SAICO GENERAL CABLES Afisari: 105
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755979507; 0740191408; 0264592315
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@saico.ro; office@saico.ro
  site: www.saico.ro

 
Interfonie si control acces  
Detalii  video  

Aceste sisteme sunt utilizate si în aplicatii pentru facilitarea comunicarii verbale, fiind, în esenta, sisteme de restrictionare a accesului. Cu ajutorul unui sistem de interfon aflati cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii dumneavoastra si puteti permite/refuza accesul pe proprietate.

Sistemele de interfoanie sunt primele sisteme de protectie ale unui imobil. Ele trebuie să asigure o bariera pentru intrusi dar si un element de confort pentru proprietari, acestia nemaifiind obligati sa se deplaseze pana la usa sau chiar pana la poarta proprietatii pentru a discuta cu cel care doreste sa intre.

Principiul de functionare se aseamana cu cel al telefonului obisnuit. Cele mai simple sisteme de interfonie sunt compuse din doua posturi. Un post interfonic este situat obligatoriu langa punctul de acces, intr-o zona cu acces restrictionat. Al doilea post se afla amplasat in interiorul spatiului protejat si este deservit intotdeauna de un operator uman. Actionarea iesirii de comanda se face de la postul interfonic situat in aria protejata.

Sistemele interfonice complexe contin mai multe terminale situate in aria protejata. Postul situat la intrarea in zona protejata este dotat cu o tastatura. Identificarea postului apelat se va face introducand de la tastatura numarul postului solicitat.

 

 

Postul exterior

Acesta se instaleaza in aproprierea intrarii principale a imobilului. Acesta favorizeaza comunicarea cu persoana care solicita accesul pe proprietatea vizata. Posturile de exterior pop fi de tip ingropat sau aplicat, in functie de nevoile identificate.

 

Postul interior

Creaza comunicarea cu persoana din exteriorul imobilului. Poate fi de tip fix sau mobil si instalarea se poate face atat pe perete cat si in birou, camera etc. Este prevazut cu un buton de actionare al yalei electromagnetice (pentru deschiderea usii de acces).

 

 

 

Yala electromagnetica

Se instaleaza la poartă sau la usa principala de acces spre imobilul beneficiarului pentru actionarea deschiderii acesteia de la postul de interior. Poate fi de tip ingropat sau aplicat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video