Next Corbeanca - Ansamblu rezidential, Corbeanca / Ilfov Afisari: 61
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 11
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Cernisoara, Nr.25, Tamasi, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0766781781; 0800472874
-------------------------
Web: Internet
  email: office@nextcorbeanca.ro
  site: nextcorbeanca.ro
  facebook: nextcorbeanca

 
Next Corbeanca - detalii ansamblu  
Detalii  video  

NEXTCorbeanca este cel mai nou ansamblu rezidential situat la Nord de Bucuresti, departe de agitatia orasului, in cea mai “verde” localitate din proximitatea capitalei. Inconjurata de paduri, Corbeanca este locatia perfecta pentru cei ce isi doresc un camin mai aproape de natura.

Stim ca pentru tine familia e “bunul” cel mai de pret. La fel si pentru noi.

De aceea, NextCorbeanca este mai mult decat un cartier rezidential, este un concept complex care iti propune un nou stil de viata.

Situat in cea mai verde localitate de langa Bucuresti, in apropierea padurii, NextCorbeanca te invita la activitati in aer liber alaturi de familie, o viata sanatoasa prin care copiii tai isi pot dezvolta inteligenta emotionala si se pot transforma in adulti echilibrati.

Compartimentarile tip open space au fost concepute pentru ca familia sa poate petrece mai mult timp de calitate, pentru zile in care gatim impreuna, seri in care citim impreuna, ne jucam impreuna, pentru amintiri care dureaza o viata.

Pentru parinti activi, dar foarte atenti la nevoile celor mici, am gandit un living cu ferestre generoase, astfel incat sa-I poata supraveghea pe cei mici atunci cand se joaca in gradina.

Oxigenare optima

Casele NextCorbeanca au camere inalte pentru a asigura un volum optim de oxigen. Se stie ca o familie de 3 persoane degaja intr-o zi 1800 litri de CO2.

Pentru a evita acumularea unor cantitati periculoase pentru sanatatea familiei, si mai ales pentru copii, femeile insarcinate si persoanele in varsta, am optat pentru o inaltime mai mare a incaperilor.

Mansarda

Unul dintre cele mai mari atuuri ale caselor NextCorbeanca este mansarda, un spatiu versatil care poate fi personalizat in functie de dorintele tale.

Mansarda poate deveni un hobby room in care sa te bucuri de pasiunea ta pentru sport, lectura, film etc sau poate fi transformata intr-un spatiu pentru copii in care micutii se pot dezvolta prin jocuri sau activitati creative in sezonul rece.

Gradina generoasa

Va deveni cu siguranta locul preferat al celor mici, unde se pot juca in deplina siguranta.

Pentru tine, gradina este spatiul perfect de relaxare sau cel in care te bucuri de un BBQ alaturi de prieteni. Un alt avantaj al gradinii este faptul ca este deja dotata cu sistem de irigatii complet automatizat, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea.

Intimitate si siguranta

Ansamblul are un numar redus de case si este construit pe ideea de comunitate solida, oameni care impartasesc aceleasi valori.

Mai mult, ansamblul are supraveghere video si acces controlat.

 

 

 

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video