Quantum Club Village Residence - Ansamblu rezidential, Vidra / Ilfov Afisari: 84
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 19
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Florilor, Nr. 7, Vidra, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0729572570; 0731308398
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@sudrezidential.ro
  site: sudrezidential.ro
  facebook: SudRezidential/

 
Quantum Club Village Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 min de mers cu masina pâna în Sectorul 4, Bucuresti.

În total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioara, care strabate proiectul de la un capat la altul, va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, câte un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de înaltime redus si anume: parter plus doua etaje si etaj 3 retras si sunt dispuse câte doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila oferite spre vânzare, au un regim de înaltime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de parter plus un etaj.

Cele doua cladiri de la intrarea principala sunt destinate în totalitate spatiilor comerciale si spatiilor de birouri, unde vom regasi magazine în proximitate si activitati dedicate în special rezidentilor ansamblului imobiliar, în timp ce celelalte doua cladiri din cadrul proiectului au în componenta locuinte mixte de dimensiuni mai mici.

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele Smart Home, produse de catre compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul carora va este permis controlul facil al unor functii importante ale noii dumneavoastra locuinte, chiar si de la distanta.

Quantum Club Village Residence 

Este inclusa în oferta de achizitie si o statie de încarcare electrica a automobilului dumneavoastra, pentru fiecare imobil în parte, conceputa special pentru Quantum Club Village cu componente de calitate, de catre unul dintre cei mai mari producatori internationali si anume: Victron Energy.

QUANTUM CLUB VILLAGE RESIDENCE este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de înalta calitate este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gândit si optimizat astfel încât produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atât prin proportiile si volumetria corecta, cât si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si atent selectate, pe baza foarte multor teste de calitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video