Ficus Construct - Renovari imobile, Bucuresti Afisari: 84
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Consolidari, restaurari, renovari Vizitatori: 29
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucegi, Nr. 70, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722650099
-------------------------
Web: Internet
  email: ficusconstruct@yahoo.com
  site: www.constructficus.ro

 
Instalatii sanitare in Bucuresti  
Detalii  video  

Ficus Construct activeaza pe piata din Romania de 20 de ani, fiind una dintre cele mai de succes firme de instalatii sanitare din Bucuresti si cea care, prin experienta acumulata in tot acest timp, a realizat numeroase proiecte de succes in domeniul proiectarii, amenajarii si construirii de spatii imobiliare.

Cu o echipa numeroasa de instalatori profesionisti si care sunt pregatiti sa faca fata oricarei provocari in domeniul amenajarii de proiecte sanitare, firma de instalatii sanitare, Ficus Construct, are grija sa isi dedice tot profesionalismul in toate solicitarile primite.

Astfel, indiferent ca este vorba despre o vila, o casa de mici dimensiuni, ansambluri rezidentiale sau complexuri comerciale, firma de instalatii sanitare le pune la dispozitia tuturor clientilor cele mai bune si calitative servicii de amenajare si dotare a spatiilor interioare cu echipamente sanitare de ultima generatie.

Nenumaratele proiecte de succes, precum si profesionalismul echipei noastre, ne-au facut sa devenim una dintre cele mai notorii firme de instalatii sanitare din Bucuresti si din tara. Pe parcursul timpului, munca noastra, incheiata cu cele mai bune rezultate, ne-a ajutat sa primim numeroase recomandari din partea tuturor clientilor si un raspuns pozitiv pentru lucrarile noastre, fapt ce ne-a ajutat sa devenim firma de instalatii sanitare cu o mare apreciere pe piata instalatiilor din Bucuresti si din tara.

Un alt punct forte al serviciilor noastre este reprezentat de aria larga de servicii pe care le oferim, astfel incat sa acoperim proiecte care vizeaza atat imobile personale, cat si spatii mai mari, precum firme, centre comerciale si restaurante sau magazine.

Tipuri de servicii sanitare oferite de Ficus Construct

In cei 20 de ani de activitate, din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de solicitari, firma noastra de instalatii sanitare din Bucuresti ofera o serie extinsa de servicii in domeniul montarii de echipamente sanitare.

Astfel, Ficus Construct se ocupa cu amenajarea si montarea de instalatii sanitare in Bucuresti atat pentru spatiul interior, cat si pentru cel exterior. Ne dedicam profesionalismul si pasiunea pentru munca pe care o depunem, astfel incat orice sistem de alimentare cu apa sa fie proiectat si montat in conditii optime, indiferent de nivelul de dificultate al proiectului nostru.

Si pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii de la cap la coada, ne ocupam de executarea proiectelor care vizeaza toata reteaua de instalatii sanitare a unui imobil si tot ceea ce tine de componentele acesteia. Din gama larga de servicii pe care firma de instalatii sanitare, Ficus Construct, le pune la dispozitia tuturor clientilor, cele mai importante sunt:

• Executia, in totalitate, a retelei de instalatii sanitare a unui imobil;• Montare tubulatura din polipropilena de inalta densitate pentru instalatia de alimentare cu apa;• Amenajarea de conducte pentru instalatia de canalizare din polipropilena;• Instalari de obiecte sanitare, wc-uri, lavoare, cazi, cabine de dus;• Montare de sifoane de pardoseala si rigole.

Toate lucrarile sunt executate cu ajutorul unei echipe de instalatori profesionisti, astfel incat portofoliul nostru de lucrari finalizate cu succes sa fie, de fiecare data, imbogatit. Una dintre cele mai de succes firme de instalatii sanitare din Bucuresti, Ficus Construct, isi doreste sa acopere o arie cat mai mare de servicii in domeniul sau de activitate, pentru ca orice imobil sa beneficieze de cale mai calitative echipamente sanitare.

De exemplu, reteaua de instalatii sanitare a unui imobil pe care o realizam se face prin montarea de tubulatura si conducte pentru instalatia de canalizare din polipropilena. Polipropilena este un material care are numeroase proprietati benefice, mai ales in cazul instalatiilor folosite la alimentarea imobilului cu apa menajera.

Astfel, polipropilena este un material plastic foarte rezistent la caldura, mult mai puternic fata de altele folosite in industria echipamentelor sanitare si care este folosit in industria materialelor plastice, in special in cazul instalatiilor care implica si incalzirea apei.

Pe langa proiectele de o mare complexitate, firma de instalatii sanitare se ocupa si cu instalarea de obiecte sanitare, pentru ca fiecare proiect sa fie finalizat pana in cele mai mici detalii. In gama de obiecte sanitare, intra tot ce tine de echipamentele indispensabile toaletelor, precum obiecte sanitare, lavoare, cazi, wc-uri si cabine de dus.

Fiindca s-a demonstrat ca modul in care sunt instalate obiectele sanitare afecteaza, in mod direct, durata lor de functionare, Ficus Construct, prin echipa sa de profesionisti in domeniul instalatiilor sanitare, are grija ca procesul de montare sa fie unul atent realizat.

Acest lucru implica atentia la detalii, precum si alegerea corecta a setului necesar de echipamente si instrumente de montaj si de diagnosticare. Din numeroasele firme de instalatii sanitare din Bucuresti, Ficus Construct se deosebeste prin calitatea si siguranta serviciilor pe care le ofera, astfel incat sa nu existe niciun risc de deteriorare a echipamentului sanitar montat.

Servicii de instalatii sanitare de cea mai buna calitate

Fiindca este una dintre cele mai apreciate firme de instalatii sanitare din Bucuresti, Ficus Construct are grija sa foloseasca, pentru fiecare proiect in parte, cele mai calitative materiale. Unul dintre acestea este, asa cum am mentionat, polipropilena. Atunci cand serviciile noastre includ montarea de tubulatura din polipropilena, precum si instalarea de conducte pentru instalatia de canalizare din acelasi material, clientii pot fi siguri ca proiectul realizat de noi va fi durabil in timp.

Utilizam polipropilena pentru ca, astfel, tevile nu mai trebuie izolate, ele nu se oxideaza, nu pierd caldura si sunt foarte usor de montat. Mai mult decat atat, fiindca ne dorim ca toti clientii sa beneficieze si de avantaje ce tin de costurile alocate sistemelor sanitare, folosim tot polipropilena, pentru este mai ieftina decat alte materiale, precum cuprul.

Indiferent de dimensiunea proiectului, fie ca este pentru un imobil mai mic sau pentru un complex de mari dimensiuni, firma noastra de instalatii sanitare isi dedica tot profesionalismul, pentru ca lucrarile pe care le executa sa fie de calitate si rezistente in timp.

Fiindca oricine isi doreste sa apeleze la cele mai de incredere firme de instalatii sanitare, Ficus Construct va asigura ca isi va folosi tot potentialul si seriozitatea in oricare dintre proiectele sale.

De asemenea, toti clientii vor avea parte de maleabilitate si intelegere din partea echipei noastre, pentru ca fiecare proiect demarat sa fie personalizat, in functie de cerintele clientului. Cu Ficus Construct, sunteti siguri ca apelati la una dintre cele mai responsabile si de succes firme de instalatii sanitare din Bucuresti!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video