Dambovita 10 - Complex imobiliar, Bucuresti Afisari: 73
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Dambovitei, Nr 10, zona Orsova, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730177245; 0733338647
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@dambovita10.ro
  site: dambovita10.ro
  facebook: dambovita10/

 
Dambovita 10 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a Lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru.

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dambovitei, numarul 10 si are regimul de inaltime D+P+10E si cuprinde 173 garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere.

Initiativa este rezultatul miilor de ore de studiu si a potentialului pe care îl are zona: Lacul Morii va fi amenajat în viitorul apropiat, iar odata cu dezvoltarea pasajului Ciurel care are legatura directa cu Splaiul Independentei, locatia va avea acces foarte rapid si direct atat catre centru cat si catre autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Un stil de viata

Ne dorim ca fiecare apartament sa fie cât mai usor transformat în „acasa”. De aceea, am avut în vedere un mix optim de avantaje: de la o locatie accesibila si curata pâna la siguranta unei cladiri stabile cu rezistenta la incendiu si cutremur. Mai mult, îti oferim o compartimentare inteligenta si finisaje de cea mai buna calitate si îti lasam optiunea de a alege materialele si culorile.

Iata câteva infomatii generale:

  • Regim de înaltime D+P+10E
  • Cuprinde 173 de apartamente noi de tip: garsoniera, 2 camere, 3 camere si apartamente tip duplex la nivelurile superioare.
  • Dispune de 193 de locuri de parcare

Unde se gaseste imobilul

În partea de Nord, în zona Grozaveti - Soseaua Virtutii din Bucuresti este prezentat ansamblul locativ „Dâmbovita 10”, cu apartamente construite pe strada cu aceeasi denumire - Dâmbovitei la numarul 10, si acestea se învecineaza cu Lacul Morii. Statia de Metrou Lujerului este la doar 1200 metri de la complex, care pot fi parcursi pe jos în 15 minute, iar Metroul Petrache Poenaru se afla la o distanta de 1,8 km, unde se poate ajunge pe jos în maxim 20 de minute. Nu departe sunt si statii de RATB suprateran.

De asemenea în apropiere de complex functioneaza piete, supermarket-uri (Mega Image, Lidl), banci, clinici medicale si farmacii, sunt diverse zone de relaxare si parcuri (Parcul Crângasi si Parcul Moghioros), sunt amenajate terenuri sportive (de fotbal si tenis), functioneaza restaurante, cafenele, este fast food-ul McDonald’s, sunt cluburi de noapte si Teatrul „Masca”. Precum si, în aceasta zona gasiti licee, scoli si gradinite, este Universitatea Politehnica, Universitatea Artifex si Facultatea de Arhivistica. La doar câteva opriri parcurse cu transportul în comun se afla Mall-ul Plaza, Mall-ul Cotroceni, Parcul Grozavesti si Gradina Botanica.

Descrierea imobilului

Ansamblul locativ „Dâmbovita 10” apare cu o cladire de apartamente ce dispune de un regim de înaltime: Demisol + Parter + 11 Etaje locative.

Fundatia imobilului este de tip radier general cu grinzi întoarse efectuate din beton armat. Scheletul cladirii este compus din cadre si diafragme interioare efectuate din beton armat. Pentru zidaria peretilor interiori, compartimentarilor din interiorul apartamentelor si închiderilor exterioare sunt folosite blocurile ceramice de tip Porotherm (caramida rosie). Plus, pentru peretii de la exterior este utilizat un termo-sistem de grosime de 10 cm format din polistiren expandat pentru a a oferi cladirii un nivel sporit de eficienta termica. Pentru tâmplarie este folosit geamul tripan (3 foi de sticla) în profil PVC de marca Salamander. La demisolul cladirii si la parter se afla prevazute doar locuri de parcare, spatii comerciale si este organizat un minimarket. În total în complexul locativ sunt oferite un numar de 169 de locuri de parcare si subterane si supraterane.

Locuinte si finisaje

Ansamblul locativ „MC Residence” pune la dispozitia cumparatorilor un numar total de 173 de locuinte printre care la alegere sunt garsoniere (2 tipuri de planimetrii), studio-uri (4 tipuri) si apartamente cu 2 odai (7 tipuri) si 3 odai (3 tipuri de scheme). Doar la cerinta beneficiarilor apartamentele pot fi si cu 4 camere (prin recompartimentare). La ultimul etaj din cladire se afla proiectate apartamente de tip duplex, fiecare dispune de terase de dimensiuni generoase. Toate apartamentele dispun de camere separate (decomandate) si sunt foarte bine gândite cu scheme confortabile pentru familii mici, familii cu copii, pentru studenti si/sau persoane singure. Toate bucatariile apartamentelor sunt separate de tip - închis si dispun de câte o fereastra personala.

Locuintele sunt proiectate cu suprafetele cuprinse între 48 mp (apartamente cu 1 camera), 47 mp -73 mp (apartamente cu 2 camere) si 81 mp - 90 mp (apartamente cu 3 camere).

Finisajele utilizate pentru apartamente sunt de cel mai bun raport de calitate-pret si dispun de o gama variata de culori, pentru alegere. Faianta placata în apartamente este achizitionata de la liderul mondial în domeniul placilor ceramice - Marazzi Italia. Parchetul de pe pardoseli este de cea mai înalta calitate, de marca Egger, de producere germana si austriaca. Usile interioare sunt pline si sunt produse de catre compania Porta Doors. Blocurile sanitare se predau finisate si echipate cu obiecte sanitare si au baterii de la Ramon Soler. Absolut toate instalatiile termice si cele sanitare dispun de tevi de marca Rehau. Locuintele au montate prize pentru internet, cablaj TV si beneficiaza de circuite electrice separate pentru aparatele de aer conditionat. Locuintele sunt încalzite autonom prin centrale termice murale în condensatii de la Buderus, câte o centrala pe apartament, care aprovizioneaza locuinta inclusiv si cu apa calda.

Dar, la dispozitia cumparatorilor este oferita si orice alt material de pe piata (în conformitate cu limita bugetului), iar pentru finisajele alese de catre cumparatori, care nu se includ în limita bugetului exista si posibilitatea de achitare a diferentei de pret.

Proiectul locativ este proiectat de catre Compania GRN Studio Design SRL, aceasta companie pentru proiectele sale tine cont de absolut toate amanuntele si de cele mai mici detalii constructive si factori ai naturii. Proiectul omobiliar „Dâmbovita 10” este dezvoltat de catre compania de constructii „MC Residence”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video