SAICO GENERAL CABLES Afisari: 105
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755979507; 0740191408; 0264592315
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@saico.ro; office@saico.ro
  site: www.saico.ro

 
Sisteme supraveghere video  
Detalii  video  

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la servicii de instalare camere de supraveghere si acest lucru se datoreaza in primul rand cerintelor sporite de securitate cat si nevoii de a usura munca angajatilor insarcinati cu securitatea. Nu doar firmele ci si persoanele fizice aleg sa isi instaleze camere de supraveghere video deoarece astfel isi pot monitoriza locuinta de la distanta (de pe telefon, tableta, laptop sau desktop).

Compania noastra s-a specializat in oferirea de solutii “la cheie”, de o calitate superioara, adaptandu-ne situatiilor intalnite.

Experienta si comunicarea eficienta cu partenerii si clientii nostri ne-au confirmat ceea ce ne-am propus atunci cand am intrat pe piata sistemelor de securitate: oferim un grad inalt de calitate, rapiditate, ergonomie, in domeniul sistemelor de supraveghere si siguranta. Orice instalare a oricarui sistem de supraveghere video, alarma sau control acces necesita o inspectie preliminara a unei persoane din cadrul firmei noastre pentru a va face o oferta cat mai convenabila si cu echipamentul adecvat necesitatilor dumneavoastra.

 

Sistem de inregistrare video

Inregistrarea video poate fi activata atat manual cat si automat. Imaginile pot fi inregistrate in format analogic sau digital, acestea avand posibilitatea de a fi procesare prin intermendiul functiilor integrate camerei de supraveghere.

 

Modul filmare cu infrarosu

Modulul de filmare cu infrarosu este integrat optional in carcasa camerei video si este folosit pentru iluminarea pe timp de noapte a spatiului supravegheat.

 

Sistem de prelucrare a imaginilor video

Folosit pentru modificarea formatelor in care poate fi vizualitata filmarea. In functie de modelul ales poate fi realizata redarea materialului filmat ( afisarea pe unul sau mai multe monitoare, in mod aleator sau programat).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video