Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti Afisari: 125
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Oltetului, Nr. 30, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722210844
-------------------------
Web: Internet
  email: office@zexe.ro; contact@zexe.ro
  site: www.zexe.ro

 
Gratar la jar  
Detalii  video  
  • PATRICIENI 20 LEI

    Piesa de rezistenta a localurilor interbelice, uitata mai apoi, acest amestec nobil de carnuri si arome a fost o importanta sursa de desfatare a musteriilor. Ne facem datoria de a-i readuce in atentia Dvs. intr-o interpretare proprie a retetei Domnului Bacalbasa

    100gr
  • CARNACIORI PICANTI20 LEI

    Avand la baza compozitia carnatilor de Plescoi, umanizata mai apoi in carmangeria noastra. ( Reteta originala Zexe)

    100gr
  • CARNATI ZEXE19 LEI

    Reteta lui Nea Florica, carmangier cu talent (ce l-a avut ucenic netalentat si pe Matache, de-a ramas doar macelar)

    100gr
  • MUSCHI DE VITA ARGENTINIAN32 LEI

    Bine fript, asa si asa sau in sange, cum va place.

    100gr
  • PASTRAMA DIN COTLET DE BERBECUT DEZOSAT24 LEI

    Ca n-am mai avut bani de pulpa, care-i tare si atoasa.

    100gr
  • MUSCHIULET DE BERBECUT30 LEI

    ”O bezea de carne”, aromatizata in baituri si maturata la rece timp de doua zile.

    100gr
  • MITITEI „ZEXE” PROBABIL CEI MAI BUNI DIN TARA6 LEI

    Inventie Romaneasca de la sfarsit de secol XIX, amestec fericit de carnuri, zemuri si condimente, ce au stat la odihna doua zile pentru a se impreuna cat mai bine. Incontestabil , una dintre emblemele Bucatariei noastre.

    80gr/buc
  • CEAFA DE MANGALITA, COTLET DE MANGALITA27 LEI

    Carne de porc sanatoasa?!Da! Porcul de Mangalita, “Uleiul de masline pe patru picioare” , fara colesterol, cu un continut de Omega 3,6 si 9 superior Somonului.Recomandat copiilor, batrânilor si persoanelor cu probleme cardiovasculare si cautat cu insistenta de cunoscatorii sanatosi datorita gustului de exceptie.Creste într-un an cât altii în trei luni si daca îl întâlniti pe strada îl recunoasteti dupa parul lânos, lung si cret, fapt ce i-a atras porecla de “OAIE cu SORICI”.

    100gr
  • PULPE DE BIBILICA (DE CURTE)20 LEI

    Aceeasi bibilica, alte parte anatomica.

    100gr
  • PIPET DE BIBILICA (DE CURTE)24 LEI

    Din bibilica, crescuta libera si neinghesuita de se tine carnea pe oase.

    100gr
  • CARNATI DIN CAPRIOARA SI DIN PORC MANGALITA CU BUSUIOC28 LEI

    …pentru ca busuiocul nu se pune in ciorba si nu ii gaseam locul

    100gr
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video