Gastroprofis utilaje Horeca Bucuresti Afisari: 109
Categorie: COMERT >> Echipamente pentru hoteluri si restaurante Vizitatori: 53
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722327972
-------------------------
Web: Internet
  email: florinprologue@gmail.com
  site: www.gastroprofis.ro

 
ESPRESSO CAFEA JURA ENA MICRO 90 Pret: 3.200,00 RON
Detalii  video  

ESPRESSO CAFEA JURA ENA MICRO 90 Micro Silver- GAMA CASNICA – 2 ANI GARANTIE

ESPRESSO  JURA ENA Micro 90 Micro Silver – GAMA CASNICA – 2 ANI GARANTIE 

Un espresso perfect, gratie a P.E.P.®

Beneficii Procesul de extracţie prin pulsare (P.E.P.©) pentru optimizarea timpului de extracţie ?i realizarea specialităţilor de o calitate demnă de o cafenea Funcţia One-Touch pentru o gamă variată de specialităţi, de la espresso şi latte macchiato la spumă de lapte şi apă fierbinte Tăria cafelei reglabilă şi râşniţa AromaG3 de două ori mai rapidă – pentru o cafea pe gustul dumneavoastră

ENA Micro 90 este un automat de cafea-1 ceasca de ultima generatie. El seduce prin gama variata de specialitati, calitatea cafelei exceptionala, usurinta in utilizare, dimeniunile compacte si igiena ireprosabila.

Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie si garanteaza un maxim de arome, chiar si pentru specialitatile scurte din cafea. Un veritabil automat One Touch, micul JURA poate prepara toate specialitatile, de la latte macchiato la cafea, de la cappuccino la spuma de lapte, de la espresso la apa fierbinte – la o simpla apasare de buton.

In plus, el convinge si prin modul de economisire a energiei care garanteaza eficacitatea energiei.

Primul automat de cafea-1 ceasca cu o premiera mondiala: P.E.P.®

JURA a revizuit complet si perfectionat procesul de extractie a specialitatilor scurte din cafea, intre 15 si 80 ml. ENA Micro 90 ofera, de asemenea, un rezultat de o calitate demna de o cafenea. De doua ori mai rapida, rasnita AromaG3 asigura o macinare optima, mentinand, in acelasi timp, aromele.

Gama variata de specialitati

ENA Micro 90 ofera mai mult decat o “simpla” cafea perfecta: gratie tehnologiei One-Touch, el creeaza o gama de specialitati moderne din lapte si spuma de lapte ca latte macchiato sau cappuccino la o singura apasare de buton. De asemenea, puteti prepara cu usurinta o portie de spuma de lapte.

Usurinta in utilizare

Cu butoanele aranjate discret, modul de comanda simplu si explicit intruchipeaza eleganta in cele mai mici detalii. Trebuie doar sa rotiti si sa apasati Butonul de Control Rotativ pentru a seta toate functiile de programare.

Eleganta compacta

ENA Micro 90 este mare la interior si mic la exterior. Poate fi amplasat oriunde, chiar si in spatii inguste, si impresioneaza prin liniile sale clare. Aspectul sau reflecta competenta sa, culorile sale creeaza armonie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video