Fast Clean Karpe Spalatorie covoare Constanta Afisari: 84
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Spalatorii, curatatorii, vopsitorii Vizitatori: 25
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Calugareni 21, , Constanta , judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0770210210
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fastclean.ro
  site: www.fastclean.ro

 
Spalatorie covoare  
Detalii  video  

Desprafuirea ?

Procesul consta in trecerea covorului la viteza mica printr-un utilaj ce simuleaza efectiv baterea unui covor. Utilajul bate cu ajutorul unor piese metalice rotunde atat pe fata cat si pe dedesubt si in acelasi timp aspira. Atentie! Utilajul nu bate cu benzi de piele ca altele similare ale altor spalatorii ci este mult mai eficient, procesul efectuandu-se cu bare metalice

Spalarea

Spalarea se realizeaza un ajutorul masinii de spalat. Detinem cea mai moderna si utilata masina de spalat covoare din Constanta. Primul pas este spalarea covoarelor cu cele 8 perii rotative cu miscare si presiune individiala. Datorita detergentilor si solutiilor de scoatere a petelor de cea mai buna calitate aici se realizeaza efectiv curatarea covorului. Urmeaza clatirea cu jet de apa sub presiune si apoi aspirarea covorului care indeparteaza apa cu detergent lasand covorul uscat in proportie de 60%. Ultimul pas din cadrul procesului prin care masina de spalat trece covorul este perierea pe partea frontala dar si pe spate. Datorita acestui pas se indeperteaza parul, scamele cat si mizeria adunata pe spatele covorului.

Centrifugarea

Un proces extrem de simplu care se aseamana cu stoarcerea masinii de spalat de acasa. Diferenta este de gabarit. Conteaza foarte mult viteza de stoarcere astfel ca dupa centrifugarea cu utilajul pe care il detinem covorul iese uscat in proportie de 90%. Acest lucru ajuta la durata efectiva a procesului de uscare.

Uscarea in camera cu mediu controlat electronic

Camera uscata este o incapare dotata cu un umidificatorl industrial controlat electronic si ventilatoare. Procesul de uscare dureaza in unitatea noastra doar maxim 12 ore. Acest lucru face ca livrarea catre client sa fie ultra rapida si in plus covoarele nu capata niciun miros specific duratelor lungi de uscare.

Inspectia finala si parfumarea

La acest pas covorul este inspectat final, periat si parfumat in asa fel incat clientii sa se bucure de un covor ultra curat si parfumat

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video