Holze - Ferestre si usi din lemn stratificat, Arad Afisari: 1188
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 500
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Decebal , Nr.2 (Cladirea SC Proiect SA), Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0721052008 ; 0372250030
-------------------------
Web: Internet
  email: office@holze.ro ; office.holze@gmail.com
  site: www.holze.ro

 
Usi de interior din lemn Unique  
Detalii  video  

foarte simplu, executia lor solicita mult mai multe etape in productie, timpi si atentie incepand de la proiectare si pana pelicula clara a finisajului.

Integrarea usilor de interior din lemn masiv si stratificat din gama Holze Unique, in spatiul casei necesita ziduri plane, pentru a aseza perfect canturile pervazelor.

Pare simplu, dar cu siguranta este frumos.Unicitatea este data de integrarea ambientala. Cand alegi usi de interior din lemn stratificat albe, unicitatea este data de intreg. Spatiile comunicante conturate de tamplaria verticala inzidita aduc aceeasi lumina in mod deosebit intre zona de luat masa si bucatarie. Combinatia dintre pervazele dantelate, modelele de foi de usi, sticla de calitate si feroneria din bronz masiv, pun in valoare o tamplarie realizata pentru spatii unice. Usile din lemn stratificat Holze Unique sunt destinate caselor cu personalitate. Culorile pastelate sunt pentru cunoscatori. Se stie ca albul este greu, iar luminozitatea este pentru case deschise.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video