Cesarom - Tamplarie din aluminiu si PVC, Botosani Afisari: 187
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 92
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 54, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0744582443; 0752243214; 0231513550
-------------------------
Web: Internet
  email: cezartighiliu@yahoo.com
  site: www.termopane-cesaromsrl.ro

 
Ferestre PVC termopan  
Detalii  video  

Ferestrele pvc termopan reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de a reduce consumul de energie termica al locuintei. Ferestrele termopan diminueaza pierderile de caldura si aparitia condensului si pastreaza racoarea pe timp de vara. In acelasi timp, ferestrele pvc termopan izoleaza termic locuinta si sunt rezistente la efractie.

Ferestrele noastre sunt realizate pe comanda. Poti opta pentru geamuri termopan duble sau triple (cu doua sau cu trei folii de sticla) sau geam Low E si iti poti alege grosimea sticlei. Totodata, poti alege marca profilului si culoarea, numarul de camere si adancimea profilului pvc. Noi iti oferim consultanta gratuita, fara obligatii contractuale, pentru a opta pentru tipul de fereastra pvc potrivit proiectul tau!

In functie de tipul de deschidere, ferestrele pvc termopan, se impart in urmatoarele categorii:

  • Fixa – Ferestre PVC termopan care nu se deschid. Sunt eficiente ca ferestre termopan balcon, in combinatie cu ferestre mobile sau ca vitrine pentru spatii comerciale.
  • Batanta (simpla) – Ferestre PVC termopan si usi de balcon care se deschid in plan orizontal. Balamalele se monteaza fie pe latura din stanga, fie pe latura din dreapta.
  • Oscilanta – Ferestre PVC termopan care se deschid in plan vertical. Balamalele se monteaza in partea inferioara. Este deschiderea ideala pentru magazii, depozite sau garaje si alte locuri in care nu se doreste deschiderea efectiva a geamului, urmarindu-se in special aerisirea spatiului.
  • Oscilo-batanta – Ferestre PVC termopan si usi de blacon care se deschid in plan orizontal si vertical. Balamalele se monteaza fie pe pe latura din stanga, fie pe latura din dreapta. Deschiderea oscilo-batanta permite aerisirea spatiului in conditii de siguranta. Acestea asigura o protectie sporita impotriva vantului sau ploii si in cazul conditiilor meteo nefavorabile.
  • Glisanta – ferestre pvc sau aluminiu care gliseaza pe o sina de rulare. Reprezinta deschiderea ideala pentru interioare: – nu ocupa spatiu – se poate masca cu rigips, astfel incat la deschidere usa sa fie ascunsa in perete – design atractiv
  • Oscilo-culisanta – Este o combinatie intre deschiderea oscilanta si cea glisanta. Tamplaria se deschide mai intai oscilant, in plan vertical, si apoi culiseaza in plan orizontal. Acest mecanism este folosit in general pentru usi, dar se pot realiza si ferestre cu geam termopan.

Marci de profile la alegere: Rehau, Salamander, Veratec, Ramplast.

Fie ca trebuie sa inchizi un balcon cu geam termopan, sa iti amenajezi casa cu tamplarie pvc sau sa montezi vitrine pentru un spatiu comercial, noi putem realiza la comanda ferestrele de care ai nevoie! Livram in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara.

Cere acum oferta de pret pentru ferestre termopan! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video