SAICO GENERAL CABLES Afisari: 105
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755979507; 0740191408; 0264592315
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@saico.ro; office@saico.ro
  site: www.saico.ro

 
Sisteme de people counter  
Detalii  video  

Un sistem de contorizare a fluxului de persoane este un instrument care inregistreaza automat numarul persoanelor care intra sau ies dintr-o locatie printr-un anumit punct de masurare. Sistemul este dezvoltat pentru analiza performantei afacerii si pentru un management eficient in procesul decizional prin integrarea datelor furnizate de sistemul de contorizare in circuitul decizional.

Cu ajutorul unui SISTEM PEOPLE COUNTER, de numarare a traficului de clienti, se pot gasi raspunsuri la intrebari cum sunt:

  • Cati dintre vizitatori devin clienti si ce vad comercial are fiecare magazin;
  • Care sunt orele de varf in care poate fi valorificat mai bine acest potential;
  • Care este gradul de deservire (valoarea traficului orar impartita la numarul de vanzatori);
  • Cum pot creste volumul vanzarilor efective si cu cat.

Acest instrument util de marketing se dovedeste a furniza informatii mai pretioase decat analiza sumara care se face de obicei prin evaluarea vanzarilor si a numarului de bonuri.

 

Centrala de control acces

Cu scopul de a getiona punctele de control al accesului, unitatile de comanda, cititoarele si yalele electromagnetice, centrala de control acces asigura buna functionare a sistemului de control acces si pontaj.

 

 

Cititor de cartele de proximitate

Citirea cartelei de proximitate se face prin simpla apropiere a acesteia, la o anumită distanta de cititor. Cititorul si cartela de proximitate nu au timp de viata limitat, problemele de functionare nu pot interveni teoretic in acest tip sistem decat prin eventuala distrugere a cartelei sau a cititorului.

 

Cititor de cartela magnetica 

Citirea cartelei magnetice se face prin trecerea acesteia prin fanta cititorului, respectiv prin faÅ£a capului magnetic de citire. Acest proces presupune un contact fizic intre cartela si capul de citire, din acest motiv durata de folosire este limitată.

 

Tastatura de acces

Este elementul clasic dintr-un sistem de securitate care permite introducerea unui cod (combinatie dintr-un anumit numar de cifre). Se foloseste independent sau in conjunctie cu un cititor de cartela, pentru a spori gradul de securitate.

 

Cititor de amprente sau iris 

Prin memorarea si compararea in baza de date a amprentelor sau a irisului utilizatorilor sistemul poate permite sau nu, accesul persoanelor in zonele controlate.

 

Yala electromagnetica

Pentru supravegherea deschiderii si nchiderii usilor sau ferestrelor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video