Cesarom - Tamplarie din aluminiu si PVC, Botosani Afisari: 187
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 92
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 54, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0744582443; 0752243214; 0231513550
-------------------------
Web: Internet
  email: cezartighiliu@yahoo.com
  site: www.termopane-cesaromsrl.ro

 
Rulouri aluminiu  
Detalii  video  

Rulouri aluminiu exterioare – reprezinta un produs de umbrire, cu proprietati termoizolante.  Acestea prezinta doua posibilitati de executie:

 – Suprapuse. In acest caz montajul se va efectua in acelasi timp cu montajul ferestrei sau al usii, iar caseta ruloului nu este vizibila. Acest tip de obloane suprapuse are avantajul de a masca complet caseta si covorul de lamele.

  – Aplicate. Au avantajul de a putea fi montate si dupa ce fereastra sau usa a fost instalata. Ele se prind de tamplaria existenta iar caseta ramane vizibila in partea superioara. Atat ruloul cat si caseta se pot realiza pe culoarea dorita.

Rulourile din aluminiu sunt rezistente in timp. Acestea au proprietati anticorozive si sunt perfecte si pentru zonele cu clima umeda sau de munte. In plus, nu sunt afectate nici de temperaturile foarte ridicate din timpul verii si nu sufera deformari.

 

Avantaje rulouri aluminiu:

nu necesita intretinere ulterioara speciala, avand durata lunga de utilizare. 

ofera protectie termica, fonica si antiefractie.

– pot fi incorporate suplimentar plase antiinsecte.

– pot fi actionate manual, prin panglica, snur sau manivela, electric prin intermediul unui buton de comanda sau electric cu ajutorul unei telecomenzi.

– se pot executa intr-o gama diversa de culori. In plus, dimensiunile sunt personalizate pe comanda pentru a se potrivi perfect in cadrul ferestrei sau al usii.

Ambele tipuri de rulouri exterioare au in interior un strat izolant din spuma. Acest fapt ce le ofera si proprietati termoizolante. Utilizarea de rulouri pentru ferestre si usi are beneficii atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Vara, ele contribuie la economie de resurse prin umbrirea camerelor, dar si prin pastrarea unei temperaturi scazute atunci cand este utilizat aerul conditionat. Iarna, aceste rulouri aluminiu reduc pierderile de caldura, contribuind la scaderea facturii la intretinere.

Un alt avantaj oferit de aceste rulouri exterioare il reprezinta posibilitatea decorarii caselor. Se poate opta pentru orice culoare, pentru a armoniza rulourile pentru ferestre si usi cu fatada casei. Culoarea se pastreaza si nu se sterge odata cu trecerea timpului

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video