ServInstal PMC - Vanzare, montaj si reparatii aer conditionat, Bucuresti si Ilfov Afisari: 207
Categorie: COMERT >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Viilor, Nr.50, Panteimon, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0759575757; 0723357304; 0720794990
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@pmcaerconditionat.ro
  site: www.pmcaerconditionat.ro

 
Reparatii aer conditionat  
Detalii  video  

Pentru aparate de aer conditionat din Bucuresti , ServInstal PMC va ofera service de specialitate. Va invitam sa apelati la reparatii aer conditionat in Bucuresti  si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

 

Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov si va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati.

 

Oferim reparatii aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

 

 

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie serviciului SMS Alert, confirmam imediat programarea dumneavoastra, furnizundu-va intr-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua si ora la care reprezentantii nostri se vor deplasa la adresa indicata. Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a consultata oricand aceste informatii, in ziua precedenta programarii va vom reaminti aceste detalii printr-o noua notificare.

 

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum si de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale si industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri si mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana si etc). Oferim o gama larga - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pana la mari sisteme de climatizare industriale si suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante si etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video