Cesarom - Tamplarie din aluminiu si PVC, Botosani Afisari: 187
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 92
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 54, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0744582443; 0752243214; 0231513550
-------------------------
Web: Internet
  email: cezartighiliu@yahoo.com
  site: www.termopane-cesaromsrl.ro

 
Obloane aluminiu  
Detalii  video  

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica. Ele confera dinamism si un aspect deosebit fatadei locuintei. Iar daca optezi pentru obloane aluminiu, acestea vor avea o rezistenta sporita in timp. Din punct de vedere al executiei, exista urmatoarele tipuri de obloane aluminiu:

                                                Obloane glisante                                                                                                        Obloane batante

 

Obloane exterioare glisante / culisante

Reprezinta solutia ideala pentru ferestre si usi cu deschideri foarte mari. Au un sistem de culisare ce presupune o sina din aluminiu si o pereche de role metalice duble, montate in partea superioara a obloanelor. In partea inferioara, mentinerea obloanelor pe pozitie se realizeaza printr-un grilaj din material compozit. Obloanele exterioare culisante se pot incuia, sistemul de zavorare fiind specific usilor culisante. In functie de preferinte, se pot realiza obloane glisante cu lamele fixe sau reglabile. 

Obloane exterioare batante

Reprezinta cel mai intalnit tip obloane exterioare. Se folosesc in special pentru ferestre, dar pot fi montate si pentru usi. Pot fi prevazute cu sistem de zavorare. Se poate alege intre obloane batante cu lamele fixe sau reglabile, cu fixare pe toc sau direct in perete. Suplimentar, obloanele permit montarea de plase antiinsecte.

Pe langa designul deosebit pe care il dau fatadei, obloanele au si un important rol practic. Ele au functie de umbrire, izolatie fonica si izolatie termica suplimentara. Obloanele au rezistenta sporita la impact, ofera protectie impotriva intemperiilor si nu in ultimul rand, protectie antiefractie suplimentara.

Obloanele din aluminiu trebuie sa se integreze perfect in cadrul ferestrei. De aceea, noi realizam modele personalizate pe comanda, efectuand in avans masuratori. Oboanele realizate la comanda se potrivesc perfect cu fatada casei sau a blocului si nu prezinta probleme de functionalitate cand sunt manevrate.

Pentru ambele tipuri de obloane aluminiu se poate alege dintr-o gama variata de culori RAL sau imitatii de lemn.

Marca recomandata: Profilco.

Executam, livram, montam si efectuam reparatii de obloane pentru ferestre cu geam termopan sau simplu in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara. Oferim gratuit masuratori si transport si garantie de pana la 5 ani la produsele noastre.

Cere acum oferta de pret pentru montari sau reparatii de obloane aluminiu.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video