Dumbrava Vlasiei - Ansamblu rezidential, Balotesti / Ilfov Afisari: 85
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 18
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Dumbrava Vlasiei, Nr.1, Balotesti, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0741175153; 0722327125
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@dumbravavlasiei.ro
  site: dumbravavlasiei.ro
  facebook: dumbravavlasiei/

 
Dumbrava Vlasiei - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Informatii despre Ansamblul rezidentialLocatie perfecta pentru un proiect de exceptie

La Nord de capitala României, în comuna Balotesti din judetul Ilfov, pe Strada Dumbrava Vlasiei, nr. 1 se gaseste localizat mega-complexul de imobile „Dumbrava Vlasiei”.

Ansamblul rezidential este literalmente înconjurat de paduri si verdeti, si la o distanta de doar 2000 de metri se afla EdenLand Parc. La o distanta de 1,8 km se afla Spitalul din Balotesti. Centrul comercial „Baneasa Shopping City” se afla la 19,3 km fata de complexul de imobile, iar distanta pâna la Therme Bucuresti este de 8,1 km,

Sunt de parcurs 24,9 km de la poarta complexului pâna în centrul orasului Bucuresti, Gara de Nord se afla localizata la 25,9 km si sunt 10,9 km pâna la Aeroportul International Henri Coanda, iar pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 22,1 km.

Prezentarea comunitatii urbanistice

Pe un teren cu suprafata totala de 90 de hectare se desfasoara proiectul imobiliar „Dumbrava Vlasiei”. Complexul imobiliar este prezentat cu cinci sate de vile si case remarcabile construite pe pamânt nepoluat (curat ecologic) si înconjurate de paduri. În urmatoarele faze de dezvoltare a complexului urbanistic sunt prevazute nu numai case private dar si blocuri de apartamente, diverse spatii comerciale, zone de birouri si multe zone de agrement.

Teritoriul complexului de imobile este perfect îngrijit, este foarte curat si foarte frumos verde amenajat. În incinta complexului exista plantat un parc personal cu o suprafata totala de 2,5 Ha, unde sunt organizate alei pietonale si care include un teren special amenajat cu echipaje pentru joaca copiilor. Întreg complexul rezidential dispune de iluminat public logic organizat. În proiectul imobiliar sunt incluse terenuri sportive (pentru baschet, tenis), spatii de recreere echipate cu mobilier urban, sala de sport, diverse magazine, cafenele si restaurante.

Ansamblul de locuinte este asigurat cu bazine de stocare si tratare a apelor potabile, are instalat un biofiltru si functioneaza o statie proprie de epurare a apelor menajere. În timpul iernii toate drumurile si teritoriul complexului beneficiaza de servicii de curatare a zapezii.

Locurile de parcare ale caselor sunt prevazute supraterane în curtea personala a fiecarei proprietati rezidentiale.

Casele si locatarii din „Dumbrava Vlasiei” beneficiaza de servicii de securitate 24 din 24 de ore.

Detaliile vilelor si a parcelelor individuale

Un numar de circa o mie de proprietati locative sunt prevazute în complexul rezidential „Dumbrava Vlasiei” si casele, care la moment sunt oferite în vânzare sunt realizate cu cele mai desavârsite si excelente proiecte arhitecturale din cele mai calitative si inovative materiale de constructii.

În complex exista construite case desavârsite cu scheme unice si aspecte irepetabile cu 5 sau 6 camere, precum si sunt prezentate case de tip Duplex. Toate locuintele beneficiaza de sisteme Smart Home si sunt echipate cu instalatii si tehnologiilor de ultima generatie

Sistemele de încalzire din case sunt instalate prin pardoseala si pot fi puse în functiune prin centrala termica sau printr-un sistem de pompare, care utilizeaza energia din pamânt (geotermala) si care este echipat cu sisteme inteligente de filtrare a aerului.

Absolut toate utilitatile necesare exista racordate, locuintele beneficiaza de apa potabila curata, este sistem de canalizare, asigurare cu curent electric si bransament la teava de gaze naturale. Si este internet prin fibra optica.

Sau fiecare doritor poate achizitiona doar o parcela de teren cu suprafata cuprinsa între 450 mp si 2000 mp, unde va fi construita casa din visurile Dumneavoastra. Fiecare casa si lot de teren are infrastructura rutiera cu acces la sosea si cu toate utilitatile sunt conduse pâna la hotarul parcelei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video