Ruady Service, Mesterul Casei Bucuresti - Reparatii instalatii termice Afisari: 100
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 31
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Resita, Nr 25, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0766974760; 0771302745
-------------------------
Web: Internet
  email: conta@ruady-service.ro
  site: www.mesterulcasei.com.ro

 
Reparatii instalatii termice  
Detalii  video  

Cand avem nevoie de un instalator instalatii termice si cum il recunoastem pe cel mai bun?

Instalatorul de instalatii termice este cel care va poate ajuta cu montajul instalatiilor termice noi, sau cu diverse interventii si reparatii la instalatiile termice vechi. Ca si meseria de instalator sanitar, cea de instalator instalatii termice este si ea una cautata si aducatoare de castiguri, pentru ca, indiferent de anotimp, instalatiile termice, indiferent de anotimp, sunt necesare in apartamente, birouri, case si vile.

Cu ce se ocupa, mai exact, un instalator instalatii termice?

Prin instalatie termica se intelege orice aparat sau accesoriu care ne ajuta la aclimatizarea atmosferei din casa sau din birou. Poate fi vorba de necesitatea de a incalzi mediu, sau, dupa anotimp, de a racori mediu. Un instalator instalatii termice se ocupa de montajul instalatiilor termice noi, dar si de mentenanta si reparatiile la instalatiile termice deja montate. Astfel, vom apela la un instalator instalatii termice ori de cate ori avem nevoie de:

- Interventii asupra retelei de incalzire, adica tevi si calorifere - poate fi vorba de montarea sau de aerisirea lor;

- Este nevoie de inlocuirea completa a unei coloane termice – aceasta implica nu numai schimbarea caloriferelor, ci si a tevilor si conductelor care asigura transportul agentului termic (apa calda);

- Reconditionarea sau chiar schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire – in cazul instalatiilor termice vechi, din cauza ruginii si a coroziunii, tevile ajung sa nu mai corespunda. Fie se impusca si curg, fie nu mai corespund standardelor si pierd agentul termic. De aceea, periodic, tevile de la sistemul de incalzire necesita verificari, mentenanta si reconditionari.

- Robinetii de la instalatiile termice sunt si ei expusi coroziunii si ruginii, de aceea, uneori, acestia necesita sa fie schimbati;

- Pentru aerisirea instalatiilor termice, este necesar montajul aerisitoarelor, iar aceasta operatie intra tot in sarcina instalatorului de instalatii termice.

- In cazul apartamentelor si a birourilor, instalatiile termice sunt prevazute cu termostate ambientale. De montajul si repararea acestora se va ocupa acelasi instalator de instalatii termice!

- Montarea si mentenanta aparatele de aer conditionat, nelipsite in ziua de azi atat prin apartamente cat si prin birouri, fac si ele parte din atributiile instalatorului de instalatii termice.

- O operatie extrem de importanta in ce priveste aparatele de aer conditionat, o constituie curatarea aparatelor! Acestea ajung ca in timp sa devina adevarate focare de bacterii si infectie, de aceea, curatarea lor periodica este un lucru absolut necesar pentru a pastra un mediu sanatos.

- Inlocuirea senzorilor de la aparatele de aer conditionat – iata o alta sarcina posibila pentru instalatorul de instalatii termice!

Cum recunoastem un instalator instalatii termice priceput si unde il gasim?

Instalatori instalatii termice, care sa se ocupe atat de montarea instalatiilor termice noi, cat si de mentenanta si repararea instalatiilor termice existente, se pot gasi in rubrica de mica publicitate a oricarui ziar, in cartea de telefon, pe internet sau, cel mai bine, in cadrul firmelor specializate in instalatii tehnico-sanitare!

Un instalator bun are un palmares si recomandari bune! El este recunoscut pentru faptul ca face treaba cu simt de raspundere si, mai mult, nu lasa mizerie in locul unde a lucrat.

Este recomandat sa apelati, totusi, la firmele specializate, pentru ca acestea va pot oferi garantia atat pentru manopera cat si pentru piesele montate. In plus, tot la ele, puteti gasi si un numar de urgente la care puteti apela la orice ora din zi si din noapte, daca, de exemplu, vi s-a spart un calorifer!

Mai nou, mai toate firmele din aceasta bransa, au si o asigurare pentru posibilele daune – este un fel de polita RCA, dar nu pentru masina, ci pentru lucrarea executata. Astfel, daca apar alte daune in timpul lucrarii, costul lor va fi suportat de firma, prin prisma politei de asigurare.

Avariile centralelor termice necesita o atentie deosebita, iar repararea acestora trebuie intotdeauna efectuata de catre personalul autorizat.

Apeleaza la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE pentru

  • Investigarea amanuntita si constatarea defectiunilor aparute
  • Inlocuirea componentelor defecte ale centralei termice
  • Asigurarea pieselor noi de schimb daca cele originale prezinta defecte
  • Testarea aparatului – punerea acestuia in functiune.
 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
Prezentare video