Hestia Residence - Complex rezidential, Corbeanca / Ilfov Afisari: 85
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Livezilor, Nr. 41, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0752996996; 0745614141
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@hestia-residence.ro; ovidiu.pasare@platinumholding.ro
  site: www.hestia-residence.ro
  facebook: hestia.residence/

 
Hestia Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Hestia Residence este amplasat în cea mai noua zona rezidentiala din Mogosoaia, la intersectia strazilor Livezilor si Salciilor. Locuind aici, te vei bucura de toate facilitatile disponibile în zona, dar si de acces imediat la principalele artere de circulatie. Locuiesti într-un cartier linistit si intim, ai în imediata apropiere zona de agrement Mogosoaia, cu Palatul si lacul, dar poti ajunge în cel mai scurt timp si în partea de nord a Bucurestiului, fie în zona comerciala sau în cea de business.

Hestia Residence Corbeanca pune accentul pe calitatea vietii viitorilor proprietari oferind acces facil catre zonele de interes, un spatiu interior judicios compartimentat gândit pentru o familie moderna si o constructie verificata cu rigurozitate pentru a respecta cele mai noi normative în domeniu.

Ansamblul cuprinde 10 unitati tip duplex cu acces direct în str. Fermei, la 5 minute distanta (400m) de zona centrala unde veti putea gasi supermarket-uri, cafenele, magazine, restaurante, benzinarie, pizzerie, farmacie, bancomate, etc. Fiecare unitate este construita pe o parcela de teren de 270 m2 si va fi predata la cheie, cu o gradina amenajata cu gazon si sistem de irigatie automatizat.

Compartimentare Interioara:

Parterul este reprezentat de un open space amplu format din Living, zona de dining si bucatarie deschisa cu o suprafata totala de 45 m2. Din Living printr-o usa culisanta se acceseaza terasa acoperita de 15 m2. Tot pe parter avem un grup sanitar cu dus de tip walk-in shower si o camera tehnica cu loc pentru centrala, masîna de spalat si uscator.

Etajul este reprezentat de zona de noapte unde gasim dormitorul matrimonial cu dressing încapator si baie proprie, doua dormitoare secundare deservite de o baie cu acces din holul etajului.

 

Finisaje si dotari

 

Finisajele interioare pot fi personalizate împreuna cu Dvs.

Vila: Finisata la cheie, cu pardoseli ceramice în bucatarie si bai si pardoseli calde în living si dormitoare. Ferestrele sunt marca VEKA cu geam tripan.

Încalzire: Centrala termica pe gaze naturale cu boiler încorporat. Sistem de încalzire în pardoseala.

Racire: Pregaitre instalatie aer conditionat.

Curtea: Se preda amenajata cu gazon si sistem de irigatii automatizat.

Amenajare spatiu parcari pentru o masina.

Detalii constructive: Sistem de cadre de beton cu zidarie Porotherm de 30 cm pentru zidurile exterioare si de 11.5 pentru peretii interiori, izolatie termica cu Polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa.

Important: Zona unde se învecineaza cele doua unitati de tip duplex este constituita din 2 pereti distincti de 30 cm, lipiti.

Optionale:

-Mansardarea podului cu amenajarea unei zone de zi sau birou, un dressing si o baie. Suprafata aprox. 35 m2

-Închiderea bucatariei cu perete plin din materiale usoare sau cu perete din sticla.

În ceea ce priveste pozitionare casei în teren merita mentionat ca s-a alocat o atentie deosebita astfel încât gradina verde ramasa libera sa fie cât mai mare si în acelasi timp, casele învecinate sa se gaseasca la o distanta respectabila. Forma de L a spatiului verde, va permite sa va bucurati/feriti de soare dupa caz, dupa bunul plac si totodata sa decideti fiecare unde vreti sa fie centru activitatilor în aer liber din propria curte.

Te asteptam la vizionare pentru a te convinge ca aceasta este alegerea ideala pentru familia ta, în Corbeanca!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video