamente sudare  |  Eficiente si durabile  |  Filtrare piscine  |  Filtre apa  |  Filtru nisip  |  Filtru ulei  |  Fitinguri inox  |  Fitinguri polietilena  |  Fosa septica  |  Fose septice  |  Galvanizare  |  Garaje auto  |  Grasimi vegetale  |  Greutate redusa  |  Hidrogen sulfurat  |  Industria alimentara  |  Industria bauturilor alcoolice  |  Industria laptelui  |  Instalare aplicatii  |  Intretinere aplicatii  |  Intretinere auto  |  Intretinere garaje  |  Intretinere restaurante  |  Intretinere usoara  |  Materia prima   |  Material de placare  |  Material special  |  Materiale placari  |  Mentenanta service  |  Mobilier bucatarii  |  Mobilier comercial  |  Namol separatoare  |  Parcari de aeroporturi  |  Particulele de apa  |  Pereti despartitori  |  Ph acid in corp  |  Piscine polipropilena  |  Placari bazine  |  Placi perforate  |  Protectie piscina  |  Protectie polipropilena  |  Protectii anticorozive  |  Rezervoare apa  |  Rezervoare subterane  |  Rezervor de apa   |  Rezistenta mecanica  |  Robineti polipropilena  |  Separatoare auto  |  Separatoare grasimi  |  Separatoare hidrocarburi  |  Separatoare nisip  |  Separatoare ulei  |  Separatoare uleiuri  |  Sisteme curatat  |  Sisteme de suspensie  |  Sisteme drenare apa  |  Sisteme epurare  |  Sisteme filtrare  |  Sisteme piscina  |  Sistemul de suspensie   |  Spatiul de bucatarie  |  Statii tratare apa  |  Sticla industrie  |  Substante chimice   |  Sudura la cald   |  Temperatura apei   |  Temperaturi scazute  |  Transport autoutilitare  |  Tratare apa  |  Ulei auto  |  Ulei tehnic  |  Uleiuri vegetale  |  Utilaje frigorifice comerciale  |  Utilaje industria alimentara  |  Vidanjare  |  Vidanjare fosa septica  |  Vidanjare fose septice  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.