Nobili Interior Design, Bucuresti Afisari: 257
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Arhitecti (proiectare, consultanta) Vizitatori: 27
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Toamnei, Nr 134, Bl. Toamnei Residence, Sc. A, Etaj. 2, Ap. 3, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0720665365
-------------------------
Web: Internet
  email: nobilidesign@gmail.com
  site: www.nobili-interior-design.ro
nobili-design.ro

 
Proiecte design interior case clasice Pret: 18,00 EUR mp
Detalii  video  

Realizam proiecte de design interior pentru case stil clasic de lux in Bucuresti.

Proiectul de design interior al casei a fost creat pentru o familie tanara, care a ales stilul clasic pentru interiorul lor cu turnare din stuco, plafoane complexe, coloane, mobilier clasic. Am creat un astfel de proiect, incercand sa nu supraincarcam spatiul cu elemente decorative si o varietate de texturi. Sa dovedit a fi un interior luminos si foarte aerisit in stilul clasicilor moderni.

 

In locul coloanelor s-au folosit pilastri, in tavane pe doua niveluri facute cu LED-uri. Pe fundalul general al zidurilor luminoase ale livingului si ale podelei de marmura alba (dale de portelan), perdelele intunecate cu o nuanta de vinete arata foarte impresionant. Aceasta culoare a fost sustinuta in tapiterii si pernele de mobilier. Fatadele bucatariei sunt de culoare alba cu patina si mici insertii decorative.

 

In interiorul dormitorului se utilizeaza aceeasi schema de culori - pereti usori, podea, tavan, mobilier si suculent, cu o nuanta de perdele de perdele.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video