| | | Detalii | | | | - TUSLAMA REGALA DIN MUCHIE SI MURA34 LEI
Fiertura de-o noapte dreasa cu mujdei si iaurt, servita Fierbinte. Tuslamaua regala a fost la epoca mancare de baza in mai toate carciumile Bucurestene. O repunem pe lista. (Aici, varianta originala) 300gr - CHIFTELUTE ZEXE26 LEI
Mult marar, carne mustoasa, ceapa, usturoi, miez de paine in lapte, o compozitie menita sa redea chiftelei prestigiul de altadata. (Reteta proprie) 250gr - FALCUTE DE PORC LA GARNITA32 LEI
O alta delicatesa uitata, pe care vrem s-o restituim spre delectare. 150gr - MADUVA IN OSUL EI30 LEI
Specialitate macelaresaca servita cu sare grunjoasa si pasta de usturoi. 700/40gr - JUMARI BOIERESTI28 LEI
Pentru ca, spre deosebire de tarani, boierii isi permiteau sa le faca din garf. 250gr - LIMBA SI CREIER DE MIEL CU SOS DE CORIANDRU36 LEI
Greu de procesat pt ca ne-au plecat pana si mieii intr-o transfumanta nefericita 80/80/30gr - PIPOTE DE RATA CONFIAT32 LEI
Se taie rata, se scoate ranza si se fierbe in grasimea adunata, parfumata cu ceva mirodenii, la foc mic, cale de cateva ceasuri. 120gr - JUMARI DE SOMN28 LEI
Parfumate cu usturoi si prajite la foc iute ca sa mai cereti o portie ! 200 gr - CHIFTELUTE DE SCOICI CU SOS DE MARAR35 LEI
O intreaga filozofie. 180gr/60gr - MOMITE DE MIEL CU SOS DE USTUROI COPT SI VIN36 LEI
Greu de procesat pentru ca ne-auplecat pana si mieii intr-o transhumanta nefericita 150gr/30gr - CHIFTELUTE DIN FICAT DE VITEL CU SOS DE AGRISE SI STAFIDE28 LEI
Reteta din epoca brancoveneasca 150gr/80gr | | | | | | |